008

8.8K 454 45
                                    

N E X T M O R N I N G
POV Ilhem
Ik word wakker en kijk op mijn telefoon, hmm het is 12u tijd om op te staan. Morgen school wollah meh zin maar ai ben bijna klaar met mijn opleiding. Ik open mijn MacBook en maak een foto van mezelf en stuur het naar Fayssal. Ik zoek snel wat op en sluit dan mijn MacBook weer af. Ik sta op en neem een snelle douche. Ik trek mijn grijze Adidas trainingspak aan met mijn grijze Adidas schoenen. Ik kam mijn haar uit en doe er wat producten in daarna stijl ik het plat en laat het los. Ik breng mascara aan en rode lippenstift verder spuit ik parfum op en klaar is Kees.

Ik ruim mijn kamer op en pak mijn telefoon ik open mijn gordijnen en raam voor frisse lucht. Ik loop naar beneden en tref iedereen daar aan tafel iedereen is gedoucht wat betekent dat iedereen wat te doen heeft vandaag. Ik neem slok van thee en scrol wat door insta tot mijn verbazing zie ik een foto van mij in mijn ondergoed ik spuug mijn thee uit en ren naar mijn kamer.

Ik bel gelijk Fayssal op hij neemt niet op ik hang op en scrol verder. Ik kom foto's tegen van mijn gesprekken met Giovanny en een foto die ik naar Giovanny heb gestuurd. Ik scrol ga naar zijn account en zie een foto van mij die ik net heb gestuurd. Ik schreeuw het uit en gooi mijn telefoon tegen de muur nou lekker dan nu is het kapot. ( omslag ) is de foto van Ilhem die Fayssal gisteren had gemaakt en die andere foto staat in hoofdstuk 007. Dit is de foto die Ilhem net heeft gestuurd.

 Dit is de foto die Ilhem net heeft gestuurd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De foto

POV Yassim
Ik hoor Ilhem schreeuwen. Ik loop haar kamer in en kijk haar raar aan ' wat is er ? ' vraag ik. Ze schud haar hoofd ' Fayssal heeft mij gedwongen met hem te slapen en foto's te sturen naar hem ' zegt ze huilend. Ik loop naar haar toe en knuffel haar ' Wollah hij gaat zien ' zeg ik.

Ik loop de kamer uit en zie Chaima de gang op lopen met haar telefoon. ' kehba ga opruimen inplaats van elke dag op je te telefoon kijken ' zeg ik boos. Ik pak mijn auto sleutels en rijd naar Fayssal.

POV Fayssal
Hahahaha deze kehba belt mij heel de tijd welloe ik ga opnemen lekker voor haar. De bel gaat ik loop ernaar toe en open de deur ' ewa bro wat brengt jou - ik krijg een klap tegen mijn gezicht aan en word geduwd ' je ** vader en moeder mattie wat dwing je me zusje om met jou te slapen en naaktfoto's te sturen ? ' vraagt hij. Wollah deze Ilhem hé nooit gedacht dat ze zo sluw kon zijn, ' bro welloe ze was gisteren hier en ze wou het zelf en die naakt foto heb ik van haar gemaakt omdat ze vreemd ging ze heeft een andere boy Giovanny op haar school en ze stuurt hem ook naaktfoto's en ze plande op met hem te slapen wanneer je ouders naar Marokko gaan ' zeg ik.

Hij kijkt me raar aan ' wollah meh je liegt ' zegt hij ' waarom zou ik liegen om een Chick? Als ik haar had gedwongen zou ik het gewoon zeggen ' zeg ik. Hij kijkt me raar aan geeft me een rake stoot ' je liegt kaolo hond ' zegt hij saf klaar nu ben ik Parra. Ik geef hem een rake stoot en duw hem op de grond ik trap hem in zijn buik ' OPDONDEREN UIT MIJN HUIS NU ' schreeuw ik. Hij staat op en loopt mank naar zijn auto.

Wollah ik ga wraak nemen op hem hun gaan zien wacht maar hun dag gaat komen.

POV Chaima
Ik had gelukkig al gedoucht, ik bekijk mezelf in de spiegel en knik goedkeurend. Ik heb mijn rode broek aan en mijn grijze Kenzo T-shirt met mijn rode huaraches. Mijn haar heb ik in een staart. Ik heb mascara op en rode lippenstift.

Mijn kamer is helemaal opgeruimd, ik stop mijn benodigdheden in mijn grijze Dior tas en trek mijn rode CG jas aan. ' yemma baba ik ga naar Dina ' zeg ik geen antwoord dus het mag. Ik loop de deur uit en zie Amin voor zijn auto deur staan ' Amin houbi ' zeg ik blij ik ren naar hem toe en knuffel hem strak. ' ik ga je brengen naar Dina ' zegt hij.

' hoe weet je dat ? ' vraag ik ' connecties ' zegt hij. Ik lach en doe mijn gordel om.

POV Dina
Ik sta op en neem een douche want Chaima komt zometeen. Na het douchen trek ik een Blauwe broek aan met mijn grijze Kenzo T-shirt en mijn blauwe Huaraches. Mijn haar doe ik in een strakke knot ik breng mascara aan en transparante lipgloss verder spuit ik parfum. Ik doe de deur open als Chaima aanbelt ' Hii ' zeg ik ' hey zina ' zegt ze. Ik trek mijn blauwe CG jas aan en pak mijn blauwe Dior tas.

We zwaaien Amin uit en stappen in mijn auto. ' dus hoe gaat het ? ' vraag ik ' mua nog steeds het zelfde ' zegt ze ik zucht. Ik vind het echt zielig voor haar ik heb haar vaak aangeboden om bij mij te wonen maar haar ouders laten haar niet. ' okey waar gaan we heen ? ' vraag ik. ' hallo ?' Vraag ik '
Hallo? ' vraag ik. ' eh ja sorry kijk dit ' zegt ze. Ze laat me de foto's zien van Ilhem ' OMG HAHAHAAHAHHAHA ' lach ik. ' haar leven is voorbij nu hahahaha ' zeg ik Chaima knikt..

Daar gaat Ilhem's leven karma is a bitch you Know

Jullie stemmen echt snel hahaha super bedankt 19 stemmen aangezien jullie zo snel 19 hadden. 💕

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now