017

6.2K 298 74
                                    

POV Chaima
Ik wordt wakker in een onbekende kamer, even moet ik me bedenken waar ik ben. Ojah ik ben in London Engeland lekker dan dacht misschien is het wel een droom nee hoor. Ik pak mijn telefoon en maak een groepsapp met Ilhem & Noëlla erin.

"Zina's💋"

Ik: goodmorning 💋

Noëlla: uff goede morgen lelijkerd 😫

Ilhem: WAAROM ZIJN JULLIE ZO VROEG WAKKER TOZZZZZ IK SLIEP NOG OPEENS IK HOOR BIEP BIEP

Ik: HAHAHAHAHA

Noëlla: HAHAHAHA TAAI!!

Ilhem: vieze kehba's A hmara's boizan's verrekte zeekoeien hou je bek en ga slapen t is 06:00

Noëlla: HAHAHA het is 09:00u je horloge is sowieso omgedraaid

Ik: en dan! We gaan hier niet zitten niksen in huis! Als we hier zijn kunnen we net zo goed het beste ervan maken!!! 😌

Ilhem: fuck jullie en jullie het beste ervan maken ik ga verder slapen, maak me wakker als het 3u 's middags is thallaz 😴

Noëlla: Chaim gaan wij dan naar de stad ofzo? Heb geen zin om heel de dag thuis te zitten toch

Ik: safe ik ga klaar maken

Ik leg mijn telefoon in de oplader en sta op uit bed. Ik neem een warme douche en trek mijn lange spijker jurk aan tot over mijn knieën en mijn donker blauwe Vans. Ik kam mijn natte haren uit en smeer er wat producten in verder föhn ik het droog, ik pak 2 plukjes en bindt ze aan elkaar vast Wollah klaar. Ik breng mascara aan en transparante lipgloss, ik trek mijn zwarte leren Jack aan en pak mijn MK tasje en stop al mijn benodigdheden erin.

POV Noëlla
Ik sta op en neem een snelle douche, deze Ilhem is echt fa2 ze klaart mij. Ze wilt gewoon door slapen tot 3u 's middags yeah right. Na het douchen trek ik mijn witte broek aan met een paar scheuren en mijn witte t-shirt die ik in een knoop zet en mijn lange spijker hakken. Mijn haar spray ik in met Argan olie, castor olie en water mix, verder borstel ik het in een strakke midden staart en krul te mijn puntjes. Ik breng mascara aan, eyeliner, highlighter en rode lippenstift.

Er wordt op de deur geklopt ik doe open en zie Chaima daar staan. Ik knuffel haar en laat haar binnen ' saaangg you look good girl ' zeg ik ze lacht en wipt haar haar naar achteren. ' kan je me helpen met de kids? ' vraag ik ' ja hoor, laat ze anders bij Ilhem ze gaat toch slapen ' zegt ze. Wel goed idee eigenlijk ik pak hun tasje in met hun tanden borstels, kleren, ondergoed, handdoek etc. Nadat Chaima Ilhem heeft gebeld mochten ze daar blijven. De deur gaat open en je ziet een dode Ilhem met wallen van hier naar Tokyo en ze zijn hayeck zwart. Ik overhandig haar de kids. ' is goed wij gaan ' zegt Chaima ze zwaait ons uit en doet de deur dicht.

POV Ilhem
Ik pak Inaya en Sinem bij hun schattige kleine handjes en begeleid ze naar de gasten kamer. Ik leg ze allebei in een 2 persoon bed en zet kussens op de grond voor het geval dat. Ik loop naar Safira's kamer en zie haar lekker slapen Ai. Ik loop naar mijn kamer en kruip in bed op naar dromenland Wollah niemand moet mij nu wakker maken ik wordt yusu chagrijnig.

POV Dina (beste vriendin van Chaima)
Ik wordt wakker door mijn mans telefoon die overgaat. ' hayeck Walid doe uit man ' zeg ik geïrriteerd. Ik draai me weer om en sluit me ogen nadat het geluid is gestopt.

** 2u later **
11:00u
Ik sta op en trek mijn paarse satijnen badjas aan ik slaap namelijk met een hemd en een booty short (als je niet weet wat het is zoek het op yu). Ik loop naar mijn balkon en geniet van het mooie uitzicht opeens voel ik 2 sterke armen om mijn middel heen ' goede morgen prinses lekker geslapen? ' vraagt Walid ' ja hoor, jij? ' vraag ik. Hij knikt en geeft me kusjes op mijn nek ' haha stop Walid stop ' zeg ik lachend. Heel veel mensen vinden dat lekker maar bij mij kietelt het gewoon. Ik verlos me vanuit zijn grip en loop terug naar binnen, ik trek mijn badjas uit en loop naar de douche.

Na het douchen trek ik mijn zwarte pantalon broek aan met mijn zwarte turtle neck topje aan (komt gewoon over haar buik maar zo heet het) met mijn witte Valentino's. Mijn haar borstel ik in een knot heb gisteren me haar gewassen dus dat hoefde vandaag niet, ik breng mascara aan en licht oranje lipgloss aan. ' DINA SCHIET OP A VERBRANDDE KAASEEND ' schreeuwt Walid. Ik schud lachend me hoofd en doe de deur open.

Terwijl ik eten aan het maken ben hoor ik dat Walid klaar is met douchen. Ik roer mijn roerei en gooi er wat stukjes halal kip in, champignons, paprika, uien en koriander. Verder blend ik een fruit smoothie. De bel gaat ik zet snel het vuur uit en het gas ook en schep alvast op. ' WALID AAN TAFEL ' schreeuw ik. Ik loop naar de deur en doe het open waar ik al gauw spijt van had...

Wie staat er voor de deur bij Dina?

Heyhoi weer een nieuwe deel sorry voor het wachten heb t druk met school zoals jullie weten. Ik ga 30 mei naar London met school dus ben niet aanwezig sorry ❤️❤️ ik beloof dat wanneer ik terug ben dat is 2 Juni dan ga ik weer verder met schrijven en vanaf 5 Juni stop ik dan met schrijven want dan moet ik leren voor me examens en na 16 Juni ga ik weer verder.

Chaima's life {voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu