032

4.3K 251 22
                                    

POV Chaima
Nou ik ga dus mee met Yasmir naar zo'n gala.. Ik heb niet eens jurk. Ik stap in mijn auto en rijd snel naar een boutique. Ik loop rond en blijf haken bij een zwarte jurk lange jurk. Ik bekijk de prijs €1200.45,-. Oh my Allah Achja is voor een speciale gelegenheid. Ik pak de jurk en neem het mee naar de kassa. Ik loop de winkel tevreden uit. Ik heb ook schoenen nodig. Ik loop de Chanel winkel in en kies voor zilvere hakken. Ik koop nog een leuke clutch met glitters bij de D&G.

Thuis
Ik heb precies 40 minuten om klaar te maken. Ik loop de douche in en begin met het wassen van mijn haar alweer... Mijn haar wordt echt dood zo.. Ik scheer de plekken die geschoren moeten worden en scrub heel mijn lichaam en gezicht. Na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn zwarte lingerie setje aan. Ik trek mijn badjas aan en neem plaats aan mijn beauty tabel. Ik epileer mijn wenkbrauwen en begin daarna met mijn mascara, dan eyeliner, highlighter, concealer voor mijn wallen en als laatst. Mijn Dior Plump & Shine labello. Ik spuit een lekker luchtje op en trek dan mijn jurk aan en mijn schoenen aan. Ik pak mijn glitter clutch en stop mijn benodigdheden erin.

Ik smeer olie in mijn haar en kam het door, ik föhn het droog en stijl het plat. Eindelijk klaar ik pak mijn telefoon en loop de gang in. Ik maak een foto (omslag) en plaats het op Snapchat. Na 5 minuten gaat de bel. Ik loop naar beneden en open de deur ik trek mijn zwarte dikke wollige vest aan en loop de deur uit.

POV Amin
Gala
Ik stap uit de auto en kijk of mijn pak nog netjes is en zonder kreukels. Ik wacht tot mijn oom naast mij staat en dan loop ik met hem naar de rode loper. Er worden allemaal foto's gemaakt en allemaal meisjes blijven me aankijken. Maar ik wil hun niet ik wil Chaima. Opeens begint iedereen te schreeuwen ik kijk naast me en zie Yasmir de auto uit stappen samen met Chaima. Ze lopen hand in hand de rode loper op. Een steek van jaloezie gaat in mijn door. Hoe kan dit, het meisje waarmee ik was getrouwd of naja nog steeds mee ben getrouwd. We zijn nooit echt gescheiden.

Ik wacht tot iedereen binnen is. Als Yasmir effe wegloopt neem ik mijn kans en loop richting Chaima. ' Chaim ' zeg ik ' amin?! ' zegt ze geschrokken. ' kan je alsjeblieft weggaan Yasmir is drinken halen hij komt zo hoor ' zegt ze ongeduldig. ' wat doe je hier met hem? ' vraag ik boos. ' hier met hem zijn zoals jij hier bent met je oom ' zegt ze. Oh dus ze zag me wel zomaar deed ze alsof ze niet wist dat ik zou komen. ' we zijn eigenlijk nog niet eens gescheiden dus ik bepaal nog steeds over jou ' zeg ik lachend. ' daar heb je het mis ' zegt ze en opent haar tasje. Ze pakt er een brief uit en overhandigd mij die. Ik lees het, het is een Scheidingspapier brief. ' wat is dit? Je kan dit niet hebben gekregen zonder mijn handtekening ' zeg ik.

' jawel ik heb Yasmir jou handtekening laten doen ' zegt ze. Het is niet echt precies het zelfde maar alsnog is het geaccepteerd. ' hier ga je voor boeten ' zeg ik. Ze haalt haar schouders op en loopt weg.

POV Sara
' SARA KOM KIJKEN SNEL ' schreeuwt Hind ' SCHIET OP A HOND ' schreeuwt. ' YALLAH ZIEHIIEEDD ' schreeuwt ze nog harder. Ik ren naar beneden in mijn unicorn onesie en plof neer op de bank. ' wat wat? ' vraag ik bezorgd. Hind wijst naar de tv. Ik kijk ernaar en zie mijn ex met zijn nieuwe vriendin blijkbaar of nieuw hoertje voor de avond op tv. ' hoe durft hij ' zeg ik boos. ' Saar laat het gewoon ' zegt Hind. ' nee nikste laat het, ze gaat boeten hij is en blijft van mij ' zeg ik boos. Ik sta boos op en pak mijn telefoon. Ik druk op sneltoets 1 en wordt gelijk verbonden.

POV Lina
' bij deze bent u onschuldig veroordeeld' zegt de rechter en slaat met zijn kut ding op dat kut ding. Ik sta op mijn handboeien worden eraf gehaald en ik mag weg lopen. Ze konden geen bewijs vinden dus ben ik vrij gelaten.

Thuis
Ik pak mijn weekend tas en trek mijn jas aan. Het plan was dat Youssra en Lorenzo (ouders van Chaima, Ilhem en Yassin). En ik zouden vluchten nadat Chaima Ilhem en Yassin ontvoerd waren. Ik zou met moeder mijn terug gaan naar Nederland en Youssra en Lorenzo naar Kaapverdië. Ik had mijn huis al verkocht en zou gelijk die avond weggaan maar ja toen werden we opgepakt. Ik mocht nog 2 weken van de kopers. Maar sinds dat ik vrij ben gelaten ga ik nu direct naar Nederland mijn moeder is daar al. Ik stap in mijn auto en rijd naar de mac Donalds. Ik koop 2 vis burgers menu en 2 mc flurry's oreo. Op naar Nederland..

80 stemmen en ik ga verder

Chaima's life {voltooid}Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang