036

3.6K 201 26
                                    

POV Chaima
' Ilhem wie was dat? ' vraag ik ' dat was Yassin ' zegt ze. ' hij zei dat.. - ' wacht ik wordt gebeld ' zeg ik.

Ik: Hey Yasmir

Yasmir: hoi prinses

Ik: wat is er?

Yasmir: kom naar mijn werk het is dringend

Ik: ben onderweg

' Ilhem ik moet dringen naar Yasmir ik bel je als ik terug ben dan gaan we verder met dit gesprek ' zeg ik. Ze zucht ' mag ik hier blijven tot Fayssal thuis is? ' vraagt ze. ' tuurlijk lieverd mi casa E su casa ' zeg ik lief. Ik geef haar een kus op haar voorhoofd en bij Safira ook. In de auto rijd ik als een gek naar Yasmir's werk toe. Wat helemaal in Amsterdam is...

Werk
Ik parkeer mijn auto in de garage en ren naar de lift. Bij de balie wordt ik gelijk vies aan gekeken door die vrouw. ' eh wie ben jij en wat moet je? ' vraagt ze. Ik kijk haar scheef aan ' zak je toon ' zeg ik dreigend. ' wie ben jij? ' vraagt ze voor ik kan antwoorden antwoordt iemand anders voor mij. ' mijn vriendin, heb je er een probleem mee pak je spullen en Kowed van hier ' zegt Yasmir. Ik lach en kijk haar uitdagend aan. In de lift is het stil ' Yas meende je dat? ' vraag ik. Hij zegt niks. Oké dan.. ' kom we gaan effe wandelen' zegt hij.

POV Yasmir
Ik loop met Chaima naar de stad en het is nog stiller dan net. Ik snap dat het raar is dat ik opeens zei " ze is mijn vriendin ". En daarna toen ze vroeg meende je dat ik niks zei. Maar dat bewaar ik voor later ik wil namelijk haar ten huwelijk gaan vragen. Nadat we alle tassen in de auto hebben gedaan, besluit Chaima dat ze een donut wilt. We lopen naar een winkel genaamd honey dukes. ' wat doe je? ' vraag ik lachend als Chaima een tak oppakt. ' ik wil dezuuuuu ' zegt ze als een kindje. Ik lach. Ik maak een foto van haar en plaats het op Snapchat (omslag). Ik knijp in haar wangen en sleur haar mee naar binnen. ' mevrouw mag dit schattig meisje een chocolade donut? ' vraag ik. Chaima knikt en kijkt omin lustig (is dat een woord?) naar die donut.

Thuis
' sow ik ben hayeck moe ' zegt Chaima. ' ILHEM BEN JE HIER NOG? ' schreeuwt Chaima. ' JA BEN BOVEN ' schreeuwt Ilhem. Ik lach en loop naar boven met Chaim. HEY ' schreeuw ik ' HEY ' schreeuwt ze terug. Safira kijkt ons raar aan en schud gewoon haar hoofd. ' HAHAHAHHAA ' lacht Chaima hard. Chaima loopt de badkamer in. Als ze terug komt heeft ze haar pyjama aan en haar haar in 2 vlechtjes. ' Awh je voelt je een klein kind he ' zeg ik. ' Hahaha ' lacht ze. ' Chaim kom eens mee naar beneden ' zeg ik.

' wat is er? ' vraagt ze. ' je vroeg me eerder of ik het meende ' zeg ik. Ze knikt ' ja je hoeft niet te - ' nee shuuuuuttt luister ' zeg ik. ' ja ik meende het ' zeg ik. Ik ga op me knieën en kijk haar aan. ' jij bent mijn prinsesje en mijn up wanneer ik down ben, ik houd van jou en alleen van jou. Ik wil dat de baby een stabiel leven heeft een huis en 2 mensen als ouders die veel van elkaar houden. En ik wil jou! Dus Chaima Mouldi Cesar wil je de mijne worden? Ik beloof je te zorgen voor je kind alsof het de mijne is' zeg ik. ' Yasmir ' zegt ze en kijkt me blij aan. Een traan glijd naar beneden ' Chaima kan ik je effe spreken? ' vraagt Ilhem.

POV Ilhem
' Chaima je moet nee zeggen ' zeg ik. Chaima kijkt me boos aan ' What the fuck ' zegt ze. ' je kan niet met hem zijn ' zeg ik. ' waarom niet? omdat jou man je geen aandacht geeft en je ongelukkig bent, wil je mijn geluk verpesten? ' vraagt ze boos. Wauw die kwam hard.. ' nee, de reden waarom Yassin belde is omdat Noëlla in het ziekenhuis ligt ' zeg ik. ' de gene die mij bedreigde heeft Noëlla dit aangedaan' zeg ik. ' je liegt ' zegt ze. ' nee Noëlla was fase 1 ik fase 2 en fase 3 komt binnenkort en ik wil niet afwachten om achter te komen wat fase 3 is ' zeg ik. ' dit is niet eerlijk, jullie allemaal hebben jullie kinderen en man/vrouw, waarom pakken jullie dat van mij af? ' vraagt ze boos. ' Chaima ik zweer als er een andere manier was had ik die genomen maar je kan niet andere in gevaar brengen voor jou geluk' zeg ik.

' waarom niet? Na wat ik allemaal heb meegemaakt mag ik echt wel eens een keer voor mezelf kiezen hoor ' zegt ze bot. ' dat is egoïstisch.. ' zeg ik. ' dit is niet eerlijk hoor ' zegt ze. ' Chaima het is jou keuze maar weet wel dat als er iets gebeurt het jou schuld is ' zeg ik. ' ik ga want Fayssal is thuis ' zeg ik.

POV Chaima
' Chaima kom je nog? ' vraagt Yasmir ongeduldig. ' ja ik kom ' zeg ik. Ik heb hem nog geen antwoord gegeven. Ik weet niet wat ik moet zeggen dit is niet eerlijk. Waarom worden moeilijke keuzes altijd overgelaten aan mij.. ' Dus wat zeg je op mijn aanzoek? ' vraagt Yasmir. ' ik..

Wat zal Chaima zeggen?

Volg haar en lees haar boek ❤️❤️

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Volg haar en lees haar boek ❤️❤️

83 stemmen en ik ga verder, effe een vraagje ik heb alle hoofdstukken van dit boek al geschreven het is al af. Zouden jullie alle hoofdstukken gelijk in 1x erop willen hebben of gewoon wachten tot de stemmen zijn behaald? Laat het me weten 😘.

Chaima's life {voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu