2.30

1.6K 121 17
                                    

POV Chaima
Vandaag is het een drukke dag ik moet naar de gemeente en scheiden van Zayn dan nog een zwangerschapstest kopen. Ik wil echt niet zwanger zijn van Zayn's baby. Ik sta op en loop de badkamer in. Na het douchen trek ik mijn donker paarse Puma trainingspak aan met mijn zwarte Puma x Fenty's schoenen. Ik kam mijn haren uit en borstel het in een staart. Ik breng wat mascara aan en lipgloss verder spuit ik parfum op. ' Waar ga je? ' vraagt Mohammed. ' Boodschappen doen daarna scheiden van Zayn en dan snel winkelen want al onze kleren zijn in Saoedi-Arabië, New Zeeland of in Bolivia ' zeg ik. ' Nee ik ga wel ' zegt Mohammed ' Nee stop gelijk hier! ' zeg ik. ' Ik ga niet nu heel de dag thuis blijven of lopen met beveiliging zodat het niet weer gebeurt ' zeg ik. ' Zo kan ik nooit een normaal leven lijden ' zeg ik. ' Chaima!! ' zegt Mohammed streng ' MOHAMMED STOP ZEG IK TOCH IK WIL DIT NIET IK WIL HET ACHTER ME LATEN ' schreeuw ik ' Alsnog laat ik mijn mannen op je letten ' zegt hij. ' Best zolang ik ze maar niet zie ' zeg ik en loop de deur uit. Ik stap in de auto en rijd naar de winkels.

' Hahah kijk haar dan ze heeft omin blauwe plekken ze wordt sowieso geslagen door haar man ' zegt een meisje lachend. Ik kijk haar boos aan en loop weg. Waarom heb ik dit.. Eenmaal thuis ruim ik alles op. ' Ik ben zo terug ' roep ik en loop weer de deur uit. Eenmaal in de winkels koop ik allemaal kleren, schoenen en sieraden voor mij en de kids. Ik leg alles in de kofferbak en loop naar de mac Donalds, ik bestel 2 visburger menu's en 2 happy meals met een visburgers erbij. ' Alsjeblieft uw bestelling ' zegt een vrouw ' Dankjewel ' zeg ik lief. Ik leg de tas in de auto en loop naar de bestuurderskant. Eenmaal thuis ruim ik alle kleren, schoenen sieraden etc op. ' AAN TAFEL ' roep ik. ' Yeah mac Donalds!!! ' roept Chainez blij. Ik eet snel want ik heb zo een afspraak bij de gemeente. ' Ik ga snel naar de gemeente zorg alsjeblieft dat de kinderen klaar zijn als ik terug ben we gaan bij Ilhem en Fayssal eten ' zeg ik. ' Safe ' zegt Mohammed en eet verder.

POV Ilhem
Ik maak Safira wakker en zet haar in bad en dan ook Aymen. Ik was eerst Aymen en poets zijn tanden. ' FAYSSAAAAL ' schreeuw ik ' Ja ' zegt hij. ' Kleed Aymen eens effe aan alsjeblieft ' zeg ik en overhandig hem Aymen in zijn handdoek. Ik was Safira's haren en kam het dan uit. Ik poets haar tanden en doe het water uit. Ik droog haar af en smeer haar in met crème, ik doe voor haar het zelfde aan als Aymen een zwarte takshita met haar zwarte panty. Alleen heeft Aymen geen panty aan en geen takshita maar een djellaba. Ik kam haar natte haren uit en smeer er producten in, ik föhn het droog en laat haar krullen los hangen. Ik zet Safira beneden bij Aymen op de bank en loop naar boven. Fayssal komt de badkamer uit gelopen omin fresh! ' Mijn knappe mannetje ' zeg ik lief ' en jij bent mijn knappe vrouwtje ' zegt hij. Ik glimlach en loop de badkamer in. Na het douchen trek ik mijn zwarte pantalonbroek aan met mijn rode blouse en mijn zwarte hijab. Ik poets mijn tanden en ruim de badkamer op. Ik heb vanochtend heel het huis schoongemaakt, want Chaima haar fam en Yassin en zijn fam komen vandaag eten.

De bel gaat en daar komen Chaima en haar familie al aanlopen. ' Hey zussie ' zeg ik blij en omhels haar zo strak ik kan. ' We zijn blij dat je terug bent ' zegt Fayssal. Ondertussen is iedereen er ' aan tafel ' roep ik. Hier zijn we dan gezellig aan tafel samen met z'n allen. Het leven is soms hel maar dat betekent niet dat je het niet op de beste manier moet leven!

Chaima's life {voltooid}जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें