Κεφάλαιο 8ο

1K 191 18
                                    

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8ο

"Πόσα προσφέρεις;". Ο Άρης ανοιγόκλεισε τα μάτια νευρικά ενώ τα χέρια του βρέθηκαν στα πόδια της Χλόης, την οποία την τράβηξε κοντά του.

Ο φίλος του γέλασε. "Πολλά μόνο και μόνο να σου πάω κόντρα. Δεν μπορεί να κερδίζεις στα πάντα"

Χαμογέλασε πονηρά αλλά δεν ήταν έτοιμος να μοιραστεί τίποτα μαζί του, τουλάχιστον όχι τώρα πριν το παιχνίδι ξεκινήσει.

Η Χλόη αντέδρασε, προσπάθησε να φύγει μακριά αφού σιχαίνονταν αυτό το άγγιγμα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.

"Που πας;" τη ρώτησε εκνευρισμένος. "Δεν τελειώσαμε εδώ πέρα!"

Η έκρηξη οργής από τη νεαρή κοπέλα ήταν πολύ κοντά. Τα δε λόγια που ξεστόμισε ο Άρης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

"Μέχρι να τη βαρεθώ ανήκει μονάχα σε μένα, όταν πληρώσει το τίμημα τότε μπορείς να την έχεις!"

Τότε η νεαρή κοπέλα, η οποία ένιωθε μέσα της το θηρίο να βρυχάται, το αίμα να βράζει όπως η λάβα ενός ηφαιστείου αποφάσισε να απαντήσει. Με μια γρήγορη κίνηση, δραπέτευσε από την αγκαλιά του Άρη, άρπαξε την παγοθήκη και αμέσως έριξε όλα τα παγάκια πάνω του.

Ο Άρης εάν και οξύθυμος δεν αντέδρασε. Δεν ένιωσε καν το σοκ από το κρύο. Οι μυς του κορμιού συσπάστηκαν για πολύ λίγο αλλά παρέμεινε ασάλευτος σαν άγαλμα. Τα γέλια της λοιπής παρέας ανέβαζαν το θυμό στα ύψη ενώ το βλέμμα μίσους από τη μεριά τον χαροποιούσε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Σαφώς θα την τιμωρούσε, αλλά όχι εδώ όχι τώρα.

Ο Μάρκος προσπάθησε να τραβήξει τη Χλόη μακριά του.

"Πάμε..." την παρότρυνε πριν συμβεί το χειρότερο. Ο φίλος του ήταν ικανός για το χειρότερο και το καλύτερο ταυτόχρονα.

Ο Άρης παρέμεινε ατάραχος αλλά η Χλόη επίσης δεν έκανε πίσω.

"Βγάλε τα παντελόνια σου κωλόπαιδο, δεν λέγεσαι άνδρας απορώ πως σε μεγάλωσε η μάνα σου! Ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο είσαι δίχως αξιοπρέπεια που τα μετράς όλα με τη δύναμη. Μάθε λοιπόν πως δε θα με λυγίζεις, κανείς δεν εξαγοράσει τη ψυχή κανενός, ίσως το σώμα αλλά όχι τη ψυχή. Είμαι έτοιμη, ότι και να μου κάνεις από εδώ και πέρα είμαι έτοιμη, δε θα με κερδίσεις ποτέ όμως ΠΟΤΕ!"

Ο Άρης σηκώθηκε όρθιος σαν να μη συνέβη τίποτα. Της ψιθύρισε στο αυτί "είσαι έτοιμη;" αδιαφορώντας για τα πειραχτικά σχόλια των φίλων του.

Ποτέ... Ίσως... ΜπορείOn viuen les histories. Descobreix ara