028

4.2K 231 46
                                    

POV Chaima

' ik kies om jou te verlaten ' zegt hij. Wauw is hij serieus ' safe bedankt voor je eerlijkheid ' zeg ik hij knikt. ' Chaima kan ik je echt niet overhalen? ' vraagt hij ik schud mijn hoofd ' kan je gaan nu ' zeg ik hij knikt en opent de deur ' wacht Amin ' zeg ik. Ik zie een glinstering in zijn ogen met de hoop dat ik me bedenk ' hier je ring ' zeg ik en geef hem zijn ring. Zijn teleurstelling is goed te zien. Ik sluit me ogen en probeer mijn tranen in te houden waarom ik waarom. Ik voel me misselijk en pak mijn bed vast. Ik kan nog net de ambulance bellen voor ik weg val..

N E X T M O R N I N G

De volgende ochtend wordt ik wakker door de verpleegster die mijn kamer in loopt. ' je mag naar huis lieverd ' zegt ze. Ze haalt alle infusen weg en helpt me opstaan ' zal ik uw man bellen? ' vraagt ' nee het is uit, bel mijn broer maar ' zeg ik. Er loopt een andere dokter mijn kamer binnen en kijkt me lang aan, is dit.. is dit Yasmir? Die ene uit mijn klas op de hoge school? ' Chaima? ' vraagt hij ' Yasmir wat doe je hier? ' vraag ik bot. ' eh ik woon hier en kwam effe mijn bloed prikken ' zegt hij, wat een ma sha allah werk heeft hij. Ik loop de douche in en was mijn haar en scheer de plekken die geschoren moeten worden. Ik trek mijn paarse Nike trainingspak aan en mijn paarse Nike 95. Die mij werd overhandigd waarschijnlijk mijn broer. Ik kam mijn haar uit en laat het los. ' Yassin dankje voor het ophalen ' zeg ik.

Ik loop de badkamer uit met mijn pyjama die ik aan had en mijn tandenborstel in mijn hand en mijn handdoek. Als ik Yasmir zie veranderd mijn gezichtsuitdrukking. Hij was zo vervelend op de middelbare school. Ik mag hem gewoon niet. ' wat doe je hier ik wil naar mijn broer ' zeg ik hij lacht. ' geen zorgen ik heb je broer gebeld ik breng je thuis ' zegt hij.

POV Yasmir

Ik pak Chaima's tas en help haar het ziekenhuis uit. Ze is zo mooi wollah haar ogen haar lippen haar lichaam en het beste van al haar karakter en innerlijk. Ik maak de deur voor haar open en ze stapt in ik leg haar tas in de kofferbak. Ik stap in en start de auto ' we gaan eerst iets eten ' zeg ik ze knikt en kijkt me niet eens aan. ' Chaima waarom mag je me niet? ' vraag ik. ' weet je nog op de middelbare school in de 1e ik zei tegen me vriendin dat ik je leuk vond en zij zei het tegen jou in de hoop ons te kunnen koppelen, toen lachte je me uit en vertelde je het tegen heel de school ' zegt ze. Hode dat ben ik gewoon vergeten ik leg me hand op haar hand en kijk haar aan ' het spijt me oprecht ' zeg ik ze lacht en geeft me een kus op mijn wang ' het is al goed kleine ' zegt ze ' hahahahaha ' lach ik ' jij bent hier de kleine je bent 1,67 joh ' zeg ik ze kijkt schamend weg.

Ik rijd naar de Mac Donalds en parkeer op de parkeer plaats. Ik stap uit en op de deur voor haar. ' kom ' zeg ik. We lopen naar binnen en ik kijk haar vragend aan. ' what u want?' vraag ik ' ze3mah engels ' zegt ze lachend. ' good evening may I have a big mac menu with an appel pear milkshake and 9 chicken nuggets and a coca cola ' zegt ze ik kijk haar lachend aan en pak haar hand vast. ' may I have a fish o' filet burger menu with a coca cola and 9 chicken nuggets ' zeg ik. We pakken onze dienbladen en lopen naar een tafel ' dankjewel Yasjee ' zegt ze wayaw ze is zo schattig hé. Let op mijn woorden ze wordt mijn wifey! Na het eten loop ik met mijn dikzakje naar de auto. Ik stop voor haar huis en bel Yassin om naar beneden te komen, ik groet hem en geef Chaima een knipoog.

POV Onbekend

Vandaag in de avond gaat het gebeuren. Ze gaan boeten voor alles mijn wraak wordt zoet. Mogen allah mij vergeven voor alles want vandaag ga ik een misdaad plegen.

Later in de avond..

We hebben ze allemaal in de auto Chaima, Ilhem, Yassin, Noëlla, Amin, Fayssal en de kids. Hier in dit busje onze baas gaat zo blij zijn. We gooien ze in de lege kamer en roepen de mensen die hier achter zitten. Ik doe het licht aan en hun verbaasde gezichten zijn goed te zien.

Wie zit hier achter?

Hey volg haar account en lees haar boeken, het is echt een leuk boek zeker een aanrader.

Dit is haar account: wafaee-

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit is haar account: wafaee-

Alvast bedankt

69 stemmen dan ga ik verder

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now