024

5K 250 84
                                    

POV Noëlla
Ik ren naar Chaima en zie haar daar liggen op de grond de vrachtwagen is gewoon naar achter gereden en heeft een omweg gemaakt. Gewoon zo laat hij haar hier. Ilhem lijkt t helemaal niet te boeien, ik pak mijn telefoon en bel de ambulance. Yousra heeft de kinderen mee naar binnen genomen een kind zou dit niet moeten zien.. ' laat haar op de grond laat ' zegt Ilhem. Ik hoor de ambulance al komen als Chaima op de brancard wordt gelegd en zo de ziekenwagen in wordt gereden draai ik me om om naar binnen te gaan. Maar Ilhem houd me tegen ' kifesh je gaat naar t ziekenhuis? ' vraagt ze. ' Wat heb jij toch? ' vraag ik huilend ' je eigen zus is aangereden en dan doe je zo koudbloedig? ' vraag ik boos. ' ZE IS ME ZUS NIET MEER ' schreeuwt Ilhem.

' fijn ' zeg ik terwijl ik langs haar voorbij loop ' en trouwens bemoei je met je eigen zaken je hoort niet eens bij de familie, waarschijnlijk gaat Yassin gewoon vreemd in NL hij kan een andere Barbie in 2 min vinden ' zegt ze lachend. KLAAR KLAAR WOLLAAAH KLAAAR IK GA HAAR DOOD SLAAN!! Ik draai me om en loop haar richting toe. Ik geef één harde platte hand maar ééntje hé yusu ééntje. ' nooit maar dan ook nooit meer ga je me zo disrespecten je mag dan wel Yassins zusje zijn I Don't give A fuck ik maak je af ' zeg ik. Ze heeft duidelijk nog geen latina ontmoet..

Ik zet de kinderen in de auto en stap in. Ik pak mijn telefoon en bel Lina ja ik ken haar via Chaima.

Ik: Lina hei lieverd

Lina: Hey wat is er waarom huil je?

Ik: Chaima ligt in het ziekenhuis Ken je iemand die op de kinderen kan passen dan kunnen we gaan

Lina: me moeder wacht ik vraag het

** 2 minuten later **

Lina: safe breng ze maar het adres is ******* 15c

Ik: Dankje lieverd

Ik hang op en rijd naar het adres. Ik stap uit en bel aan de kinderen worden gelijk opgevangen met warme handen ' echt super bedankt ' zeg ik lief. Haar moeder knikt en wenkt ons om te gaan. ' ik zal voor haar bidden ' zegt ze. Ik stap in en Lina ook. Ik plank gas naar het ziekenhuis.

POV Ilhem
' Ilhem waarom deed je dat? ' vraagt mijn moeder boos ' wat? ' vraag ik. ' je zus zo behandelen, Ilhem ondanks haar keuze kan je je zus niet zo behandelen als je het niet accepteert prima maar doe geen dingen waar je spijt van gaat krijgen ' zegt mijn moeder en heft me een kus op mijn voorhoofd ' mohim ik ga slapen ik zie je morgen er is een extra kamer als je wilt ' zegt ze. Ik pak een slapende Safira op en loop naar buiten deze kech Noëlla heeft gewoon één van mijn moeders auto's gestolen. Ik bel onze chauffeur en binnen no time is hij er.

Thuis
Ik geef Safira een snelle douche en poets haar tanden Wollah ze lijkt stoned met haar gekke wallen en rode ogen. Ik trek haar pyjama aan en vlecht haar haar in 2 vlechtjes. Ik stop haar in bed en geef haar een kusje verhaaltje is niet nodig want ze slaapt gelijk. Ik zelf neem ook een douche en trek mijn pyjama daarna aan, ik maak mijn hoofddoek los en kam mijn haren uit. Ik vlecht het in 2 vlechten en poets me tanden en bekijk mezelf in de spiegel. Zonder hoofddoek doet het me denken aan de versie van mij die een kech was, ik weet ik moet Chaima niet zo behandelen maar ik ben gewoon nog boos het is nog zo vers het kost tijd om dit te accepteren.

POV Lina
Hier ben ik dan met Chaima's schoonzus en momenteel de enige die haar steunt na mij dan. ' Noëlla denk je dat het goed komt? ' vraag ik. Ik haal me schouders op god is groot vertrouw in hem en alles komt goed denk ik bij mezelf. Ik sta op ' wil je iets drinken of eten? ' vraag ik ' ja een broodje gezond en groene thee alsjeblieft ' zegt ze ik knik. Ik loop naar de kantine en bots tegen iemand aan ' kan je niet uitkijken ofzo ' zeg ik bot ' eh sorry ' zegt hij ik kijk hem in zijn ogen aan en verdrink. ' eh nee het is mijn fout sorry ' zeg ik hij lacht ' t is al goed ' zegt hij. Ik sta op en schenk hem nog een glimlach voor ik wegloop.

Ik geef Noëlla's broodje aan haar en haar thee. ' Dankje ' zegt ze. Ik knik en neem een hap van mijn appeltaart. Eindelijk komt er een dokter onze kant op ' familie Mouldi Cesar? ' vraagt hij. Noëlla en ik staan meteen op ' ja ' zeggen we tegelijkertijd. ' ik heb goed en slecht nieuws ' zegt hij kalm. ' het slechte nieuws is dat Chaima een beetje onstabiel is en ze daarom nog in het ziekenhuis moet blijven is en het goede nieuws is dat haar baby gezond is ' zegt hij ' WACHT BABY? ' schreeuw ik oh lord.. ' wist u dat niet Chaima is 2 weken zwanger ' zegt hij blij ' eh oké bedankt ' zegt Noëlla. Ik klop op de deur en zie Chaima daar moe liggen ' Hey Mujahid (vechter) ' zeg ik. Ze lacht en wenkt mij en Noëlla om te komen zitten.

POV Chaima
Ik heb zoveel pijn aan mijn rug uff (schrijfster: pijn aan me rug breek me backa breek me backa ik heb pijn aan me rug/ wie kent dat liedje? Niemand nee oké 🤐). ' dus waar zijn Ilhem en mama? ' vraag ik ' je moeder komt morgen ze is moe en Ilhem komt niet ' zegt Noëlla boos. ' Chaima je moet Ilhem vergeten ze doet je alleen maar pijn als zij er klaar voor is bepaal je zelf of je haar weer binnen laat maar je kan je niet meer om haar druk maken ' zegt Noëlla streng. ' Oja en er is nog iets ' zegt Lina. ' je bent zwanger van Amin!! ' zegt ze blij ik kijk naar beneden en de tranen beginnen te stromen. ' ik ben niet zwanger van Amin, ik ben verkracht door een jongen genaamd Mo ofzo in ons huis ' zeg ik ' OMG Chaima helemaal vergeten ' zegt Lina. Ik knik en veeg mijn tranen weg ' ik ga me nu effe niet focussen op de baby maar op mijn gezondheid want zonder mezelf kan er geen baby komen ' zeg ik ' dus je wilt hem/haar houden? ' vraagt Noëlla. ' ik ga eerst met Amin overleggen' zeg ik snel...

Wat zal er gebeuren, zal Amin het goedkeuren en haar geloven of zal er iemand haar voor zijn?!

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now