45 - Sem

1.9K 131 110
                                    

[Hehe, twee dagen vertraging, oeps.]

*Queen - killer queen*

Sems p.o.v.

Ik word wakker van de stem van Kasper die zachtjes mijn naam zegt. Verward knijp ik mijn ogen dicht. Wat doet Kasper hier? Ik lig in mijn eigen bed en het is onmogelijk dat hij hier is blijven slapen. Verbeeld ik het me maar?

   'Sem, wakker worden,' klinkt er dan weer zacht. Ik open mijn ogen kijk Kasper aan, wiens hoofd boven dat van mij zweeft. 'Hé, slaapkop,' zegt hij en geeft me een kusje. Ik kus hem terug.
'Wat doe jij hier?' Vraag ik en klauter omhoog. Hij glimlacht en haalt een cadeautje achter zijn rug vandaan.
   'Gefeliciteerd, kleine,' zegt hij en kust me nog en keer terwijl hij op de rand van het bed gaat zitten. Verbaasd kijk ik hem aan.

'Ik wist niet dat je weet wanneer ik jarig ben,' stamel ik. Hij glimlacht nog steeds breed.
   'Natuurlijk weet ik dat,' zegt hij en geeft me het cadeautje dat hij in zijn handen had. 'Deze is voor de jarige Job.' Ik pak het cadeautje aan en scheur het voorzichtig open. Een dik boek komt tevoorschijn en ik herken het meteen: De ontdekking van de hemel, een van mijn favoriete boeken.
'Hoe wist je dat?' Vraag ik verbaasd en kijk Kasper in zijn bruine ogen aan.
   'Ik had hem regelmatig in je tas zien zitten van de bieb, maar heb het voor de zekerheid nog even aan je moeder nagevraagd,' antwoordt hij eerlijk.

Ik glimlach nu ook breed en omhels hem. Kasper had het niet verwacht dus valt om op mijn bed. Hij lacht terwijl hij zijn armen ook om mij heenslaat.
'Zoveel bedankt, Kasper!' Zeg ik en kus hem nog een keer. Lachend kust Kasper me ook nog een keertje.
   'Geen probleem,' zegt hij en zo blijven we even liggen. De koude lucht strijkt over mijn lichaam maar ik trek me er niets van aan. In Kaspers armen voelt het geweldig. Kaspers hand gaat door mijn haar heen.
   'Eindelijk zeventien...' zegt hij traag. Ik knik op zijn borst. Kunnen we vandaag school overslaan en hier zo de hele dag blijven liggen?

Dan klinken er voetstappen op de trap. Een klein klopje op de deur zorgt ervoor dat ik omkijk; mam staat in de deuropening. Ik glimlach en kruip van Kasper af, hij gaat rechtop zitten. Mam loopt naar me toe en geeft me een kus op mijn wang.
   'Gefeliciteerd, vent,' zegt ze. Ze geeft me een klein cadeautje en glimlacht. 'Hij is van papa en mij, maar papa zei dat ik hem maar alvast moest geven zodat je hem kan laten zien op school,' legt ze uit. Ik knik en maak het papier los van het doosje. Ik klap het open en een prachtig horloge komt tevoorschijn.
'No way!' Roep ik verbaasd. Ik sla mijn armen om mams nek heen en druk een kus op haar wang. 'Bedankt!' Zeg ik. Mama lacht en kijkt me trots aan.

   'Bij een echte vent mag ook wel een echt horloge, vonden papa en ik,' zegt ze. Ik knik en pak voorzichtig het horloge uit zijn doosje. Ik kijk er goed naar. De tijd staat al goed. 'Doe maar aan,' zegt mama dan. Ik kijk haar aan.
'Ja?' Vraag ik. Mama knikt enthousiast. Ik glimlach en doe het horloge om mijn linker pols. Het voelt eerst even koud, raar en zwaar aan, maar al snel is dat gevoel weg. Met een grijns van oor tot oor kijk ik mam aan. Ze is trots, dat kan ik zien.
'Echt bedankt!' Zeg ik blij en knuffel haar nog een keer.
   'Geen probleem, en ga je nu maar voor school klaarmaken,' zegt ze en loopt mijn slaapkamer uit.

Ik kijk naar Kasper die met een grijnsje naar mij kijkt. Nog een keertje kust hij me en staat dan op.
'Bedankt, Kas,' zeg ik. Hij draait zich naar me om en glimlacht. 'Je bent gewoon vroeg uit bed gekropen voor zo'n sukkel als ik,' vervolg ik mijn zin. Hij grijnst.
   'Een sukkel waar ik van houd,' zegt hij en kust me. Ik lach zacht en kus dan terug. Hij gaat op mijn schoot zitten en pakt mijn hoofd vast. We kijken elkaar kort even aan. 'Ik houd van je,' zegt hij en voordat ik iets kan zeggen drukt hij zijn lippen alweer op de mijne.

Tintelingen vloeien door heel mijn lichaam. Kasper duwt me plat op mijn bed en kruipt over me heen. De kus verandert in zoenen, met tong. Dit is misschien nog wel het beste verjaardagscadeau van allemaal. Nadat Kasper mijn mond verkend heeft, gaat hij door naar mijn nek. Rillingen schieten door heel mijn lichaam, zo goed voelt het. Eerst zijn het allemaal kleine kusjes, maar al snel verandert het in een zuigzoen. Ik lach van het kietelende gevoel dat het veroorzaakt. Ik kijk naar de klok op mijn nachtkastje en zie dat het al veel later is dan wanneer ik normaal uit mijn bed kom.

'Kasper, ik moet me echt gaan klaarmaken voor school,' lach ik. Kasper komt los van mijn nek. Hij glimlacht en geeft me nog een laatste kus.
   'Is goed, ik ga ontbijt voor je maken,' zegt hij en verdwijnt de kamer uit. Blij ga ik rechtop zitten in bed en trek dan snel mijn kleren aan. Ik ga snel de trap af en loop de keuken in. Kasper zet net een bord met eten neer. Twee boterhammen en een stuk taart met een glas melk erbij. Hij gaat tegenover me zitten. Ik pak een van de boterhammen.

'Echt bedankt, Kasper,' zeg ik nog een keer.
   'Ik doe het graag,' zegt hij. Ik knik en neem een hap. Na een paar happen kijk ik Kasper aan.
'Neem ook wat te eten,' zeg ik. Hij schudt zijn hoofd.
   'Nee, hoeft niet. Ik heb thuis al gegeten,' zegt hij. Ik knik en eet door.

Na het eten ga ik naar de badkamer om mijn tanden te poetsen en mijn haren te doen. Kasper volgt me en gaat op de badrand zitten. Terwijl ik mijn tanden begin te poetsen kijkt hij rustig toe. Dan staat hij op en gaat achter me staan. Hij lacht zachtjes en wrijft dan over mijn nek met zijn duim. Ik kijk in de spiegel naar de plek en zie een zuigzoen zitten. Verbaasd spuug ik mijn tandpasta uit.

'Nee!' Roep ik. Weet je wel niet hoe voor schut zoiets is! Kasper lacht en heeft er een klein kusje op. Een geweldig gevoel neemt mijn lichaam over.
   'Staat je wel mooi, zo'n zuigzoen,' zegt hij. Hij slaat zijn armen om mijn middel heen en trekt me dicht tegen hem aan. Ik laat mijn hoofd achterover op zijn schouder vallen terwijl hij me kleine kusjes op mijn nek geeft. Nog een keer plaatst Kasper een zuigzoen, maar deze keer aan de andere kant van mijn nek. Uit genot zucht ik. Wat houd ik van deze jongen.

'Ik houd van je, Kasper,' zeg ik.
   'Ik ook van jou,' zegt hij tegen mijn nek aan. Hij wil nog een keer een zuigzoen plaatsen maar ik duw hem voorzichtig weg.
'Niet nog meer, dat ik voor schut,' zeg ik. Kasper lacht en legt zijn kin op mijn schouder. Ik doe mijn haren en daarna gaan we naar school. Ik word volop gefeliciteerd door Karin en Axel en blij maak ik de schooldag af.

---
11-12-2016

Pfoeh, dat was alweer het hoofdstuk. Hebben jullie nog iets leuks gedaan met Sinterklaas?

Hopelijk kan ik trouwens het voor elkaar krijgen om zoals nu hooguit twee dagen vertraging te hebben met het schrijven.

Luf you

-Ymke (IEMKE)

OFDWID [bxb] || De 'Het Gayft Niet'-SerieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu