009

8K 439 72
                                    

POV Ilhem
Nadat Yassin weg is gegaan heb ik mijn tranen weggeveegd en mijn make-up opnieuw bijgewerkt. Ik teken soms kunstwerken op mijn polsen als ik me verveel dus heb ik dat net gedaan. Ik trek mijn Adidas vest uit en doe een gestreepte hemd aan. Ik lig op bed en scrol wat door insta als ik zie dat Fayssal al die foto's heeft weggehaald en op zijn notities heeft geschreven dat ze nep waren. Ai Yassin heeft hem goed aangepakt hij laat me eindelijk met rust.

Hahaha dat denk je ...

Ik maak een foto en plaats het op Instagram en Snapchat ( omslag ). Ik krijg een app binnen van Fayssal..

Fayssal: zina sorry van alles ik was een beetje boos omdat je me bedroog ..

Ik: excuses aanvaard, maar we kunnen niet meer samen blijven hé

Fayssal: jaja snap ik gewoon vrienden ik wens je het allerbeste voor

Ik: thanks x

Ik leg mijn telefoon in de oplader en verwijder die gesprek. Zie je ze komen altijd terug bij mij 💁🏻.

POV Chaima
We stappen uit en lopen naar Forever 21. ' Dina als ik jou zeg dat Amin echt een schatje is wollah hij geeft mij zo'n warm gevoel hé ' zeg ik. Dina glimlacht en kijkt me blij aan ' in sha Allah vind je je geluk en blijven jullie voor altijd samen ' zegt ze. Wollah ik begrijp echt niet wat er is gebeurd opeens kwam hij werd ik gelukkig en werd ik geliefd.

Na het shoppen lopen we de HFC binnen, ' bro ik heb hayeck honger ' zegt Dina ' maar echt ' zeg ik. Tijdens het eten word ik heel de tijd ge'appt door Amin wat eigenlijk best wel hinderlijk is.

Amin: Chaima?

Amin: habiba

Amin: zijn jullie al in de stad?

Amin: hallo?

Amin: waarom reageer je niet, ya Allah wat is er gebeurd neem op?!

Amin: Chaima zina alles goed?

Amin: wollah als er iets gebeurd met jou vergeef ik mezelf dat nooit

Ik laat Dina al die gesprekken zien en mijn 30 gemiste oproepen van Amin. ' awhhhhh schattig woeleh ' zegt Dina. Ik word rood en rol met mijn ogen ik bel Amin op.

Amin: wollah eindelijk

Ik: sorry had geen bereik

Amin: kifesh geen bereik? Was je in China of zo?!

Ik: nee hahaha ik had gewoon me telefoon op vliegtuigstand, dan kan ik beter concentreren op het shoppen en op Dina

Amin: oh saf sorry dat ik stoor zina, veel plezier bel me als ik je moet ophalen bij Dina thuis

Ik: Neejoh Dina Brengt mij thuis geen zorgen houbi

Amin: saf Ciao

Ik: Ciao

Ik doe mijn telefoon op vliegtuigstand en doe het in mijn zak. ' sorry mop vond het zielig om niet te reageren ' zeg ik ' nee wollah ik begrijp het ' zegt ze. We eten rustig verder en praten over koetjes en kalfjes gewoon meisjes dingen welloe boeiend ook.

POV Yassin
Ik kom thuis en loop direct naar de douche, ik neem een warme douche en trek mijn Real Madrid trainingspak aan met mijn witte Adidas. Mijn haar breng ik in model en spuit wat parfum op. Wollah die kaolo Fayssal zijn moeder kaolo zebi. Ik loop mijn kamer uit en trek mijn CG = ( Canada Goose ) jas aan en pak mijn autosleutels. ' IK BEN WEG ' schreeuw ik.

Ik stap in de auto en rijd naar Amin. Ik toeter 2x en hij stapt in ' ewa bro ' zeg ik ' faka ' zegt hij. Ik rijd naar een Shishalounge..

Shisha lounge
Ik loop met Amin de shisha Lounge in bestel gelijk een pijp met de smaak love 66. ' dus hoe gaat het met die kechs?' Vraag ik hij kijkt me dodelijk aan ' wat bro? ' vraag ik. ' ik ben verloofd met je zusje en ik heb genoeg aan haar, het verbaast me dat jullie allemaal zo tegen haar doen ze is zo'n goed meisje' zegt hij. Ugh ik haat hem om over dat lelijk kind te praten.. ' bro je gaat me niet zeggen dat je echt van haar houd toch? ' vraag ik weer kijkt hij me scheef aan ' ik houd van haar dus lul me hoofd niet' zegt hij.

Na het poffen besluiten we om te gaan, ik fix nog een nummer van wahed 5 sterren kech en loop dan weg. ' wat gaan we nu doen? ' vraagt Amin ' weet ik niet man heb je een kech gefixt? ' vraag ik. ' kill wollah heb geen zin in dit je praat alleen over kechjes vriend ik ga binnenkort trouwen mattie gedraag je ' zegt Amin boos. Hij is tt saai man alleen door mijn domme zusje is hij zo verpest wat ziet hij in haar lelijk wezen. Ik stap in Amin is weggegaan. Opeens klopt die kehba vanwaar ik net de nummer heb gefixt op mijn auto raam. ' ja? ' vraag ik ' kom naar een hotel ' zegt ze zonder schaamte.

Hotel
Ik Parkeer in de garage en stap uit. Onderweg naar de lobby kan ik niet van haar afblijven ze is tt lekker vriend. Ik check in en neem haar mee. In de lift til ik haar op en begin haar hevig te zoenen, als de lift opengaat loop ik de gang op met haar nog steeds opgetild. Ik leg haar op bed en trek haar kleren uit ik begin met het aanraken van haar lichaam en dan begint het echte werk [ bespaar jullie de details ].

Na het harde werk is ze in slaap gevallen, ik trek mijn kleren aan en verwijder mijn nummer alles van haar telefoon en loop de kamer uit. Ik loop het hotel uit en stap in de auto het is 02:00u 's nachts ik heb gereserveerd tot 13:00u 's middags.

Thuis
Ik loop rustig naar binnen en gelijk naar boven. Na het douchen trek ik mijn pyjama aan, ik poets mijn tanden en sta daar in mijn boxer naar mezelf te kijken. Ik kruip in bed en pak mijn telefoon die ams ( meisje ) slaapt sowieso nog steeds. Ik leg mijn telefoon aan de lader en sluit mijn ogen lekker op naar morgen in sha Allah.

Waarom mogen de familieleden van Chaima haar niet?

20 stemmen dan ga ik verder 💓

Chaima's life {voltooid}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora