046

2.7K 171 13
                                    

** 3 weken later **
POV Chaima
Met Mohammed en mij gaat het goed, we hebben geen relatie maar we zijn wel vrienden. We gaan met elkaar om als de ouders van ons kind zoals het moet. Ik ben 9 maanden zwanger en over 1 week uitgerekend. Ik kan niet wachten tot mijn prinsesje is geboren. Oja ik krijg een meisje Mohammed en ik konden het niet meer geheimhouden. Ik wordt gebeld.

Ik: yo

Mohammed: kan ik langs komen?

Ik: eh ja hoor

Mohammed: safe tot zo

Ik hang op en sta op. Dat wordt dan klaar maken. Ik neem een douche en was mijn haren. Ik scheer de plekken die gescheiden moeten worden en scrub mijn lichaam. Na het douchen droog ik me af en smeer me in. Ik trek mijn khaki groene broek aan en mijn witte blouse met mijn khaki groene en roze Valentino's. Mijn haar kam ik uit en smeer er wat producten in, ik föhn het droog en steil het plat. Ik breng mascara aan, eyeliner en rode matte lippenstift.

POV Mohammed
Nu dat iedereen uit het beeld is heb ik Chaima voor mezelf. Nu ga ik oprecht me best doen en haar voor me winnen op de ouderwetse manier. Dates, rozen, complimentjes. Niet hoe dat nu wordt gedaan. Hun nummer vragen beloftes maken en niet nakomen. Ik wil me fouten verbeteren! Let maar op dat dat gaat lukken! Ik neem een douche en verzorg me extra goed vandaag want ik ga iets leuks doen met haar. Ik trek mijn Denim D&G broek aan en mijn Denim blouse aan met mijn zwarte D&G schoenen. Ik verzorg mijn haar en poets mijn tanden.

Ik stap in mijn auto en rijd naar een bloemenzaak. Ik koop rode rozen en rijd daarna naar Chaima's huis. Ik stap uit en bel aan. ' Hey ' zeg ik ' Awh Mo, dit had je echt niet hoeven doen ' zegt ze blozend. Ze pakt de bloemen en legt ze in een vaas. ' Dankjewel lieverd ' zegt ze en geeft me een kus op mijn wang. Wollah klaaaaar ik weet het zeker ik ben verliefd 😍❤️! ' kom we gaan ' zeg ik.

Aangekomen bij een babywinkel worden er overal foto's gemaakt door de paparazzi. Aangezien mijn bedrijf die van Yasmir heeft verslagen, wordt ik overal gevolgd. ' heb je al een kinderwagen? ' vraag ik. Ze schud haar hoofd. ' safe ga eentje uitzoeken dan ' zeg ik.

POV Dina
' babe gaan we vandaag effe door de stad lopen? ' vraag ik ' ja toch ' zegt Walid. Ik sta op en loop de douche in. Na een heerlijke douche trek ik mijn simpele roze Nike trainingspak aan en mijn roze Nike huaraches. Verder kam ik mijn haren uit en borstel het in een slordige knot. Heb vandaag echt geen zin beetje mascara en licht roze lip gloss parfum voila klaar. ' WALID E WILLI SCHIET OP ' schreeuw ik vanuit mijn make-up kamer. Na een paar minuten komt hij de badkamer uit. Helemaal fresh. Hij heeft het zelfde aan als mij alleen dan torqouise (ik weet nooit hoe je dit schrijft shit). ' you ready? ' vraag ik hij knikt ' let's go then ' zegt hij.

We lopen hand in hand in de stad. ' Kom effe naar de babywinkel ik wil iets kopen voor Chaima's baby' zeg ik. Hij knikt. Ik loop de winkel in en wauw wat een schattige dingetjes howmagawd. Ik pak 2 rompertjes een roze en witte nog een Burberry jurk en 1 kenzo t-shirt en een D2 broek. Ik loop nog naar de schoenen afdeling en pak 1 zwarte huaraches 1 witte en 1 Valentino en 1 balenciaga. ' So So voor wie zijn deze leuke dingetjes ' zegt Chaima. ' OMG Hey!! ' zeg ik blij. ' wat doe jij nou weer hier? ' vraagt ze ' OMG zijn jullie ik verwachting? ' vraagt ze blij. ' nee dit zijn cadeautjes voor me pas geboren nichtje ' lieg ik.

'Oh Awh zo leuk, ik zou ook die roze Ralph Lauren jurk halen die is zo cute ' zegt Chaima. ' Thank you girl! ' zeg ik. ' Chaim ben je ready? ' vraagt een onbekende man. Ik geef haar gelijk die blik van Hmm who's that?! En zij geeft me die blik van leg je nog wel uit. Soms als we niet zomaar hard op kunnen praten communiceren we met blikken. Ik pak nog die RL jurk en reken alles af. Hode €1108,50,- !!!! Ach ja voor me prinsesje alles....

93 stemmen en ik ga verder

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now