2.12

1.5K 103 10
                                    

POV Chaima
' Wakker worden trutje, tijd om je klaar te maken ' zegt Sara. Ik open moeizaam mijn ogen ' wat moet je? ' vraag ik. ' je wordt zo opgehaald door je mannetje ' zegt ze. Mannetje? Bedoeld ze Mohammed? Is hij mij komen redden? Allemaal vragen gaan door mijn hoofd heen die beantwoord willen worden. Ik sta op en Sara gooit een set nieuw gekochte kleren naar mij en nieuw gekochte lingerie set. Ik neem een douche en trek de kleding aan. Ik kam mijn haren uit en borstel het in een staart. Verder doe ik niks meer want ja ik heb geen make-up bij me niks. Maar waarom moet ik me optutten voor Mohammed? Wilt ze dat hij niet opmerkt dat ik was ontvoerd of zo?? Ik maak het bed op en loop naar de wieg en zie Miriano niet. ' WAAR IS MIJN ZOON ' schreeuw ik. ' SARA WOLLAHI ALS JE IETS HEBT GEDAAN MET MIRIANO IK VERMOORD JOU ' schreeuw ik. De deur vliegt open en 2 mannen pakken me ruw vast. Ze gooien me op de grond en ik kijk recht in de ogen van een onbekende man. Ik sta op en strijk mijn kleren goed. ' Aangenaam ik ben Zayn El Madrissi ' zegt hij en steekt zijn hand uit. Ik weiger het en rol met mijn ogen ' waar is mijn zoon?! ' roep ik boos. ' Hij is al op het vliegveld samen met Sara ' zegt Zayn. ' Wat doet hij daar? ' vraag ik boos. ' Als lokaas zodat jij meegaat met mij ' zegt hij. ' Hoe bedoel je? Mijn man zou me toch halen? ' vraag ik verbaast. Hij lacht en kijkt me medelijdend aan ' jammer genoeg ben ik nu je man je moet de scheidingspapieren tekenen en dan onze trouwpapieren ' zegt hij. ' Eh jij bent niet goed wijs ik teken geen ene moer ' zeg ik. ' Oké dan wordt jou kind aan iemand gegeven in het buitenland ' zegt Zayn. ' Watt?! ' zeg ik bang. ' Teken de papieren en je zoon blijft daar met Sara tot wij aankomen, zo niet dan ja... ' zegt hij. Ik pak een pen en teken de scheidingspapieren voor mij en Mohammed. En dan trouwpapieren voor mij en Zayn.

Dit heeft Chaima aan, dit is niet haar foto maar gewoon haar outfit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit heeft Chaima aan, dit is niet haar foto maar gewoon haar outfit.

Eenmaal aangekomen bij Schiphol, ren ik naar Sara toe. Ik pak Miriano van haar af en houd hem stevig vast. ' Wollah als ik ook maar een schrammetje zie ik vermoord je hele familie ' zeg ik bedreigend. Even zie ik angst in haar ogen maar dan hersteld ze zich weer. ' Nou Zayn ze is officieel jou vrouw nu ik zal straks langs stadhuis gaan en de papieren inleveren ' zegt Sara. ' Wacht ik moet plassen ' zeg ik. In de wc pak ik de telefoon die ik had gepakt uit Sara's tas. Ik stuur Mohammed, Yassin en Ilhem een bericht.

Ik: luister ik kan niet veel zeggen maar Sara heeft mij uitgehuwelijkt aan een man genaamd Zayn. Ik moest wel anders zou ze Miriano wat aan doen dus alsjeblieft vergeef het me als ik straks weg ben. Kom me niet zoeken want anders overkomt jullie of Miriano wat. Ik zou altijd van jullie houden hopelijk zullen jullie nu gelukkig zijn 💋 x Chaima

Ik verwijder het bericht en blokkeer de nummers. Ik haal de simkaart eruit en maak die kapot. Zodat Sara niet weet dat ik een bericht heb gestuurd. Ik loop terug en leg ongemerkt de telefoon weer in haar tas. ' Jullie moeten gaan jullie vlucht vertrekt over 7 minuten ' zegt Sara. Zayn pakt mijn handbagage en zo lopen we naar de gate. Sara had onze koffers al ingecheckt. Dus we moesten alleen langs de douane om naar haar te gaan. Eenmaal in het vliegtuig houd ik Miriano's handje vast. Ik heb Chainez verloren en ik zal er alles aan doen om Miriano ook niet te verliezen. ' Zayn.. ' zeg ik ' ja' zegt hij. ' w.. w.. waar gaan we heen? ' vraag ik. ' Saoedie-Arabië ' zegt hij. ' We gaan wonen in de stad Mekka ' zegt hij. Ik knik en sla me ogen neer. Het is zo ver.. ver weg van Nederland.

Als we zijn geland loopt Zayn snel naar de wc. Ik pak zijn telefoon en stuur Mohammed, Yassin en Ilhem weer een bericht.

Ik: hoi, Chaima weer. We zijn geland Alhamdoulillah, Sara heeft me belooft jullie niks aan te doen als ik ver weg van Nederland zou blijven. Dus dat ben ik ook van plan. Zoek me aub niet en ga verder met je leven. Zorg dat mijn opoffering niet voor niks is geweest!  Goed dit is jullie laatste bericht, hou van jullie x Chaima 💋

Ik verwijder de berichten en blokkeer hun nummers. Ik leg zijn telefoon terug in zijn rugtas en doe alsof er niks is gebeurt. Hij komt terug en pak de handbagages weer op. Eenmaal thuis of naja wat je " thuis " wilt noemen. Begin ik aan het opruimen van onze kleren. Ik sorteer alles en begin dan aan de schoenen dan make-up haar spullen en als laatst ondergoed en sokken. Ik ruim de koffers op in de bergkast en begin dan aan Miriano's koffers. Als ik klaar ben geef ik Miriano een fles en een douche. Ik trek zijn pyjama aan en leg hem in bed. Je denkt nu vast wtf waarom doe je alsof dit normaal is. Nou omdat ik dit doe voor de mensen van wie ik hou, ik heb geen keus. Ik neem een douche en trek mijn groene Marokkaanse huispak aan net mijn groene wollige sokken. Ik vlecht mijn haar in 2 vlechten en loop naar beneden. Ik begin met het koken van Tajine. Zayn is snel langs een vriend gegaan ofzo zei hij. Hij woont hier al 2 jaar, volgens Sara zocht hij een vrouw en dus dacht ze dat ik geschikt was. Zodat ik ver weg van Nederland kon zijn. Na het eten ruim ik alles op. ' Zayn, ben je thuis? ' vraag ik. Ik loop naar de deur en meteen zak ik op de grond en huil het uit..

Wat is er met Chaima?

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now