38 - Kelvin

2.1K 131 233
                                    

[Wajooooow. Gewoon een hoofdstuk speciaal voor Kelvin!]

*Lost in stereo - All time low*

Kelvins p.o.v.

Ik loop het schoolgebouw uit richting de fietsenstalling. Ik check nog een keer mijn mobiel op nieuwe berichten en stop hem dan in mijn broekzak. Ik kijk nog een keer naar de lucht die een beetje bewolkt wordt. Plotseling lig ik met een harde smak op de grond. Mijn ogen schieten wijd open en weer zit Vito bovenop me.

Ik ontvang een klap in mijn gezicht. Nog niet zo heel lang was ik van mijn vorige blauwe plekken af. Het is immers al twee weken later sinds Vito me voor het laatst in elkaar had geslagen en hij de volgende dag op wonderbaarlijke wijze met blauwe plekken verscheen. Nog steeds weet ik niet hoe of waarom.

   "Vuile flikker!" Roept Vito en ik krijg nog een klap. Ik gooi hem van me af en geef hem ook een mep in zijn gezicht.
"Wat is er mis met jou?" Vraag ik kwaad. "Ughf," komt uit mijn mond zodra Vito mij weer op de grond gooit en zich op me werpt. Hij geeft me een stomp op mijn oog. Een kreun ontsnapt uit mijn keel. Hij tilt me tien centimeter op van de grond en gooit me weer neer. Hulpeloos zwaai ik mijn arm een keer richting Vito. Ik krijg nog een klap op mijn gezicht. Weer weet ik Vito van me af te werpen en bovenop hem te komen zitten. Ik geef hem een stomp tegen zijn kaak.

"Laat me met rust!" Roep ik en wil weglopen. Vito draait zich echter om waardoor hij bovenop me ligt. Ik krijg weer een paar klappen in mijn gezicht. Ondertussen ben ik echt woest geworden. Ook ik deel wat flinke klappen uit. Vito en ik rollen steeds over elkaar om elkaar beter te kunnen afrossen. Ik krijg een stomp in mijn maag. Vito krijgt een klap tegen zijn neus. Ik krijg een vuist tegen mijn mond. Vito krijgt een vuist tegen zijn kaak. Ik gooi mezelf weer bovenop en laat mijn vuist met veel vaart op Vito's oog vallen.

   Vito gooit zich weer om en zit bovenop me. Een stomp op mijn neus. Hij geeft me een paar klappen terwijl ik hem van me af probeer te werpen. Het lukt deze keer echter niet.

Ik wil hem een stomp verkopen maar hij duwt mijn armen boven mijn hoofd naar beneden. Terwijl ik worstel om mijn armen los te krijgen, kijken Vito en ik elkaar aan. Ik ben kwaad, maar Vito ziet er redelijk kalm uit. Bijna heb ik mijn polsen uit de grip van Vito. Boos kijk ik hem aan. Op het moment dat ik mijn pols wil lostrekken en omhoog wil komen, drukt Vito zijn lippen op de mijne. Mijn ogen schieten wagenwijd open. Vito's lippen komen van me los en vrijwel meteen gooi ik hem van me af. Ik kijk hem boos aan.

"Laat me alsjeblieft met rust," zeg ik met een toontje van woede in mijn stem. Ik klim omhoog en sta op.
   "Wacht, ik kan het uitleggen!" Zegt hij nog, maar ik loop weg.
"Laat me met rust," sis ik.
   "Kelvin!"
"Laat me met rust!" Roep ik en loop weg van Vito. Ik loop het schoolplein af en loop naar huis.

What the fuck did just happen? Wat is er mis met Vito? Why the fuck kust die homofoob me? Is hij ziek in zijn hoofd of zo? Ik loop met een enorm verward hoofd naar huis.

Wat is het met hem? Waarom slaat hij me in elkaar, en kust hij me vervolgens? Ik ben zo druk bezig met aan Vito's kus denken, dat ik bijna word aangereden als ik zonder te kijken oversteek. De auto toetert naar me waardoor ik uit mijn gedachtes word gerukt. De automobilist kijkt me licht-bezorgd aan. Geschrokken stap ik stevig door naar huis.

Over de stoep spring ik een vast motief op de tegels en begin normaal te lopen als een fietser naar me belt vanaf de verte.
   "Alles oké?" Vraagt de vrouw als ze wat dichterbij is. Ik kijk op naar haar en zie dat het de moeder is van iemand uit mijn klas.
"Alles prima," zeg ik en loop stug door. Ik jog het laatste stuk naar huis en stap hijgend de gang in. Ik hang mijn jas op en drop mijn rugzak onder de kapstok. Dan loop ik de woonkamer in door naar de eettafel. Ik leg mijn sleutels op tafel en neem plaats tegenover mam.

   "Wat heb jij nou weer gedaan?" Vraagt ze bezorgd.
"Het was weer die jongen," zeg ik. Ik heb besloten mam niet te vertellen dat het Vito is, want dan zou ze al helemaal woest worden. Vito en ik waren namelijk eerst beste vrienden. Maar toen ik uit de kast kwam sloeg de knop om bij Vito en begon hij me te pesten en in elkaar te slaan. Als zeventienjarige klinkt 'pesten' zo kinderachtig, maar geloof me, dat is het niet en het breekt je.
   "Je moet echt leren van je af te bijten, Kel," zegt mam dan.
"Ik heb hem een lesje geleerd. Hopelijk laat hij me nu met rust,"
   "Waarom doet hij het? Omdat je homoseksueel bent?"
"Ja, maar hij is een beetje raar..." Zeg ik en kijk mam na die de keuken inloopt.

Ze komt terug met een tissue en houdt die tegen mijn neus.
   "Als je het zelf niet doet," zegt ze maar ik neem de tissue al over. Ze gaat weer zitten waar ze net zat. 
   "Er zit je nog iets dwars," zegt ze. Ik kijk haar door mijn wimpers aan.
"Ja.. Toen we aan het vechten waren, kuste hij me opeens," leg ik uit. Mams ogen sperren open.
   "Kussen?" Vraagt ze verbaasd. Ik knik. "Misschien is hij homoseksueel en weet hij niet hoe hij ermee om moet gaan," zegt ze dan. Ik haal mijn schouders op.
"Dat geeft hem nog geen rede om me in elkaar te slaan," zeg ik.
   "Klopt, maar mensen doen rare dingen als ze verward zijn," zegt ze.
"Weet ik, maar het slaat nergens op," zeg ik.

"Hij heeft Sem ook al in elkaar geslagen en die is bi,"
   "Wie is Sem?" Vraagt mam.
"Oh, een jongen," zeg ik en wuif het weg met mijn hand.
   "Oo, heb je weer een vriendje?" Vraagt ze. Haar blik is niet helemaal tevreden; mijn vorige vriendjes waren niet zo'n succes.
"Nee, hij heeft al verkering," zeg ik. Mam knikt. "Best wel balen, want hij leek eindelijk een goed persoon," zeg ik dan.
   "Wie weet valt dat ook wel mee. Je dacht ook van de vorige jongens dat ze aardig waren maar dat bleken ook allemaal dezelfde klootzakken te zijn,"
"Nee, ik kan echt merken dat hij anders is. Maar hij heeft dus al verkering, dus mijn kans bij hem is verkeken,"
   "Er komt vast wel ooit de perfecte jongen voor jou," zegt ze.

---
(Geschreven: 23-07-2016)
23-09-2016

Wow, ik was gewoon zo slim om erbij te schrijven wanneer ik dit hoofdstuk had geschreven. Al een aardig tijdje terug dus...

Nou nou, Kelvins pov, dat is wat. En wat mankeert Vito?

Hehehehehehe, dat is nog lekker even geheim. 🌚😏

Dit weekend ga ik trouwens naar Friesland xD Leuk een familieweekend terwijl ik volgende week lekker 6 toesten heb om voor te leren. -_-

Trouwens, ik weet niet of ik het hier al gezegd had maar ik heb een nieuw boek: 20 leerlingen in één klas. Waar het over gaat, moet je zelf maar achter komen als je nieuwsgierig bent. ;P
Misschien vind je het wel leuk om daar een kijkje te nemen. ;) Hij is natuurlijk te vinden op mijn profiel!

Tot volgende week ^-^

-Ymke (IEMKE)

OFDWID [bxb] || De 'Het Gayft Niet'-SerieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu