052

3.4K 184 0
                                    

** 1 week later **
POV Chaima
Hier zijn we dan. Ik stap uit en bekijk mijn huis in Nederland. We zijn net 1 uurtje terug vanuit de Bahama's. Dit is ons nieuw huis, het is geweldig zo mooi van buiten. Ben benieuwd hoe het eruit ziet van binnen. Ik open de deur en " SURPRISE!!!!!! " schreeuwt iedereen. Awhhhh. Ik loop naar binnen en groet iedereen ' heb jullie dit geregeld? ' vraag ik aan Ilhem, Noëlla, Dina & Ibtissam. Ze schudden hun hoofd ' daarvoor moet je bij je man zijn schat ' zegt Dina. Ik draai me hoofd om en glimlach naar Mohammed en zeg Dank je. Hij knikt en knipoogt naar me. Ondanks dat het 09:00u 's ochtends is ben ik niet moe. Ik drink wat sap en eet wat lekkernijen.

Na een uurtje gaat iedereen weer weg. ' hebben hun geholpen met dit huis inrichten? ' vraag ik. Hij knikt ' alles in 1 week ' zegt hij. Wauw talent man alleen mijn kamer verven kost mij 3 maanden.. Ik pak Chainez die Dina gelijk terug had gebracht. Ik geef haar duizend kusjes en neem haar mee naar boven. Ik geef haar een douche en trek haar pyjama aan. Daarna geef ik haar borstvoeding en wieg haar in slaap. Ik leg haar in haar kamer en zet de babyfoon aan.

Ik neem zelf een douche en trek mijn pyjama aan. Ik poets mijn tanden en kruip in bed. Mohammed had ook al gedoucht toen ik bezig was met Chainez. Ondanks wat Mohammed heeft gedaan heb ik toch liefde voor hem, iets wat ik niet voor Amin had noch Yasmir. Mijn liefde die ik heb voor hem voelt anders alsof het mijn mektab is.

POV Mohammed
** 8 uurtjes later **
Ik wordt wakker en zie dat Chaima bijna van het bed afvalt. Ik trek haar terug in mijn armen. Ze is zo mooi he. Ik streel haar gezichtje en geef haar kusjes op haar arm. ' ik houd van je Chaima' zeg ik. Ik voel een zachte kneep in mijn hand en lach. Ze is nog zo moe. Ik sta op en neem een kijkje bij Chainez ze slaapt ook. Ik besluit om me klaar te maken en boodschappen te doen.

Ik neem een douche. Ik trek mijn donker groene Nike trainingspak aan en mijn donker groene Nike 2016. Ik breng mijn haar in model en poets mijn tanden. Ik spuit een lekker luchtje op en loop de badkamer uit. Ze slaapt nog steeds. Ik hoor Chainez al babbelen met haar zelf dus die is ook wakker. Ik til haar op en geef haar een douche. Ik trek haar roze Nike trainingspak aan en haar roze Nike 2016. Ik spuit Zwitsal parfum voor haar op en neem haar mee naar beneden. Ik leg haar in haar kinderwagen en leg haar tas ook erin. Ik pak mijn sleutels en loop de deur uit.

POV Yassin
We hadden 8u geleden een feestje bij Chaima. Maar nu zijn we weer veilig en gezond in België. En net wakker. Ik sta op en neem een douche en poets mijn tanden. Ik trek mijn zwarte Adidas trainingspak aan en mijn zwarte Adidas schoenen. Ik breng mijn haar in model en spuit een lekker luchtje op.

Ik pak Sinem en Inaya en geef ze een douche en poets hun tanden. Ik trek hun zwarte broek aan met hun zwarte Adidas shirt aan en hun zwarte Adidas schoenen. Ik kam hun harem uit en maak bij hun allebei 2 knotjes. Ik spuit een lekker luchtje op bij hun en klaar. Noëlla is echt de grootste slaapkop Wollah ze slaapt nog steeds. Dan maar effe langs mijn schoonouders. Ik pak mijn autosleutels en loop de deur uit. Het is best wel warm vandaag, we zijn in de maand juli en Chaima en Ilhem zijn over 2 weken jarig.

POV Noëlla
** 2 uurtjes later **
Ik sta op en zie niemand hier. Ze zijn sowieso weg of zo. Ik neem een douche en poets mijn tanden. Ik trek mijn zwarte Adidas trainingspak aan en mijn zwarte Adidas schoenen. Ik borstel mijn haar uit en borstel het in een knotje. Ik breng make-up aan en spuit een lekker luchtje op. Ik maak mijn bed op en open de ramen en gordijnen. Ik krijg een app van Yassin.

Baby💏: Goedemorgen prinses, ik ben bij je ouders

Ik: is goed schatje tot zo

Ik pak mijn autosleutels en loop de deur uit. Ik start de auto en rijd er heen. Nu ik weet dat de dader is opgepakt kan ik eindelijk mijn ongeluk accepteren en verder gaan met mijn leven.

Ouders thuis
Ik parkeer op de oprit naast Yassin's auto en stap uit. Ik bel aan en de deur wordt open gemaakt door me moeder. ' Buenos días mi hija (goedemorgen mijn dochter) ' zegt mijn moeder. ' Buenos días mama ' zeg ik. Ik loop verder naar binnen en zie dat iedereen aan tafel zit. Ik groet mijn vader en de rest en schuif aan en schep op. Na het eten was ik samen af met mijn moeder. Ik neem plaats op een stoel en hoor een klik geluid. ' YHASSIHIEEEN' schreeuw ik. Hij lacht en laat me de foto zien.

De foto

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De foto

' eigenlijk best wel mooi tho ' zeg ik ' duh, jij bent altijd mooi schat ' zegt hij. HAHAHAH slijmbal!!

POV Ilhem
' FAYSSAAAL ' schreeuw ik hij rent naar boven. ' ja ' zegt hij helemaal buiten adem. ' ik wil een knuffel ik houd van jou ' zeg ik. Hij lacht en geeft me een knuffel. Safira springt op bed en komt tussen ons in liggen ' stouterd mag mama papa niet knuffelen of so ' zeg ik. ' NEEE PAPA IS VAN MIJ!! ' schreeuwt Safira. Ik kijk haar aan en ga helemaal stuk van het lachen. Gewoon hoe ze zo schreeuwt is echt grappig. Ik zet Netflix op en zet de film jungle Book. Ik ren naar beneden om popcorn te maken. Ik geef iedereen popcorn en drinken en kruip in bed. Ik zet de film op play en zo genieten we als een familie van elkaar.

97 stemmen en ik ga verder

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now