33 - Sem

2.5K 139 195
                                    

[Yooooo. Ik leef weer ^-^]

*Mercy - Shawn Mendes*

Sems p.o.v.

Gisteren had ik niet echt zin meer om na het werk nog naar Kasper te gaan, omdat ik doodop was. Nu is het ondertussen bijna zondagmiddag en ik zit alweer op de fiets richting Kasper. Het is best wel rustig op de weg. Met een aardig tempo fiets ik door. Op een gegeven moment nadert een meisje van de andere kant van het fietspad. Ik zie haar al van veraf naar me staren.

   "Hallo," zegt ze zodra ze voorbij fiets.
   "Hoi," zeg ik terug. Wauw, ik weet gewoon zeker dat ze dat hele stuk had zitten malen op wat ze zou zeggen, en 'hallo' was het enige wat ze uit wist te brengen.

Knap gedaan.

   Na nog een kwartier fietsen kom ik bij Kasper aan. Ik zet mijn fiets neer en loop naar de voordeur. Daar bel ik aan en wacht tot er open wordt gedaan. Het duurt niet lang voordat ik een donkere schim voor het raam van de deur zie verschijnen. Als de deur opengaat, komt Danielle tevoorschijn. Ze glimlacht.
"Hallo, Sem," zegt ze. Ik zie Kasper net de trap afkomen.
   "Hallo," zeg ik terug.
"Kom erin, schat," zegt ze. Ik glimlach en stap langs haar.

Vervolgens komt Kasper op me af.
   "Hé," groet ik hem.
   "Hai," zegt hij en pakt zacht mijn hoofd vast. Ik kon al wel voorspellen wat het volgende was wat hij ging doen: zijn lippen op die van mij drukken. Ook ik druk die van mij op hem. Ik krijg het warm en mijn hartslag gaat een aantal slagen sneller. Bij Kasper zijn voelt zo goed.

We lopen achter Danielle aan de woonkamer in. We drinken wat thee en eten koekjes terwijl we met zijn drieën een potje ganzenborden doen. Na drie keer doodgaan en opnieuw beginnen bij de start, win ik uiteindelijk het potje. Hierna spelen we een paar kaartspellen zoals 'kazen' en 'pesten'. Hier blijkt Kasper dan weer het beste in te zijn. We eten wat middageten en gaan dan naar Kaspers kamer. Stil op het bed zijn we bezig met ons huiswerk. Af en toe wordt er wat gevraagd en dan is het weer stil. Na nog geen anderhalf uur ben ik klaar met mijn huiswerk voor morgen en overmorgen.

Ik ga bezig op mijn mobiel terwijl Kasper door blijft zwoegen. Ik ga zitten in kleermakerszit. Ook Kasper zit zo.
   "Ben je al klaar?" Vraagt hij.
   "Ja, jij?" Vraag ik.
   "Nee, moet nog een halve paragraaf."
   "Voor overmorgen?" Vraag ik dan.
   "Nee, gewoon, morgen. Hoezo, heb jij huiswerk voor overmorgen zitten maken?" Vraagt hij verbaasd.
   "Ja, maar ook voor morgen," zeg ik. Kasper zucht verslagen.
   "Liep je achter met je huiswerk?" Vraag ik dan.
   "Nee, niet eens. Ik wil dat ik zo snel klaar kan zijn met mijn huiswerk," Zegt hij. Ik kan horen in zijn stem dat hij niet blij is met zichzelf.
   "Hé, het is niet erg. Iedereen doet alles op zijn eigen tempo," stel ik hem gerust.
Ik hoor hem zacht zuchten en dan gaat hij door met werken. Na nog geen halfuur is hij ook klaar met zijn huiswerk.

   "Zie je, het valt wel mee," zeg ik. Hij knikt. Hij gooit zijn boeken van het bed en kruipt naar me toe. Op zijn knieën en handen zit hij voor me. We kijken elkaar stil aan. Hij kruipt nog iets verder naar voren en kust me. Ik plaats mijn hand op zijn kaaklijn en kus hem terug. Mijn lippen tintelen. Nog een keer kus ik Kasper. Voordat ik het weet duwt hij me om en kruipt nog verder over me heen. Een grijns staat op zijn gezicht als hij me nog een keer kust. Ik laat mijn lippen langs de zijne glijden. Voorzichtig maakt Kasper mijn mond open en laat zijn tong naar binnen glijden. Nu heeft Kasper, net als mijn eerste kus, mijn eerste tongzoen ontnomen. Ik ben nu.. Hoe heet dat? Ontgroend? Niet zeker wat ik moet doen beweeg ik maar mee met Kaspers bewegingen. Hij laat op een gegeven moment los en laat zijn hoofd boven dat van mij zeven.

   "Vind je het eng?" Vraagt hij dan. Verlegen knik ik.
   "Ik heb nog nooit eerder gezoend," zeg ik niet te hard.
   "Serieus?" Vraagt Kasper verbaasd. Ik knik.
   "Je was ook mijn eerste kus," geef ik dan toe terwijl mijn gezicht vliegensvlug rood wordt. Vuur rood. Kaspers ogen schieten open.
   "Hoe? Je bent hartstikke leuk! Hoe kan het dat mensen jou nog nooit eerder hebben gekust?" Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. Even is het stil.
   "Doe maar gewoon wat je denkt dat je moet doen," zegt hij dan en kust me weer.

OFDWID [bxb] || De 'Het Gayft Niet'-SerieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu