030

4.9K 272 29
                                    

POV Yasmir
Ik kijk naar Chaima doe in mijn armen ligt, hoe graag ik ook iets wil doen met haar. Kan dat niet ik respecteer haar te veel daarvoor. Ik loop naar de douche. Ik trek mijn zwarte Ajax trainingspak en mijn zwarte Adidas schoenen. Mijn haar breng ik in model. Ik loop naar de keuken om een ontbijtje te maken. Nadat ik klaar ben met het maken van ontbijt zet ik het op een dienblad en breng het naar Chaima. ' Chaim ' zeg ik ' wakker worden ' zeg ik. Ze opent langzaam haar ogen en kijkt me glimlachend aan. Ze staat op en loopt de badkamer in.

Even later komt ze eruit en kruipt in bed. Ik overhandig haar de dienblad. ' ga je niet mee eten? ' vraagt ze. Ik schud mijn hoofd. ' ik ga een paar dingen regelen als ik terug ben gaan we jou dingen regelen ' zeg ik ze knikt. Ik geef haar een kus op haar hoofd en geef haar mijn nummer. ' bel me als je me nodig hebt echt bellen he en voor niemand open doen ik heb sleutel ' zeg ik. Ze knikt en duwt me lachend de kamer uit.

POV Chaima
Ik ben zo moe en heb weer honger uff. Ik sta op en loop naar de keuken ik maak 4 tosti's met kaas en pak 5 msemmen en smeer er chocolade op, pindakaas, gesmolten kaas & bij de laatste 2 zet ik er vlees op en knoflook saus. Ik maak nog Ne3Ne3 thee en neem het mee naar de kamer. Nadat ik Pretty little liars heb afgekeken en de laatste 2 afleveringen van Gossip girl besluit ik om verder te gaan slapen. Ik leg alles in de keuken en loop terug naar bed, ik kruip erin en sluit me ogen.

** 5uurtjes later **
14:00u 's middags
Nadat ik wakker door Yasmir die me vanaf boven me blijft aankijken duw ik hem weg. ' eh rare stalker ' zeg ik lachend. Ik sta helemaal energiek vol op en loop naar de douche. So ik heb echt lekker geslagen nu heerlijk naar buiten effe frisse lucht nemen. Na het douchen trek ik mijn kleren aan en borstel mijn haar uit. Ik borstel het in een simpel staart met 2 grote plukjes los. Verder breng ik mascara aan, eyeliner en vaseline op me lippen. Ik spuit parfum op en loop de badkamer uit. Ik maak een foto en plaats het op Snapchat (omslag).

' klaar? ' vraagt Yasmir ik knik. Ik stop mijn witte Niqab in mijn tas en mijn gebedskleed houd ik vast. Ik leg mijn gebedskleed en die van Yasmir in de achterbak en stap dan in. ' wat wil je eerst doen? ' vraagt hij ' de scheiding regelen en dan naar de moskee om te bekeren wéér (met de nadruk op weer) en als laatste mijn ouders bezoeken ' zeg ik. Hij start de auto en rijd weg.

POV Ilhem
Ik voel me zo ziek en moe, alsof iemand mijn energie heeft opgezogen. Nu mijn ouders en Lina zijn opgepakt kunnen we terug naar Nederland. Fayssal heeft tickets gekocht en we gaan morgen terug, eindelijk want ik mis mijn kikkerland voor t eerst.. Ik sta op en help Safira met het douchen, ik trek voor haar een zwarte broek aan met haar witte t-shirt waar: I L❤️Ve Allah op staat en haar zwarte Armani sneakers. Ik spuit Zwitsal voor haar op en kam haar haan uit. Ik borstel het in 2 knotjes en zet een beetje vaseline op haar lippen.

Fayssal is effe weg de privé vliegtuig regelen dus ik ben weer alleen thuis. Ik zet Safira in haar kamer op de bank en zet Nick Junior voor haar op. Ik loop de badkamer in en bekijk mezelf in de spiegel. Ik heb wallen van hier tot aan Australië en mijn ogen zijn rood, mijn lippen zijn droog. Ik zie er echt lelijk uit.. Na het douchen, scrubben, scheren en haar wassen loop ik de douche uit. Ik droog me af en smeer me in. Vandaag ga ik voor mijn paarse broek met mijn grijze t-shirt waar: I'm A mom A Wife And A Sassy Muslim Diva met mijn paarse Puma's. Mijn haar kam ik uit en smeer er wat argan olie in. Ik föhn het droog en zet mijn grijze Hijab op.

Vandaag geen make-up geen zin. Ik bekijk mezelf in de spiegel en zie er beter uit nu ik heb gedoucht. Ik scrub mijn lippen en smeer daarna vaseline erop. Safe van Fatima uit de bergen naar Halal Kim Kardashian. Ik loop Safira's kamer in en til haar op. Tijd om te eten!

POV Amin
** Melding: Attentie kunt u aub uw gordels om doen en uw stoelen recht zetten we gaan landen **. ** Melding: Attentie kunt u aub uw gordels om doen en uw stoelen recht zetten we gaan landen **. Ik doe mijn gordel om en zet mijn stoel recht. Als we zijn geland loop ik naar buiten en ruik de heerlijke geur van Marokko al. Ik ga even relaxen en mijn problemen vergeten zodat wanneer ik terug ben in Nederland. Ik iedereen kan gaan pakken!

Wat gaat Amin doen?

Sorry voor het wachten eigenlijk moesten jullie 77 of 76 stemmen hebben maar ja ik gun jullie. Nu wel 76 stemmen 💋.

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now