19 - Sem

2.6K 154 163
                                    

[Nieuwe cover. Bedankt voor meer dan 175 votes! ❤️]

*superstitious - MKTO*

Sems p.o.v.

Net had ik een groot deel van de klas moeten blokkeren op Whatsapp omdat ze me aan het spammen waren met scheldwoorden en beledigingen.

Ik ben ook zo fucking dom dat ik het in de klas met Karin over Kasper had. Ik ben zo fucking dom dat ik voor Karin uit de kast ben gekomen in de klas. Het is dus allemaal mijn eigen schuld dat ze me uitschelden. Ik had het er gewoon op een andere plek met Karin over moeten hebben.

Kortom gezegd ben ik dus fucking dom en is er ooit iets fout gegaan met mijn Cito-score.

   De opmerkingen die ze maakten sloegen nergens op maar raakten me toch. Toen moest ik dus met een rotgevoel naar Kasper, waar ik al geen zin meer in had omdat mijn gevoelens sowieso al raar zijn bij hem. Op mijn weg naar hem was ik bijna aangereden door iemand die keihard door het rood reed en ook nog eens aan de telefoon was. Dat joeg me de stuipen op mijn lijf.

   Toen ik eindelijk bij Kasper was, loog ik dat alles goed met me ging en voelde ik me alweer verward door de omhelzing van Kasper. We dronken even wat met zijn ouders en gingen toen aan het werk. Zoals de tweede keer ging alles naar mijn idee goed en kan Kasper prima een voldoende halen voor de toets.

   Toen begon Kasper aan mijn haar te friemelen en kon ik mijn blozen niet meer tegenhouden.

Mijn gevoelens gingen alle kanten op:
Van geweldig;
naar verward;
naar blij;
naar bang;
En tenslotte weer verward.

Had mijn moeder gelijk? Vindt Kasper mij leuk? Een ding weet ik zeker en dat is dat ik nog nooit iemand dit bij gewoon een vriend heb zien doen. Daarna gingen we weer aan het werk. Dit duurde tien minuten tot ik besloot dat we moesten stoppen omdat het anders misschien teveel werd.

   Vervolgens gingen we FIFA spelen, wat ik nog nooit eerder had gedaan. Het eerste potje had ik geen een doelpunt gemaakt omdat ik alles nog moest uitdokteren. Het tweede potje had ik ook verloren maar had gelukkig wel een doelpunt weten te maken. Het derde potje ging wat beter omdat ik twee doelpunten had gemaakt maar ik had nog steeds verloren van Kasper.

Ik werd een beetje boos op mezelf en gooide de controller op het bed.
   "Hé, gelukkig is er een troostprijs," zei Kasper en voor ik het wist zaten zijn lippen op de mijne gedrukt.
Ik wist niet wat me overkwam en ik kon me niet meer bewegen. Met grote ogen staarde ik hem aan. Ik wist niet wat er precies gebeurde daarna omdat ik met mijn hoofd bij de kus zat. En als ik eerlijk moet zijn, waren dat tot nu toe de beste twee secondes van mijn leven.

   Toen gingen we thee drinken met zijn ouders. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk naast Kasper, omdat ik niet wist of dat hij het deed omdat hij echt medelijden met me had of omdat hij het deed omdat hij me leuk vindt. Ik hoop op het laatste, want dan ben ik niet voor niets uit de kast gekomen.

Maar zou het niet heel bijzonder zijn dat als de jongen waardoor je erachter bent gekomen dat je bi bent, ook op jou is? Is dat niet een heel groot wonder? De kans vind ik ook zo klein omdat ik Kasper niet voor homo- of biseksueel aanzie. Het was dus een beetje ongemakkelijk voor me, maar dat heb ik zo ver ik weet  niet laten merken.

   En nu?..
Nu zit ik thuis te twijfelen of ik het wel of niet aan mijn ouders moet vertellen. Ik heb het vrijwel nooit met mijn ouders over dingen. Het gebeuren met Kasper kwam mama na meer dan een week pas te weten. Dat gedoe met Axel had ik haar nog niet eens verteld als ik niet naar het ziekenhuis had gemoeten.

En nu zit ik dus met de kus van Kasper. Ik weet dat als ik het vertel, ik mama gelijk ga geven. Zij had immers de hele tijd al lopen roepen dat Kasper op me is. En nu bedenk ik me pas dat Kasper me misschien kuste omdat ik had verteld dat ik nog nooit verkering heb gehad en misschien vond hij dat zielig. Dat zou ook nog kunnen... Natuurlijk hoop ik van niet, maar het klinkt wel logisch.

OFDWID [bxb] || De 'Het Gayft Niet'-SerieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu