2.16

1.6K 119 75
                                    

POV Mohammed
We zijn overal geweest en dit is de laatste huis. Ik bel aan en een jonge man maakt open. ' Ben jij Zayn? ' vraag ik. ' Wie vraagt dat? ' vraagt hij. Hmm Okee verdacht ' ik, mijn vrouw is naja uitgehuwelijkt aan hem ' zeg ik. ' Nee sorry ik heet Nizar ' zegt hij. ' Is mijn vrouw misschien hier? ' vraag ik en laat hem een foto zien. ' Nee sorry man ' zegt hij. ' Mag ik rondkijken? ' vraag ik vastberaden. Even twijfelt hij maar dan staat hij het toe. Ik knik naar Yassine als teken dat hij die zogenaamde Nizar in de gaten moet houden. Ik zoek overal maar zie niks. Ook zijn er 2 kamers op slot, ik klop op de ene deur ' Chaima ik ben het, ben je hier? ' vraag ik. Geen antwoord, ik probeer het bij de volgende deur en ook niks. Ik zucht en loop naar beneden. ' Sorry man broer maar ik moet haar echt vinden ' zeg ik ' No stress broer ' zegt hij. Ik geef hem een boks en mijn nummer ' bel me als je haar ziet of hoort van iemand waar ze is, ik ben hier tot zondag dus 4 dagen ' zeg ik. Yassine geeft hem ook zijn nummer voor als ik niet opneem en dan stappen we in en rijden we weg. Pff hoe kan dit mijn mannen hadden gezegd dat in een van deze straten moest zijn en dit was de laatste huis van de 3 straten. Iets in mij zegt dat ze daar wel is maar ja ik heb zelf gezocht en niks gezien dus.

POV Chaima
' Chaima? ' hoor ik Zayn roepen. ' Hier ' zeg ik. Ik pak Miriano en Chainez op en loop naar beneden. ' Waar was je en waarom ging je verstoppen? ' vraagt hij. ' Ik lach in bad omdat ik niet terug wil.. Ik wil mijn familie geen pijn doen en bovendien wil ik niks met hem te maken hebben ' zeg ik. ' Gelukkig.. want ik wil ook niet dat je terug gaat naar hem, hij verdient je niet je bent een knappe vrouw met een mooie brein je verdient iemand die op jouw niveau is ' zegt hij. Ik lach en leg de kinderen neer. Chainez pakt Miriano's handje en samen lopen ze naar de woonkamer. ' Hoezo ben je zo lief voor me? ' vraag ik. ' Omdat je dat verdient en ik weet dat dit niet makkelijk is voor je. Geloof me Chaima als ik die Sara en Hind kon vermoorden zodat je je vrijheid terug zou krijgen zou ik het doen wallahi! ' zegt hij. Ik knuffel hem en houd hem strak vast, dit miste ik iemand die er voor me is. Iemand die me hoe dan ook veilig laat voelen maakt niet uit in welke situatie ik zit. Hij houd mijn gezicht vast en veegt mijn tranen weg ' niet huilen knappe meisjes huilen niet! ' zegt hij. ' Wat doen knappe meisjes dan? ' vraag ik snikkend. ' Ze doen hun best op school, werken, verdienen hun eigen geld, maken mooie lieve kindjes en trouwen met een goede man! ' zegt hij. Ik lach en schud mijn hoofd. ' Ik wil je meenemen op een date jij en ik alleen wij 2 ' zegt Zayn. ' Nee joh dat hoeft niet ' zeg ik ' nee het hoeft wel, ik wil het. Ik wil je het gevoel geven dat je je bij mij niet hoeft te schamen of wat dan ook. Van wat Sara me heeft verteld verdien je eens wat geluk in je leven ' zegt Zayn. ' Laat me jou eens wat geluk geven ik breng de kinderen naar me moeder, ze zijn gek op haar ' zegt hij. ' Oké dan ' stem ik in. Hij kust mijn voorhoofd en knipoogt naar me. ' Yallah ga je klaar maken ik maak de monsters klaar ' zegt hij. Ik ren de trap op en zo de badkamer in.

Na het douchen, scheren enzovoort draai ik de kraan dicht. Ik droog me af en smeer me in. Ik trek mijn kleren aan en begin aan mijn make-up. Ik ga nog een keer met de stijltang over mijn haren en spray er wat olie in gemixt met heat protector. Ik spuit een lekker luchtje op en Voilà. Ik maak een foto en sla het op in mijn galerij. Aangezien ik geen sociaal media meer mag hebben anders kunnen mensen mijn telefoon traceren sla ik het maar op. Ach ja beter ook Sociaal media is uiteindelijk toch nergens voor nodig. Ik loop naar beneden en zie dat de kinderen gedoucht en aangekleed zijn. ' Ik hun tasje ingepakt met hun pyjama e tandenborstel voor als het te laat wordt en ze willen slapen ' zegt Zayn. Ik knik en til Miriano op en pak Chainez's handje. Ik zet ze in de auto en Zayn opent de deur voor mij, ik stap in en zet mijn gordel om. Hij stapt in en start de auto. Ik groet Soukaina mijn " schoonmoeder " en Hdouchi mijn " schoonvader " vanuit binnen de auto. Zayn stapt weer in en zet zijn hand op mijn been. ' Laten we er een onvergetelijk avond van maken ' zegt hij speels ' Oh dat zullen we zeker meneer El Madrissi ' speel ik mee. Hij lacht en concentreert zich dan op de weg.

Dit is de foto

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Dit is de foto

Wie is Team Mohammed&Chaima? 

Wie is Team Zayn&Chaima?

Chaima's life {voltooid}Onde histórias criam vida. Descubra agora