32 - Kasper

2.3K 140 179
                                    

[Jongens, mijn eerste kort verhaal is af! Zouden degene die hem nog niet gelezen hebben willen lezen? Hij is maar 27 hoofdstukken ;) Je kunt hem vinden op mijn profiel. En anders plak ik hier wel een link ^-^

https://www.wattpad.com/story/80456544-oh-sorry-bxb-de-%27as-straight-as-a-banana%27-trilogie

Alvast bedankt! ❤️]

(Ik vergeet de hele tijd de foto's te plaatsen aan het begin van het hoofdstuk omdat dat bij mij andere twee boeken niet is xD)

*let me love you - DJ Snake ft. Justin Bieber*

Kaspers p.o.v.

Een straal licht die op mijn gezicht valt wekt me uit mijn slaap. Het is rond half negen op een zaterdagochtend. Vermoeid gaap ik een keer en draai me op mijn zij. Daar zie ik Sem naast mijn bed liggen. Hij slaapt nog diep. Zijn ogen trillen licht. Zijn rechterhand ligt onder zijn hoofd, zijn linker hangt over de rand van het matras. Zijn bruin, krullende haar zit een beetje ik de war. Zacht ademt hij in en uit door zijn neus. Sem is echt adorable als hij slaapt. Voorzichtig film ik het met snapchat. Ik sla het op en zet het op mijn verhaal met de tekst 'lambal', zoals ik al een paar keer eerder heb gedaan. Nog even kijk ik naar Sem die slaapt en besluit me dan klaar te maken.

Ik rol mijn bed uit en raap wat kleren bij elkaar. Sluipend loop ik de badkamer in en draai de douchekraan open. Ik laat mijn onderbroek zakken en stap onder de lauwe kraan. Na vijf minuten ben ik klaar en droog ik me weer af. Ik trek schoon ondergoed en schone kleren aan en poets mijn tanden. Nog een keer droog ik mijn haren af terwijl ik mijn slaapkamer weer inloop. Ik zie dat Sem ondertussen ook ontwaakt uit zijn slaap is. Hij wrijft in zijn ogen en kijkt me suf aan.

"Goedemorgen," zeg ik en glimlach naar hem.
"Hallo," zegt hij en klautert omhoog. De deken valt van zijn blote bovenlichaam af. Nog een keer wrijft hij vermoeid door zijn ogen heen en gaapt een keer.
"Ik ga zo ei bakken, wil jij ook wat?" Vraag ik terwijl ik de handdoek door de gang heen bij de was gooi.
"Lekker," klinkt Sems ochtendstem.
"Goed, kleed je je aan? Dan ga ik wat klaarmaken," zeg ik.
"Ik kom zo," zegt Sem. Nog een keer glimlach ik naar hem en loop dan de trap af.

Ik maak vier boterhammen met ham en ei en plaats deze op tafel. Niet veel later komt Sem naar beneden. We nemen tegenover elkaar plaats aan de tafel.
We eten ons ontbijt op terwijl we het erover hebben wat we vandaag kunnen gaan doen.
"Ik moet wel rond twee uur weg, want ik moet werken," zegt Sem. Ik kijk op de klok; bijna negen uur. Nog vijf uur die ik met Sem door kan brengen voordat hij weg moet. Stil denk ik na over wat we kunnen doen. Dan komt mam in haar pyjama van de trap af.

"Goedemorgen, heren," zegt ze.
"Hallo," zeggen Sem en ik tegelijkertijd. Ze glimlacht. Ze smeert snel wat brood en gaat dan bij ons aan tafel zitten.
"Gaan jullie nog iets doen vandaag?" Vraagt mam.
"Dat was wel het plan," zeg ik. "Maar Sem moet ook nog gaan werken om twee uur," vervolg ik mijn zin.
"Aha, wat voor werk doe je?" Vraagt mam vervolgens die Sem aankijkt.
"Vakkenvullen en achter de kassa bij de appie," zegt hij. Mam knikt. Stil eten we ons bord leeg.

"Anders gaan we naar de bossen, of zo," stelt Sem voor.
"Ja, dat klinkt leuk," zeg ik. "Dan neem ik mijn camera mee, kunnen we misschien wat gave foto's maken. Mam, wil jij ook mee?" Vraag ik. Ze slikt een hap van haar brood door.
"Klinkt gezellig," zegt ze.

Niet veel later zijn alle borden leeg een staan we ons klaar te maken in de badkamer. Ik haal mijn camera van mijn kamer en niet lang daarna gaan we naar de bossen. Het weer is best wel fris, maar voor de rest wel lekker. Het zonlicht valt net door de bladeren heen. Ik schiet er een paar foto's van. Soms kan ik zo genieten van de kleine dingen in het leven. Ik richt mijn ogen naar Sem die naast me loopt. Het licht flikkert op hem neer. Snel schiet ik er een foto van. Sem zou model kunnen zijn. Verbaasd kijkt hij naar me om.

OFDWID [bxb] || De 'Het Gayft Niet'-SerieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu