2.26

1.5K 114 12
                                    

Hey ik weet niet meer of ik Hind's man een naam had gegeven dus bij deze heet hij Michael 😂😂😂.

POV Michael (Hind's man)
Vandaag ga ik met de kinderen effe naar het park, Hind is gaan werken en ik ben vandaag vrij. Ik sta op en neem een douche, na het douchen trek ik mijn zwarte broek aan met mijn witte Armani t-shirt en mijn zwarte Armani schoenen. Ik breng mijn haar in model en spuit parfum op. Ik loop naar Chainez de kamer en zie dat ze huilend in haar bed ligt. Ik loop naar haar toe en omhels haar, ik wil dat ze weet dat ik er voor haar ben. Het is niet makkelijk om opeens een andere familie te hebben. Het enige wat ik weet is dat ze geen familie meer heeft en in een weeshuis woonde, dat is wat Hind zei. ' Wat is er? ' vraag ik, ik kan gelukkig Nederlands ik heb een cursus Nederlands gevolgd. Ik kan het goed maar niet vloeiend ik weet hoe ik een gesprek moet voeren of iets vragen maar moeilijke woorden niet. ' Ik mis mijn ouders ' zegt ze huilend ' Awhh meisje toch alles komt goed ' zeg ik. ' Nee ze zijn in gevaar ' zegt ze, wat erg ze heeft zo veel verdriet dat ze gewoon dingen opmaakt of denkt. Wat ben ik blij dat ze hier in goede handen is! ' Kom laten we jou douchen en klaar maken dan gaan we een ijsje kopen ' zeg ik. Ze knikt en staat op. Ik loop naar Miriano's kamer en maak hem klaar. Ik trek hem zijn zwarte Puma trainingspak aan met zijn zwarte Puma's. Ik doe zijn haren en spuit Zwitsal parfum op voor hem. Ondertussen is Chainez klaar en ze heeft haar zwarte legging aan met haar rode oversized t-shirt en haar rode yeezy's. Ik weet echt niet wat ik moet doen met haar haren dus ik kam het maar uit en borstel het in een strakke middenstaart. Ik spuit ook parfum op voor haar en klaar is kees. Hind had blijkbaar al ontbijt gemaakt.

Eenmaal in het park laat ik Chainez spelen en blijf ik met Miriano bij een schommel en laat hem schommelen. ' Please let me know If you find them ' hoor ik iemand zeggen. Huh? Blijkbaar is er iemand vermist. Ik loop naar de man toe en vraag hem wie er vermist is. ' Mijn nichtje en neefje, ze heten Chainez en Miriano ze zijn meegenomen door een of andere Hind ' zegt hij. Wat zegt hij nou? ' I.. ik... eh ' zeg ik. ' Volg mij ' zeg ik. Ik laat hem Miriano zien ' Hoe the fuck kom je aan mijn neefje en waar is mijn nichtje? ' vraagt hij boos. ' Eh Hind is mijn vrouw en ze zei dat ze de kinderen uit een weeshuis heeft gehaald uit Nederland ' zeg ik. ' Chainez ' roep ik. Ze komt aanrennen en als ze die man ziet springt ze zowat in zijn armen. ' Kan je me uitleggen wat er hier aan de hand is? ' vraag ik verwarrend. Nadat hij me alles heeft uitgelegd begint alles op een rijtje te vallen. ' Het spijt me zo erg ik wist er niks van ' zeg ik. ' Geeft niks je hebt het juiste gedaan! Alsjeblieft ga weg bij Hind ze is gevaarlijk zorg dat je vandaag nog weggaat verander je naam en alles! ' zegt hij. ' Haar vriendin Sara is nog erger dit gaat al bijna een half jaar door ' zegt hij ' Thanks Bro ' zeg ik. Ik knuffel Chainez en Miriano nog voor de laatste keer en keer snel terug naar huis om me spullen te pakken.

POV Yassin
Inmiddels zitten we in het vliegtuig. Terug naar waar ik vandaan kwam. Genaamd Zwitserland. Nederland is te gevaarlijk nu, de kinderen blijven daar met Ilhem en Fayssal mijn vrouw en mijn kinderen. Ik heb hun daar gestuurd want Frankrijk en België werd ook gevaarlijk.

Paar uren later

Ik stap in mijn auto en rijd naar mijn geheime huis. Eenmaal aangekomen rent Noëlla naar me toe. ' Je bent er gelukkig ' zegt ze. ' Geen zorgen Amor ik ga niet meer weg ' zeg ik. Ik leg de kinderen in bed en bel Mohammed.

Ik: Yo Mo je hebt the green light, Chainez en Miriano zijn veilig hier

Mohammed: Wollah Thanks ik ben je voor eeuwig dankbaar, ik ga in de avond

Ik: Safe doe voorzichtig en breng mijn zusje alsjeblieft heel thuis

Mohammed: sowieso!!

Ik hang op en loop naar Noëlla toe. Ik neem haar in mijn armen en streel over haar haren heen. ' Het spijt me dat je ik je in zo'n leven heb gebracht je verdient een normaal huwelijk ' zeg ik. ' Nee Mi amore, ik houd van jou dus wat je ook meebrengt ik zal er altijd met je in mee vechten! ' zegt ze en kust me vol met passie en liefde!

Gelukkig de kids zijn eindelijk veilig thuis 😍

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now