34 - Kasper

2.7K 146 308
                                    

[mensen, 1000+ VOTES?! OMERGOAHD I CRY. ZO. VEEL. BEDANKT. ALLEMAAL! ❤️ (Ik vind dit hoofdstuk trouwens niet zo heel leuk, maar hij is wel lang (4276 woorden)]

*Best fake smile - James Bay*

Kasper

Ik word wakker in mijn eigen bed. Er is alleen één ding anders: Sem ligt naast me. Nou, eerder gezegd tegen me aan. Ik heb mijn armen helemaal om hem heen gewikkeld en hem dicht tegen me aan getrokken in mijn slaap. Ik aai een keer over zijn bol heen. Met veel moeite weet ik er een foto van te maken. Dan probeer ik zo voorzichtig mogelijk mezelf los te maken van Sem en rol op mijn andere zij. Over mijn schouder zoom ik in en film slapende Sem. Het komt weer op mijn story met 'lambal'.

Ik rol me weer op mijn andere zij en wacht tot Sem wakker zal worden. Het duurt uiteindelijk nog geen vijf minuten. Zijn ogen gaan traag open en hij wrijft er vrijwel meteen door.
"Goeiemorgen, kleintje," zeg ik met een glimlach.
"Hallo," klinkt Sems stem hees. Zijn blauwe met bruine ogen kijken me nog een beetje suf aan. Ik geef hem een klein kusje op zijn lippen. De kamerdeur vliegt open.
"Heren, opstaan!' roept mam en verdwijnt de kamer weer uit.

Sem glimlacht en gaat rechtop zitten in bed. Hij gaat een keer met zijn hand door zijn haar en gaapt een keer. Wanneer hij uit bed stapt, herinner ik me weer dat hij mijn kleren aanheeft en schiet ik in de lach. Boos kijkt hij naar me om.
"Oh, sorry," zeg ik terwijl ik mijn lach probeer in te houden. Ik kom zelf ook maar uit bed en kleed me aan. Hierna gaan we naar beneden en ontbijten we.

Als we dat ophebben, gaan we naar boven en maken ons verder klaar. Tenslotte gaan we naar school. In de kantine gaat Sem naar zijn klas en ik naar mijn klas. Ik schuif aan bij Daan en die kijkt me raar aan.
"Wat?" Vraag ik.
"Je hebt met hem in één bed geslapen," sist hij dan.
"Ja, wat is daar mis mee? Toen wij gingen logeren sliep je toch ook bij mij in bed," weer ik hem tegen. Ik snap het probleem niet helemaal. Hij schudt zijn hoofd.
"Laat ook maar zitten," zegt hij dan.
"Ja," zeg ik en haal mijn schouders op.

*

Na een lange dag school gaan Sem en ik weer samen naar mijn huis. Op de fiets is het een beetje stil.
"Zullen we dadelijk samen een video opnemen?" Vraag ik om de stilte te verbreken. Verbaasd kijkt hij naar me om.
"Ik weet het niet, hoor," zegt hij.
"Hoezo?" Vraag ik nieuwsgierig. Hij zucht zacht.
"Wie weet vinden ze me niet leuk," zegt hij en richt zijn ogen naar de grond.
"Dat slaat nergens op, natuurlijk zullen ze je leuk vinden!" Zeg ik. Voorzichtig kijkt hij op.
"Wil je het proberen?" Vraag ik dan.
"Vooruit dan," zegt hij lachend. Na een paar minuten komen we thuis aan. We drinken wat en eten een koekje.

"Mam, wil je ons dadelijk niet storen, we gaan filmen," zeg ik. Ze kijkt op van haar krant en knikt.
Sem en ik gaan naar boven.
"Ik ben zo opgewonden!" Roep ik nog voordat we mijn kamer ingaan. Sem lacht een keer. Ik zet de opstelling klaar die ik meestal heb voor mijn video's maar maak een speciaal plekje vrij voor Sem.
"Wacht, wat gaan we doen?" Vraagt hij. Verbaasd kijk ik hem aan.
"We proberen wel wat," zeg ik. Hij knikt.
"En ik neem aan dat je nog geheim wilt houden dat ik je vriendje ben," zegt hij dan met een vleugje verdriet in zijn stem.
"Ja, niet de hele wereld hoeft te weten wat we hebben," zeg ik. Hij knikt. Snel geef ik hem een kusje op zijn voorhoofd. Een glimlach komt op zijn gezicht.

"Laten we beginnen," zeg ik.
"Is goed."
Ik pak een handdoek en geef hem aan Sem.
"Deze moet je nog even voor je gezicht houden," zeg ik.
"Oké," zegt hij lachend en doet wat ik zeg. Ik begin met filmen.
"Hallo daar, mensheid!" Roep ik naar de camera en steek mijn hand op als groet. "Ik heb veel vragen gekregen over wie de 'lambal' die een paar keer mijn snapchat stond is, dus dacht ik dat het maar eens tijd werd om jullie aan hem voor te stellen. Allemaal... Maak kennis met lambal Sem!" Zeg ik enthousiast en trek de handdoek weg voor zijn gezicht. We schieten spontaan in de lach en Sem kijkt me aan in de blik in zijn ogen die me vertelt dat hij niet weet wat hij moet doen.

OFDWID [bxb] || De 'Het Gayft Niet'-SerieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu