2.22

1.5K 121 24
                                    

POV Zayn
Chaima is gaan werken ze had de kinderen bij mijn moeder afgezet, en ik heb ze nu opgehaald. Ik ga je klaar maken en dan naar Hind brengen op het vliegveld. Zo leert ze maar zich niet aan de afspraken te houden. Ik trek voor hun allebei hun Nike trainingspakken aan en hun Nike schoenen. Vandaag gaat Chaima boeten, als je denkt dat de kinderen naar Nederland gaan hahahaha ben je gek. Even gek als een persoon met mentale problemen. Ik pak hun koffers in en zet ze in de auto. ' Waar gaan we heen? ' vraagt Chainez ' Houd je bek jij vieze snotneus ' zeg ik. Ze kijkt me boos aan en rent weg. Ze rent naar boven en sluit de deur. ' CHAINEZ DOE DIE KK DEUR OPEN ANDERS MAAK IK JE MOEDER DOOD ' schreeuw ik. Ze maakt langzaam de deur open en ik pak haar gelijk bij haar arm. ' Auw je doet me pijn ' zegt ze bijna huilend. Ik zet de kinderen in de auto, Chainez blijft maar huilen waardoor Miriano ook opeens huilt. ' HOUD JULLIE BEKKEN NU!! ' schreeuw ik. Daarom heb ik nooit kk kinderen genomen.

Ik check ons in en ga verder naar de douane, nadat we zijn gecontroleerd en verder mogen loop ik weg. Ik overhandig de kinderen aan Hind en geef haar een envelop met €30000,- in cash en hun nieuwe paspoorten. ' Je weet wat je moet doen ' zeg ik. ' Ja komt goed! Wat je ook doet geef niet toe vertel Chaima niet waar we heen gaan ' zegt ze. Ik knik en loop weg. Eindelijk van die kut kinderen af. Ik stap in mijn auto en zie de vliegtuig van Hind wegvliegen. ' In Sha Allah vallen die kut kinderen uit het vliegtuig ' zeg ik. Eenmaal thuis maak ik me klaar voor werk. Ik stap weer in de auto en rijd naar werk.

Enkele uren later

POV Hind
Hier zijn we dan in New Zeeland. Dit wordt onze nieuwe huis. Ik wordt opgehaald door mijn man. Ja mensen ik ben getrouwd, ik heb hem gezegd dat ik geen kinderen kon krijgen en naar Nederland ging om kinderen te adopteren. ' Hello my beautiful wife ' zegt hij ' Hahaha Hey, hoe was het alleen? ' vraag ik. ' Saai ben blij dat je terug bent met 2 prachtige kindjes ' zegt hij. Ik kijk naar achteren en inderdaad ze zijn super schattig. Eenmaal thuis leg in Chainez in haar bed. Hun kamers zijn al helemaal klaar. Ik leg Miriano in bed en loop naar beneden om te koken. Na het eten was ik alles af en kijk nog naar een film met mijn man. Ik sta op en loop naar boven, ik app Sara dat alles is gelukt. Zij woont nu in Hawaii met haar vriend. Het is beter als we gescheiden zijn zo zijn we moeilijker te vinden. We zijn ver weg van elkaar en van Chaima. Wat het moeilijker maakt om ons te vinden. En binnenkort gaat Chaima ook verhuizen. Nu haar familie weet waar ze is wordt het te link. Ik neem een douche en poets mijn tanden. Ik trek mijn pyjama aan en kruip in bed. ' Honey She keeps on crying what's wrong with her? ' vraagt mijn man. Hij kan alleen Engels wat beter is want dadelijk gaat Chainez iets tegen hem zeggen en dan is alles weer verpest. ' I don't know honey, why don't you go and be a daddy and try to calm her ' zeg ik. Hij lach en loopt trots de kamer uit. Na een tijdje is Chainez stil, eindelijk! Ik sluit me ogen en val in slaap...

Kapot zielig voor Chaima ze maakt kapot veel mee 😭😭😭😭

Kunnen jullie aub mijn nieuwe boek lezen ❤️☺️

Dit is het boek, je doet me een plezier als je het even bekijkt 💋

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit is het boek, je doet me een plezier als je het even bekijkt 💋.

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now