043

2.7K 161 6
                                    

POV Chaima
De bel gaat ik loop erheen en open de deur. ' Ja hallo? ' vraag ik. De persoon draait zich om en OMG! Het is Jason. Een van mijn beste vrienden op het Hbo! Ik had hem leren kennen in mijn 2e jaar op het hbo hij was nieuw. ' Jason hoe kom je aan mij- ' voor ik verder kan praten wordt alles zwart..

**3 uur later**
' waar ben ik? ' vraag ik ' hallo? ' vraag ik ' is iemand hier?? ' vraag ik. Hoe de Hell kom ik hier. Ben ik in Hell ofzo astaghfirullah. Het is helemaal donker en bloed heet hier binnen. De deur gaat open en Jason loopt naar binnen. ' heb je me gemist Chaim? ' vraagt hij. ' Jason waarom doe je dit? ' vraag ik ' omdat Sara mijn halfzusje is en ik geld nodig heb ' zegt hij. Ik krijg tranen in mijn ogen en huil het uit. ' LAAT ME ERUIT IEMAND! ' schreeuw ik. ' als je blijft schreeuwen verspil je je energie die heb je straks nodig ' zegt hij met een knipoog. Wat bedoeld hij nou weer?! ' LAAT ME ERUIT VIEZE FLIKKER ' schreeuw ik nog een keer.

Na 10 minuten komt er een man mijn kamer in. ' maak je klaar schatje ' zegt hij. ' noem me niet zo vieze pedofiel ' zeg ik boos. BAM mijn eerste klap in mijn gezicht na een lange tijd. 3 jaar bijna 4 om precies te zijn. ' waarom doen jullie dit? ' vraag ik huilend. Altijd gebeurt dit met mij. ' kleed je uit en ga liggen op bed ' zegt een andere man. ' nee ik ben zwanger ' zeg ik. ' wat lieg je ' zegt hij. Ik trek mijn Marokkaanse huisjurk meer naar achteren waardoor je mijn buik goed ziet. ' ik lieg niet ' zeg ik bang. Hij zucht en loopt boos weg. Met een klap gaat de deur dicht. Klootzak.

POV Dina
Ik ga vandaag effe langs Chaima ik heb haar gemist. Ik was voor een maand in Algerije ben pas eergisteren terug gekomen. Ik was daar voor de begrafenis van mijn opa en oma. Allah y rahmoe. Maar ik moet Chaima vandaag zien ik heb steun nodig en een knuffel. Het heeft me mentaal gebroken hun dood. Mijn oma lag op sterven maar mijn opa wou niet zonder haar leven. Dus hebben ze allebei hun dood gepland en dat was dus een maand geleden. Dat is pas echte liefde maar ook super gek. Iedereen was al wel voorbereid maar alsnog het komt als een speer in je hart.

Na het douchen trek ik mijn bordeaux jumpsuit aan en mijn zwarte met bordeaux huaraches aan. Mijn haar borstel ik in een middenknot en voila. Alleen labello op mijn lippen en een lekker Luchtje en klaar is kees! ' WALID IK GA NAAR CHAIMA ' schreeuw ik ' OKÉ TOT STRAKS BABE ' schreeuwt hij terug. Ik stap ik mijn auto en rijd weg. Ik stap uit en loop naar de deur. Ik bel aan maar niemand doet open raar. Ik pak mijn telefoon en bel haar ook niks ik app haar en krijgt niet eens 2 Vinkjes. Dit is vreemd.. Misschien is ze bij Ilhem of Yassin. Ik stap in mijn auto en bel Ilhem eerst. Ook niet daar ik bel Yassin en nee hoor. Waar kan ze zijn? Misschien is ze effe op vakantie voor een paar dagen.

POV Amin
Ik heb het gevoel dat Sara nog erge dingen aan het doen is. Sinds ik ben gestopt is mijn leven zo saai. Mijn telefoon gaat af. Ik pak het op en neem op.

Ik: hallo?

Dina: Amin dit is Dina

Ik: wat is er?

Dina: is Chaima misschien met jou?

Ik: wtf vraag je dit express of zo je weet toch dat we gescheiden zijn

Dina: ja ja, maar ze is niet thuis, niet bij Ilhem of Yassin en ze neemt niet op

Ik: is ze niet bij Yasmir

Dina: die 2 praten niet meer

Ik: oh oké, als ik iets weet bel ik je wel

Dina: Thanks

Ik hang op en sta op uit bed. Ik moet weer met Sara meedoen en haar daar uit krijgen.

POV Mohammed
Ja ben back mensen. Ik ben Mo uit London - Engeland. En ik heb gehoord dat Chaima mijn baby draagt, vieze hoer en ze zegt niks. Ik zit nu op Schiphol te wachten tot iemand me komt ophalen genaamd Sara. ' MO!! ' schreeuwt iemand ik draai me om en zie een mooi meisje met een lekker lichaam. ' ewa jij bent zeker Sara? ' vraag ik ze knikt. In de auto is het heel stil. ' ik zet je eerst af bij je hotel kan je je koffers daar zetten douchen aankleden etc dan kom ik je halen ' zegt ze. ' safe ' zeg ik en stap uit.

Hotel
Ik neem een warme douche en trek mijn zwarte D2 broek aan met mijn zwarte D2 t-shirt en mijn zwarte louboutins. Mijn haar breng ik in model. Ik spuit een lekker luchtje op en poets mijn tanden opnieuw. Wollah ik heb honger A sahbe, ik bestel izjen lekkere pizza Hawaï bij roomservice. Na het eten neem ik een pepermuntje in voor een frisse adem. ik bel Sara op en zeg haar dat ik klaar ben. Na 5 minuten krijg ik een app dat ze er is. Eenmaal beneden groet ik haar met 2 kusjes op haar wang. Ik zie gelijk dat ik haar ergens van ken nu ze zo opgemaakt is. ' ik ga rijden vrouwen horen niet te rijden als ze met mannen zijn ' zeg ik.

Ik stap in en ze toets het adres in op haar TomTom. ' Ai let's go onderweg moet je me wat meer vertellen over jou en Chaima en waarom je haar zo haat ' zeg ik.

Hoe zal Mohammed reageren als hij erachter komt dat het waar is dat Chaima zwanger is van hem? 

90 stemmen en ik ga verder

Chaima's life {voltooid}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin