010

8.4K 432 41
                                    

POV Chaima
Ik heb besloten om bij Dina te slapen, ik had me spullen gepakt en was gelijk hierna toe gekomen. ' dussss ben je ready om mevrouw Bahrat te worden? ' vraagt Dina ik zucht en begin te lachen ' kan niet wachten kan ik eindelijk weg van hell ' zeg ik. Dina lacht schamper en kijkt ongemakkelijk weg, ik weet dat ze zich ongemakkelijk voelt als ik erover praat omdat ze niet weet hoe ze moet reageren. Ik verander maar snel van onderwerp ' kom een film kiezen of serie en dan eten bestellen ' zeg ik ze knikt.

We hebben inmiddels een film opgezet en we hebben 2 pizza's besteld 2 kapsalons en 2 Turkse pizza's. Chips, energie blikjes en chocolade hebben we ook erbij. Dina drukt op de film InSidious 3 ' ik heb gehoord van mensen dat deze film echt eng is ' zegt Dina ' hahaha dat zien we dan wel ' zeg ik.

POV Dina
Die film was zo eng hé alleen Chaima vond het saai, vast omdat ze thuis veel ergere en engere dingen meemaakt. Ik zie dat ze slaapt ze is zo snoezig, ik pak al het vuil op en neem het mee naar beneden. Ik gooi het weg en loop weer naar boven ik zie dat Chaima in de badkamer haar tanden poetst dus doe ik het ook gelijk. ' je bent moe hé ' zeg ik ze knikt. Ze knuffelt me en loopt de kamer uit om naar de gastenkamer te gaan.

Ik pak mijn telefoon en bel Yassin ja Yassin de broer van Chaima. We zijn hele goeie vrienden maar dat weet Chaima niet en dat mag ze absoluut niet weten.

Ik: hey

Yassin: hey zina

Ik: alles goed?

Yassin: ja rustig met jou?

Ik: kan niet klagen toch, wat doe je?

Yassin: liggen jij? Ey is Chaima echt daar?

Ik: eh ja hoezo? Waarom mogen jullie haar niet eigenlijk?

Yassin: lang verhaal, stuur foto want als jullie allebei liegen sla ik jullie dood

Ik: pff okay wacht

Ik maak een foto van Chaima en stuur het naar Yassin via Snapchat zodat hij geen screenshot kan maken zonder dat ik het niet weet.

Ik: nu goed?

Yassin: ja, ai ik ga ophangen ben moe je had me wakker gemaakt

Ik: ai doei daggoe

Yassin: hou je bek a rat

Ik hang lachend op en leg mijn telefoon in de lader. Ik doe het licht uit en sluit mijn ogen.

N E X T M O R N I N G
POV Ilhem
Ik word wakker met een barstende koppijn. Ik sta op en neem een hete en rustgevende douche. Na het douchen trek ik mijn grijze Nike tech trainingspak aan met mijn grijze Nike Air Presto premium. Ik kam mijn haar uit en borstel het in 2 knotjes ik breng mascara aan en labello. Ik voel me echt kut vandaag ik ga gewoon eten nu en dan naar school.

Na het eten neem ik een aspirine in en pak mijn schooltas en auto sleutels.

POV Chaima
Ik heb vandaag een gesprek met een Clinique voor werk dan kan ik werken als Chirurg en naar school gaan voor de opleiding Chirurgie. Ik sta op en neem een warme douche, na het douchen trek ik mijn kleren aan. Mijn haar smeer ik in met diverse oliën en kam het door, ik stijl he plat en krul de onderkant. Daarna borstel ik het vast in een staart en breng ik wat mascara op en nude kleurige lippenstift. ( omslag is een afbeelding van hoe Chaima's outfit er uit ziet ).

Ik loop de gasten kamer uit en pak mijn tas, ik loop de kamer van Dina in en ze slaapt nog. Ik groet de ouders van Dina beneden en zeg ze dat ik een afspraak heb vandaag. Haar vader bied aan mij te brengen en aangezien ik nog naar huis moet neem ik de lift maar aan.

Huis
Ik stap uit en bedank Dina's vader. Ik open de deur en loop naar binnen het is heel stil of niemand is wakker of iedereen is al weg. Ik loop naar boven en ruim met tas op, ik trek mijn CG jas aan en pak mijn andere MK tas en stop er mijn benodigdheden in. Ik loop de trap af en pak 2 plakjes msemmen en prop die snel in mijn mond verder drink ik een volle glas kokoswater op. Ik pak mijn sleutels en loop de deur uit.

Afspraak
Ik stap de tram uit en steek over waarna ik daarna het gebouw in loop. Bij de Balie word ik al snel geholpen ' hallo kan ik u helpen? ' vraagt een aardige licht getinte vrouw. ' eh ja graag ik ben opzoek naar meneer Ramos ' zeg ik ze knikt en gebaard dat ik effe moet wachten. Ze pakt de telefoon en belt waarschijnlijk naar die man ' hallo ja er staat hier een meisje op jou te wachten - ' wat is je naam? ' vraagt ze ' Chaima Mouldi Cesar ' zeg ik. ' Chaima Mouldi Cesar heb je een afspraak met haar? ' vraagt de vrouw over de telefoon. Ze hangt op ' wacht hier 2 minuten hij komt er aan.

Na een paar minuten komt er een knappe jonge man de lift uitlopen ' hallo ben jij Chaima Mouldi Cesar? ' vraagt hij ik knik. Hij steekt zijn hand uit en stelt zich voor als Melvin Ramos. Ik loop met hem mee naar de lift. ' dus heb je er zin in? ' vraagt hij ik knik lachend. Hij opent de deur en ik neem
Plaats op een stoel tegenover zijn bureau. ' laten we maar beginnen ' zegt hij. Ik geef hem mijn cv, sollicitatiebrief en motivatiebrief. Verder leg ik hem alles uit over mijn schoolkeuzes, opleiding mijn interesse in Chirurgie.

' heb je tatoeages? ' vraagt hij ik schud mijn hoofd. ' hoezo? ' vraag ik ' ehm nee laat maar ' zegt hij. Ik knik ongemakkelijk en hij staat op ' nou je hoort nog van me ' zegt hij ik knik en schud zijn hand. Ik sta op trek mijn jas aan en pak mijn tas.

Thuis
Het is nu 14:00u 's middags heb over een half uur les. Ik verwissel mijn kleren voor een licht grijze broek met scheuren en mijn witte Nike t-shirt met mijn witte Huaraches. Mijn haar doe ik in een staart verder werk ik mijn mascara bij en mijn lippenstift ik spuit parfum op en pak mijn tas in. Ik trek mij jas aan en stop mijn lunch in mijn tas.

Niemand is thuis iedereen is op school of werk. Ik loop mijn huis uit en loop naar de bushalte op naar school..

Sorry dat het zo lang duurde heb het druk ik ga proberen vandaag een deel te schrijven voor Different, Christina & Kaiden en No Mercy. 30 stemmen en ik ga verder

Chaima's life {voltooid}Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora