049

3K 166 13
                                    

POV Chaima
Ik wordt uit mezelf wakker en kijk hoe laat het is. Elf uur, en ik ben nog geen 1x wakker geworden door het gehuil van Chainez. Ik sta op en trek mijn badjas aan en kijk in haar bedje. OMG ze is er niet.. Ik ren naar haar kamer en zie haar ook niet. Ik begin een paniekaanval te krijgen. Waar is mijn baby??  Ik ren naar beneden en zie Mohammed zijn gebed verrichten samen met Chainez. Chainez ligt naast hem ook op een mini kleedje. Ik maak er een foto van en plaats het op Snapchat.

Dit is toch te cute voor woorden. Ik heb het gevoel dat ik Mohammed leuk begin te vinden. Maar dat kan niet toch? Hij heeft mij verkracht al hoewel ik nu wel een pracht van dochter heb. Mohim ik ga klaar maken en eten maken. Ik verricht de wassing en loop ook naar beneden met een kleedje. ' Hey ' zegt Mohammed ' Hey ' zeg ik. Ik leg mijn kleed naast die van hem en geef eerst Chainez eten. Daarna leg ik haar in haar bedje en verricht ik ook het gebed.

POV Mohammed
Ik kijk vredig toe hoe Chaima haar gebed verricht. Ik ben zo trots op haar en met de dag meer begin ik van haar te houden. ' oké ik ben klaar laten we eten maken ' zegt ze. ' what's for breakfast?' Vraag ik. ' pancakes my friend ' zegt ze. Ik pak alle benodigdheden en geef ze aan haar. Effe liedje zetten, ik zet Reggada op. ' Oeh Mo' zegt Chaima. Ze begint helemaal te dansen en tegelijkertijd pannenkoeken te maken. Ik pak Chainez op en dans met haar op de muziek. Ik pak mijn telefoon en film ons allemaal. Ik leg Chainez in haar bedje en pakt Chaima's hand. Ik draai haar rond en dans met haar.

' Oeh you got the moves like Jagger hoor ' zegt ze. ' Hahah gekkerd ' zeg ik. Ik trek dichter tegen me aan en kijk haar diep in haar ogen aan. Onze ogen kruisen en onze lippen zijn millimeters van elkaar verwijderd. We komen steeds dichterbij dichterbij dichterbij. *PIEP PIEP* ' OMG de pannenkoeken verbranden ' zegt Chaima lachend. Shit!!! Ik had haar bijna gezoend wejo. Ze legt de Niet verbrandde pannenkoeken op tafel en gooit de verbranden weg. ' Eet smakelijk ' zeg ik ' same ' zegt ze. ' kan je op Chai letten ik ga douchen? ' vraagt Chaima ik knik. Even later komt ze terug ze heeft haar witte broek aan en haar witte lange t-shirt met open zijkanten en haar Valentino's. Haar haar heeft ze los gelaten. ' zullen we effe gaan winkelen? ' vraag ik ze knikt.

POV Jason
Ik draai me om en zie Hind naast me liggen. Ze denkt dat ik haar leuk vind Hahahaha. Maar daar komt ze nog wel achter. Ik sta op en neem een warme douche ik trek mijn grijze pak aan en mijn grijze Clarks. Ik breng me haar in model en spuit een lekker luchtje op. Ik pak mijn telefoon en bel mijn vriendin. Ja ik heb stiekem een vriendin, ik heb Hind en Sara gebruikt om geld te krijgen.

Ik: baby mijn zakenreis was toch eerder afgelopen ik ga nu naar het vliegtuig

Laura: safe tot zo, ik mis jeee

Ik hang op en pak mijn koffers. Ik heb mijn koffers niet uitgepakt anders moet ik weer helemaal moeite doen. Ik zet mijn koffers in de auto en stap in. Ik heb dit kleine huisje gekocht voor Hind. Aangekomen bij het vliegveld doe ik alles wat ik moet doen en loop het vliegtuig in.

* paar uur later *
Hier zijn we dan in de Dominicaanse Republiek. Hier heb ik een villa gekocht met het geld van Sara. Ik heb een huisje voor Hind afgekocht zo heeft ze al een huis. En heeft ze me niet meer nodig. Ik heb nog bergen geld overgehouden en een villa ermee gekocht in Domi voor mij en me vriendin. Zij denkt dat ik op zakenreis ging maar nu hoef ik niet eens meer te werken. Ik zie haar al staan wachten, ik groet haar met een knuffel en een kus. Mijn vriendin is Dominicaans en ik ben half Dominicaans en half Australisch. Ik ben Sara's halfbroer.

Eenmaal in onze villa pak ik al mijn koffers uit en hang mijn kleren op. Het huis is helemaal ingericht ik heb heel veel mensen gevraagd om het af te maken. Toen ik het geld kreeg heb ik Laura alle meubels laten kopen. Oja ik moet Hind nog een app sturen..  

Ik: Het is over, die huis in Marokko is voor jou. Ik heb je gebruikt voor Sara's geld probeer me niet te bereiken want ik ga een contactverbod op je leggen. Thalla👋🏽

Voilà geregeld en nu genieten van mijn leven als een rijke man in Domi.

POV Hind
Ik ben al uren wakker en Jason is er nog steeds niet het is al bijna avond. Ik ben de hele dag druk bezig geweest met het wachten op Jason. Dat ik mijn telefoon ben vergeten joh. Ik ren naar boven en trek mijn groene Marokkaanse huisjurk aan. Ik loop naar beneden en eet van mijn zelf gemaakte lasagne. Na het eten was ik alles af en loop naar boven. Ik poets mijn tanden en kruip in bed. Jason is er nog steeds niet wejo. Ik pak mijn telefoon om te kijken of hij me heeft geappt.

Jason: Het is over, die huis in Marokko is voor jou. Ik heb je gebruikt voor Sara's geld probeer me niet te bereiken want ik ga een contactverbod op je leggen. Thalla👋🏽

Hoe kan iemand zo harteloos zijn.. Ik pak de telefoon en bel naar de gevangenis waar Sara in zit.

Ik: Hallo Sara?

Sara: wat moet je? En waarom bel je zo laat?

Ik: Jason heeft me gebruikt, hij heeft het geld gepakt en me achter gelaten in ons huisje in Marokko

Sara: HAHAHAHAHHAHAHAHAHA lekker voor je eh keh, dacht dat het Chicks before ***** was maar ja. Lekker voor je nu ga je lekker alleen blijven ik ben 6 jaar weg en verder heb je geen vriendinnen meer noch geld. Mohim Thalla he

En ze heeft opgehangen. Het was ook niet slim van me. Pff ik haat mijn leven!

94 stemmen en ik ga verder

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now