034

3.7K 223 36
                                    

POV Yassin
Ik ben bezig met een patiënt die een hart implantatie nodig heeft. Zijn eigen hart functioneert niet meer zo goed. Dus heeft hij een nieuw hart nodig. Na 3 uurtjes is de operatie eindelijk klaar. Ik loop de kamer uit en loop de badkamer in. Ik trek mijn handschoenen uit en was mijn handen met hayeck goede zeep. Ik loop de badkamer uit en zie een meisje die sprekend veel lijkt op Noëlla, op een brancard die met spoed wordt meegenomen. ** melding: WE HEBBEN EEN NOODGEVAL, PATIËNT 302 HEEFT EEN ONGELUK GEHAD **. Ik zie hoe ze mijn kant op rijden, ik kijk goed en zie dat het Noëlla is.

Mijn wereld stort meteen in mijn eigen vrouw onverwachts het ziekenhuis in zien rijden. Op een brancard. Ik ren met hun mee en houd Noëlla's hand vast. ' Noëlla houd vol habiba ik ben bij je ' zeg ik. ' meneer u moet nu een operatie uitvoeren bij patiënt 304 ' zegt mijn collega. ' nee regel iemand anders ik moet nu zorgen voor mijn vrouw ' zeg ik. ' maar.. ' ik zucht ' heb je me niet gehoord?! ' onderbreek ik hem boos. Hij loopt snel weg, ik loop Noëlla's kamer in en houd haar vast. Al de tranen stromen naar beneden..

POV Ilhem
Terwijl Safira en ik samen tv kijken op de bank hoor ik opeens geluiden in de tuin. Ik kijk naar buiten en zie niks Hmm. Ik hoor het weer. Ik open de deur en kijk naar buiten, weer niks. Ik zie opeens een flits schijnen op het raam. ' Safira blijf hier zitten ok ' zeg ik tegen haar. Ik loop de keuken in en pak een mes, ik loop de woonkamer in en open de tuin deur. Net als ik verder wil lopen krijg ik een app. Ik sluit de deur en ren naar mijn telefoon. Ik pak het op en lees het berichtje.

Onbekend: Noëlla was nummer 1, jij bent nummer 2 zeg Chaima owe owe als ze mijn regels overtreed 

Ik: wie is dit?

Onbekend: als Chaima met Yasmir neemt, komt deze foto van jou online!

OMG dat is een foto van net, van mij zonder hoofddoek ik mijn pyjama jurkje.

Ik: wie ben jij en waarom doe je dit?

Onbekend: maak je maar geen zorgen om mij, zolang Chaima de regels volgt raakt er niemand gewond of gekwetst

Ik wil iets terug sturen maar het nummer is al geblokkeerd.. Waar slaat dit op. Ik loop naar boven en neem een snelle douche samen met Safira. Ik trek mijn rode Marokkaanse trainingspak aan en mijn rode Adidas slippers en mijn rode hijab. Voor Safira trek ik haar rode Marokkaanse trainingspak aan en haar rode Adidas flux. Haar haar vlecht ik in 2 vlechten. Ik breng mascara aan bij mezelf en transparante lip gloss. Ik spuit een lekker luchtje en voor Safira Zwitsal. Geen tijd om helemaal op te tutten.

Ik pak Safira en leg haar op de grond ik pak mijn tas en stop mijn benodigdheden erin. Ik pak mijn sleutels en telefoon. Ik sluit het huis af en stap in mijn auto.

POV Onbekend
Ik kan niet geloven dat we samen werken met zijn 3en. Fase 1 & 2 zijn compleet. Nu nog fase 3 dan zal ze heus wel stoppen. Ik heb nog andere 2 mensen gevonden die wraak willen op haar. Dat maakt het makkelijker alles in je eentje doen is te veel werk. Niet dat ik het niet aankan. Ik draai mijn prikbord om en bekijk alle fases nog een keer, fase 1 is gelukt, fase 2 ook en we zijn nu bezig. Met het voorbereiden van fase 3, die is mijn favoriet. Ik stap in mijn auto nadat ik een seintje krijg dat ik Fase 3 mag gaan doen. Ik zet mijn gordel om en scheur weg... 🚗💨

Wie is dit? Wat is fase 3? En wie zijn de andere 2 mensen die mee werken?

Wie is dit? Wat is fase 3? En wie zijn de andere 2 mensen die mee werken?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hey hoi lees haar boek het is super leuk.

Haar acc is: zzuleyhaa_

Heyy Lees ook haar boeken schatjes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Heyy Lees ook haar boeken schatjes

Haar acc is: diananasery

82 stemmen en ik ga verder 💋.

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now