Κεφάλαιο 17ο

1.1K 215 17
                                    

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17ο

Άφησε το νερό της βρύσης να τρέξει. Τα λεπτά κυλούσαν και η Χλόη κλεισμένη στην τουαλέτα δεν ήθελε να επιστρέψει στο τραπέζι. Όχι γιατί τον φοβόταν αλλά επειδή θα του έβγαζε τα μάτια με μια λάθος κίνηση, ή μια λάθος λέξη. Χτύπησε τη γροθιά της στο νιπτήρα ενώ το είδωλο στον καθρέφτη. Άκουσε την πόρτα να ανοίγει οπότε έκλεισε το νερό βιαστικά. Δεν πρόλαβε να στρέψει το κορμί της όμως. Ένιωσε ένα βίαιο κραδασμό αφού βρέθηκε κολλημένη στο τοίχο. Κάποιος της κρατούσα τα χέρια σφιχτά πίσω στην πλάτη. Η θέρμη ενός γνωστού κορμιού την κατέκλυσε. Προσπάθησε να ξεφύγει αλλά αυτός την εμπόδισε.

"Δε σου άρεσε πως σε χάιδευα; ή μήπως ζήλεψες διότι με ενδιαφέρει και η Αναστασία μήπως;" Της έσφιξε τα οπίσθια. "Όπως και να έχεις εσύ θα με χαρείς το βράδυ με κατάλαβες;"

"Άντε γαμήσου ηλίθιε!"

"Ευχαρίστως, ίσως στο μέλλον θα έχω και τη νέα σου φίλη.. μόνο μη ζηλέψεις μωρό μου διότι η θέση σου είναι αλλού!"

"Δεν είναι για τα δόντια σου, είναι καλό κορίτσι βλάκα!"

"Και αποτελεί το εύκολο θύμα, άλλωστε χρειάζομαι τον πατέρα της και αυτός της έχει αδυναμία!"

"Μπάσταρδε!"

"Χαίρομαι που προσθέτεις λέξεις στο λεξιλόγιο σου. Τώρα καταλαβαίνεις πως ουδέποτε δε θα γύρισα να κοιτάξω μια γυναίκα σαν και εσένα..."

"Με γαλλικά και πιάνο;" τον ειρωνεύτηκε.

Αυτός τη γύρισε προς το μέρος του. Της έκλεισε το στόμα με ένα φιλί. "Τρεις μήνες υπομονή Χλόη θα γλιτώσεις από εμένα το δυνάστη!" της είπε αμέσως όταν το στόμα ελευθερώθηκε. "Δεν είναι σωστό να μας περιμένει η μικρή όμως..."

"Μην τολμήσεις.."

"Να της κάνω τα ίδια που θα κάνω σε σένα το βράδυ; Όχι..."

Την άφησε μόνη αδιαφορώντας για το λερωμένο πουκάμισο. Επέστρεψε στο τραπέζι ρίχνοντας μια απολογητική ματιά στην Αναστασία. Παρόλα αυτά εκείνη διασκέδαζε. Δεν υπήρξε ποτέ καμιά ψωνάρα αλλά της άρεσε οι νέες γνωριμίες, έξω καρδιά δενόταν εύκολα ακόμη και με τους λάθους ανθρώπους.

Το υπόλοιπο της βραδιάς κύλησε δίχως ευτράπελα. Η Χλόη απλώς άκουγε αλλά και ο Άρης δεν έδωσε παραπάνω δικαίωμα. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι και στο δωμάτιο κάθισε στον καναπές διπλώνοντας τα πόδια ψηλά.

Ποτέ... Ίσως... ΜπορείWhere stories live. Discover now