2.15

1.6K 112 21
                                    

POV Zayn
' Weldi waar blijft ze? ' vraagt mijn moeder, ze heet trouwens Soukaina, mijn vader heet Hdouchi en mijn 2 broers van allebei 22 jaar heten Illias en Danyal. ' Ze zal vast wel onderweg zij- En ik wordt onderbroken door de bel. ' Oh kijk daar is ze al ' zeg ik. Ik open de deur en groet haar met een knik, ze glimlacht en loopt verder. ' MAMAAA ' roepen de kinderen en rennen naar Chaima. Ze tilt hun op en loopt de keuken in. ' Selem ' zegt ze schattig en verlegen ' oh masha Allah! Selem benti ' zegt mijn moeder. ' kayf halak? (Alles goed) ' vraagt me moeder. ' Alhamdoulillah ' zegt Chaima. ' Smietek? (hoe heet je) ' vraagt mijn vader die binnen komt lopen. ' Ah selem, ismie Chaima ' zegt Chaima lief. ' Ma sha Allah mooie naam benti ' zegt hij.

Na een paar minuten gaan we eten, ' hoe hebben jij en Zayn elkaar ontmoet? ' vraagt mijn broertje. ' Ik was een chirurg in Nederland en heb hem ontmoet toen ik in mijn pauze naar de Starbucks ging ' liegt Chaima. Ik kijk haar dankbaar aan ' Oh waar is je ring? ' vraagt mijn moeder ' we laten hem schoonmaken ' zegt Chaima. ' Ah ja ja goed ' zegt mijn vader. ' Was je hiervoor getrouwd? ' vraagt Danyal. ' Danyal stil ' zeg ik streng ' wat? Mag toch vragen stellen aan onze nieuwe schoondochter/zus wella ' zegt hij. ' Het is al goed ' zegt Chaima. ' Ja ik was hiervoor getrouwd maar hij is vreemd gegaan met zijn collega ' zegt Chaima. ' Astaghfirullah! ' zegt Illias. Verder wordt er niet veel gevraagd en eten we verder. Na het eten wassen Chaima en mijn moeder alles af en brengen ons thee met wat lekkers. Na een uurtje is het tijd om te gaan. Ik pak een slapende Chainez op en een slapende Miriano. Ik leg ze in mijn auto en stap in. ' Ik rij vlak achter je ' zegt Chaima en stapt in haar auto. Ze heeft een Audi gekregen van me en ik heb een BMW.

Chaima's auto

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Chaima's auto

Chaima's auto

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Zayn's auto

POV Chaima
Eenmaal thuis parkeer ik de auto in de garage en stap uit. Ik loop naar binnen en til de kinderen op. Ik geef Miriano een snelle douche en poets zijn tanden. Ik trek zijn pyjama voor hem aan en stop hem in bed. Ik doe het zelfde bij Chainez en stop haar dan in haar eigen kamer. Er was hier een kamer die op slot was en die was voor Chainez, maar dat wist ik niet want ik dacht dat ze dood was. De kamer van Miriano en Chainez zijn beide ingericht in een kinderkamer. Ik loop naar mijn kamer en neem een douche. Ik trek mijn satijnen pyjama aan en borstel mijn haar en vlecht het in 2 vlechten. ' Bedankt voor net ' zegt Zayn als hij de douche uitkomt met alleen zijn bokser aan. Ik kan het niet helpen en blijf een beetje lang kijken ' kan je het zien? ' vraagt hij en lacht met zijn leuke lach. ' Hahaha sorry kon het niet helpen ' zeg ik hij lacht ' goed van je dat je zo snel met iets opkwam' zegt hij. ' Het was niet allemaal verzonnen.. Mijn ex man is wel vreemd gegaan ' zeg ik. ' Wow.. hoe kon hij? Met zo'n mooie vrouw, je bent zo prachtig van buiten en van binnen ' zegt hij. Ik glimlach en kijk verlegen naar beneden. ' nou slaap lekker ' zegt hij om de stilte te verbreken. ' Waar ga je? ' vraag ik. ' Ik ga slapen op de bank ' zegt hij. Awh meskien ' nee kom gewoon hier je gaat me niet verkrachten toch ' zeg ik lachend. ' Nee alleen als je gaat snurken anders niet' speelt hij het spelletje mee. ' Hahahaha ik Chaima beloof  jou niet te snurken vannacht ' zeg ik met mijn hand in de lucht. ' Dan is het goed ' zegt hij vastberaden en kruip in bed. Ik sluit me ogen en val zo in slaap...

POV Mohammed
We gaan vliegen nu, we zitten in het vliegtuig naar Saoedi-Arabië. De oude vrienden van Yassine zeiden dat ze daar zou zijn. Met een of andere Zayn of zo. Wollah als hij haar heeft aangeraakt ik vermoord hem! Dat Chaima en ik nu wettelijk zijn gescheiden betekent niet dat ze niet meer van mij is. Ze zal altijd van mij blijven! Ze is mijn mektab en Die van niemand anders. Het vliegtuig stijgt op en ik kijk uit het raam, op naar mijn vrouwtje.

Zullen ze haar vinden voor Sara erachter komt? Of gaan ze met lege handen terug naar Nederland?

Straks nog een deel dus blijf stemmen

Chaima's life {voltooid}जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें