037

3.1K 180 7
                                    

POV Yasmir
' ik.. ik.. ik kan het niet sorry ' zegt ze. Wacht hoorde ik dat nou goed? ' Haha leuk grapje ' zeg ik. Ze blijft stil ' je maakt een grapje toch? ' vraag ik. Nogmaals antwoord ze niet. ' Chaima.. ' zeg ik. ' Yasmir ik kan het niet, sorry ' zegt ze. ' waarom niet, deed je leuk tegen me alleen voor de spullen? ' vraag ik boos. ' nee ' zegt ze gekwetst. ' wat dan? ' vraag ik boos. ' ik kan het niet, als ik het je vertel wordt het te gevaarlijk ' zegt ze. ' Yasmir je moet verder zonder mij ' zegt ze. Ze pakt haar auto/huissleutels en loopt naar boven. Ik zit hier nog steeds met mijn mond open. Ze komt naar beneden met een grote weekendtas en haar grijze Nike trainingspak aan en haar grijze Nike 2017. ' Chaima alsjeblieft ' zeg ik.

Ze legt haar weekendtas op de grond en loopt naar me toe. Ze plaatst haar lippen op de mijne en geeft me een lange intense zoen. ' pas goed op jezelf en hopelijk vind je je droom vrouw ' zegt ze ' moge Allah je gezondheid en geluk schenken ' zegt ze. ' sorry ' zegt Chaima. Ze loopt de deur uit en bam. De deur is dicht. Is dit hoe het eindigt? Is dit hoe ik betaald wordt nadat ik iets aardigs doe vanuit mijn hart?

POV Chaima
Mijn auto is bij Yasmir's werk en die garage is nu dicht. Ik bel Dina op want ik heb geen zin Ilhem.

Ik: D..Dina

Dina: omg Chaima wat is er?

Ik: Dina mag ik misschien bij jou slapen en kan je me ophalen? Ik heb je nodig

Dina: tuurlijk schat, waar ben je?

Ik: ****straat

Dina: oké blijf waar je bent ik ben er in 8 minuten

Ik hang op en leg mijn telefoon in mijn zak. Ik loop langs een steegje en wordt opeens aan mijn arm getrokken. ' LAAT ME LOS WIE IS DIT? ' vraag ik boos. ' als jij aan Yasmir zit zal je boeten ' zegt iemand. ' dus jij bent de gene die deze berichten stuurt Huh? ' vraag ik. Ze lacht en duwt me tegen de muur ' EEEYY EEYY ik ben niet lesbisch vriendin wat doe je ' zeg ik boos. ' blijf uit Yasmir's buurt anders zal ik zijn zusje vermoorden ' zegt ze en rent weg. Wtf. Ik loop het steegje uit en direct erna komt Dina aanrijden. Ik stap in en knuffel haar.

POV Dina
Ondertussen heb ik gedoucht en zitten Chaima en ik op de bank met allebei Ne3Ne3 thee. En een 2 dozen pizza. 'Dus wat is er gebeurt? ' Vraag ik. Chaima legt Dina alles uit van A tot Z (Wat er in London is gebeurt, met haar ouders, haar ouders paar jaar geleden dus de reden waarom ze haar mishandelde, over Amin, over de baby, de verkrachting en over Yasmir). ' wow.. ' zeg ik. Dit is echt niet normaal veel wat ze heeft meegemaakt. ' nou lieverd ga maar lekker slapen ' zeg ik tegen haar als ik zie dat ze haar laatste pizza stuk opheeft. ' kom mee ik laat je de gastenkamer zien ' zeg ik.

Ik laat haar de gastenkamer zien en geef haar een knuffel. ' alles komt goed in sha Allah ' zeg ik. ' als dit jou mektab is moet je het maar accepteren ' zeg ik. Ze lacht zwakjes en knuffelt me ' Dankje Dientje ' zegt ze.

N E X T M O R N I N G
POV Yasmir
Na gisteren ben ik echt emo. Ik moet weten of er iets speelt. Het kan niet dat Chaima opeens zo doet.. Het was altijd zo leuk. Ik sta op en neem een lekkere douche, ik trek mijn zwarte PSG trainingspak aan en mijn zwarte Nike 95. Mijn haar breng ik in model. Verder spuit ik parfum op en poets mijn tanden. Beneden maak ik snel een omelet en halal worst als ontbijt. Ik drink mijn Ne3Ne3 thee op en eet mijn eten. Ik neem een kauwgom in en trek mijn jas aan. Ik stap in mijn auto en rijd naar Ilhem.

Ilhem thuis
Ik bel aan en wacht tot er open wordt gedaan. ' Yasmir? ' vraagt Fayssal. ' Faka Bro, mag ik Ilhem spreken? ' vraag ik. ' waarom? ' vraagt hij bot. ' rustig rustig, het gaat over Chaima ' zeg ik. Hij knikt. Ik loop naar binnen en hij rent de trap op. Ilhem loopt naar beneden in haar pyjama en haar hoofddoek. ' hoi je wou me spreken? ' vraagt ze. Ik knik. ' Ehm.. ' zeg ik. ' jij sprak gisteren met Chaima nadat ik een aanzoek had gedaan ' zeg ik. ' waarom veranderde ze van gedachte want toen ik het vroeg leek ze blij te zijn ' zeg ik.

' Yasmir Ehm er is niks ' zegt ze twijfelend. ' Ilhem alsjeblieft ik smeek het je ' zeg ik. ' Yasmir als Chaima het je niet wilt vertellen, kan ik het niet zelf vertellen ' zegt ze. Ik knik en sta boos op. Ik loop de deur uit en sla die boos dicht...

Zal Yasmir er achter komen of niet?

84 stemmen dan ga ik verder

Chaima's life {voltooid}Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz