045

2.8K 204 42
                                    

POV Chaima
Ik wordt wakker in een rare plek. Ik kijk om me heen. Huh? Ik ben in een hotelkamer. Ik sta op en loop de badkamer in. Daar staat hij dan Mohammed met alleen zijn handdoek om. Ik kan het niet laten om te staren want Ey zijn lichaam is niet verkeerd.. ' wat is er gebeurt? ' vraag ik. ' niks, je sliep zo Lief en ik wou je niet wakker maken om je adres te vragen ' zegt hij. ' heb ik- ' ja je hebt alleen geslapen ' zegt hij. Ik knik de andere kant van het bed is nog netjes en recht dusja. ' Ehm kan je me naar huis brengen? ' vraag ik. Hij knikt ' laat me me effe afdrogen en aankleden ' zegt hij. Omg ik had niet door dat ik hier nog stond. Ik ga naar Hell astaghfirullah.

Als hij de badkamer uit komt heeft hij. Zijn witte broek aan en zijn donker blauwe Nike t-shirt aan met zijn donker blauwe Nike tanjun. Zijn haar is mooi in model. En hij ruikt kapot lekker, mannen parfum/deo is letterlijk baeheeee!! Ik moet gewoon zo zoals ik wakker ben geworden door een hotel lopen en naar huis gaan.

Thuis
Eenmaal thuis neem ik een douche. Ik trek mijn witte broek aan met scheuren en mijn witte oversized t-shirt met Chanel erop en mijn witte Chanel sandalen. Mijn haar borstel ik in een strakke middenstaart. Ik breng mascara aan en rode matte lippenstift. Verder spuit ik een lekker luchtje op. Ik kan maar steeds niet stoppen met denken aan die kusjes die Mohammed me gaf. Op mijn voorhoofd en mijn buik. Ja ik voelde het wel maar ik was te moe om mijn ogen open te doen. Waarom doet hij nu opeens zo lief nadat hij me heeft verkracht..

** 1 week later **

POV Sara
' ik verklaar u schuldig met een celstraf van 6 jaar ' zegt de rechter. Die vieze zemmel Mohammed heeft me verraden en de politie gebeld. Yasmir is achter alles gekomen en hij heeft me verlaten en Amir en Lina zijn ook opgepakt. Die 2 moeten 3 jaar wegens medeplichtig en ik 6 omdat ik het meesterbrein ben. Ach ja Hind had gelijk, achteraf was dit super dom. Al hoewel zij nog faker is dan Barbie. Ze heeft al mijn geld gepakt en is verhuisd naar Marokko samen met mijn halfbroer Jason. Hoe kon ik zo stom zijn ik had nu met al mijn geld in Marokko kunnen zijn met wie dan ook. Maar nee..

Op wordt vast geboeid en meegenomen samen met Amir en Lina. Moge Allah mij vergeven voor mijn zonden!

POV Hind
Ik loop hand in hand met Jason naar de bagageband. Hij pakt onze koffers en samen lopen we naar een taxi. Jason vroeg me om met hem mee te gaan ik zei ja en we hadden alleen nog geld nodig. En toevallig had Sara veel geld die ze toch niet nodig heeft voor 6 jaar. Dus ewaja nu zijn we hier we hebben ons huisje gekocht en gaan een leven beginnen. Terwijl Amin, Lina en Sara wegrotten in de gevangenis omdat ze alle 3 zo hongerig waren voor wraak. Alsof het het laatste stukje koekje in een pot is.

POV Yasmir
Chaima had al die tijd gelijk ik ben echt een sukkel dat ik haar niet geloofde. Ik heb haar beloofd ervoor haar te zijn maakt niet uit wat er gebeurde. En ik heb die belofte gebroken alsof ik en potlood heb gebroken. Ik ga vandaag naar haar toe ik moet het goed maken. Misschien heb ik nog een kans en kan ik haar opnieuw ten huwelijk vragen. Ik neem een douche. Ik trek mijn Denim Balmain broek aan en mijn khaki groenen philipplein t-Shirt met mijn khaki groene Valentinos. Mijn haar breng ik mooi in model. Ik ben gisteren naar de kapper gegaan ik heb mijn tanden gebleekt. Ze waren al wit maar wou extra effect.

Ik spuit een lekker luchtje op en poets mijn tanden. Beneden drink ik een smoothie op en neem een pepermuntje in. Ik trek mijn Canada Goose jas aan en pak mijn Ferrari auto sleutels.

Hier gaan we dan.. Ik bel aan en wacht op antwoord. De deur gaat open en daar staat ze dan. Chaima in haar witte Marokkaanse huisjurk en met haar dikke zwangere buik. ' Yasmir?! ' vraagt ze verbaast. Ik pak haar gezicht vast en plaats mijn lippen op die van haar. Ze duwt me weg ' wtf!! ' zegt ze boos. ' ik heb je gemist Chaima het spijt me voor alles ' zeg ik. ' nu pas? Vind je me geen golddigger meer? ' vraagt ze boos en beledigd. ' nee, ik was boos gekwetst. Chaima vergeef het me? ' vraag ik wanhopig. ' nee ' zegt ze ' gelukkig, wacht wat?! ' vraag ik. ' nee heb je haar niet gehoord? ' vraagt Mohammed boos. ' wat doet hij hier heb je nu al een nieuwe vriend e kehba ' zeg ik. ' WAT NOEM JE HAAR ZO? ' schreeuwt Mohammed. ' hij is me vriend niet maar de vader van mijn kind zoals je weet en hij wilt me helpen met het kind ' zegt Chaima.

Ik ben gebroken mijn hart is gebroken. Chaima mijn liefde heeft me verlaten en terecht ook. Ik noem haar lelijke namen en behandel haar slecht. ' Yasmir ga uit mijn zicht en laat me met rust' zegt ze. Ik knik en loop weg. Kon ik de tijd maar terug draaien..

92 stemmen en ik ga verder

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now