20 - Sem

2.6K 182 212
                                    

[whaaaa al 20 hoofdstukken (met echt het verhaal erin) online! Zouden jullie eventjes voor jullie dit hoofdstuk gaan lezen willen kijken of jullie op elk hoofdstuk gevoted hebben? Thnx! ❤️]

*ik weet niet meer wat ik luisterde maar hoogstwaarschijnlijk Fall Out Boy, Panic! At The Disco of All Time Low*

Sems p.o.v.

Ik ga richting de gym. Heel veel zin heb ik er niet echt in.
In school in het algemeen heb ik geen zin in.

Tijdens de paar lessen die ik net gehad heb, ben ik alleen maar uitgescholden. Mensen vinden het kennelijk, zelfs na de 50 States Of Gay ((a/n) hoe ik de toelating van het homohuwelijk in Amerika graag noem), nog steeds grappig en nodig om anders geaarde uit te schelden.

Ik stap de kleedkamer in en drop mijn gymtas op een van de banken. Een voor een haal ik mijn gymschoenen eruit terwijl ik mijn normale schoenen uittrap.

"Jij dacht toch niet dat jij bij ons ging omkleden?!" Hoor ik Vito roepen. Een hand wordt op mijn schouder geplaatst waardoor ik omkijk. "Wij willen hier geen homo's hier die op ons lopen te geilen," zegt hij dan. Ik kijk hem angstig aan.
"I-ik kleed me alleen om en dan g-ga i-ik weg. Dat beloof i-ik, niet langer dan v-vijf minuten zal i-ik hier zijn," stamel ik.

"Dacht het dus mooi niet. Opgerot jij!" Roept Vito en duwt me tegen de deur.
"Kalm aan! Ik wil alleen maar omkleden!" Zeg ik nu boos.
"Ja ja, en zeker stiekem naar ons gaan staren. Volgens mij zit niemand hier op jou te wachten!" Zegt Vito weer. "Zorg maar dat je snel opgedonderd bent,"
"Nee, ik heb ook recht om hier om te kleden," zeg ik en loop terug naar mijn rugzak.

Vito grijpt me bij mijn shirt en duwt me tegen de muur.
"Wij hoeven jou hier niet!" Zegt hij terwijl hij zijn vuist op mijn linkeroog laat neerstorten. Ik laat een oef-geluid over mijn lippen rollen.
"Homo's zoals jij moeten maar bij de meisjes omkleden of een aparte kleedkamer krijgen!" Zegt hij en stompt me in mijn maag. Ik kokhals.
"Laat me gewoon gaan!" Roep ik.
"Homo's zoals jij hebben het recht niet om hier te zijn!" Zegt hij en stompt met zijn linkervuist tegen mijn kaak en stort door op mijn neus. Mijn hoofd klapt als gevolg ook nog tegen de muur achter me.

Opeens val ik op de grond.
"What de fuck denk jij wel niet te doen?! Fucking mongool die je bent!" Hoor ik iemand roepen. Met mijn onderbenen onder mijn kont zak ik in elkaar. Ik grijp naar het bloed dat uit mijn neus sijpelt. Voorzichtig kijk ik op en zie ik Axel die zojuist de kleedkamer is binnengekomen. Hij heeft Vito aan zijn shirt van de grond getrokken.

"Fucking homofoob die je bent! Jij zou eens moeten leren mensen te respecteren voor hoe ze zijn!"
"Wat, neem je het voor hem op omdat je zijn vriendje bent, vuile flikker?!" Roept Vito en schopt tegen de scheen van Axel aan. Axel geeft als reactie een stomp tegen Vito's hoofd.

"Sem is mijn vriendje niet maar dat geeft mij geen reden om hem door jou in elkaar te laten rammen! En als jij niet uitkijkt, ros ik je helemaal in elkaar!" Zegt Axel en laat Vito vallen op de grond. Hij klautert omhoog en loopt naar de gymzaal. Axel nadert mij en hurkt voor me neer. Ik voel tranen langs mijn wangen stromen.
"Gaat alles een beetje?" Vraagt hij. Door mijn tranen kijk ik hem aan.
"J-ja, i-ik kleed me wel om i-in de wc's," zeg ik en wil opstaan. Ik word duizelig en zak weer neer.

"Nee, dat hoeft niet. En ik denk dat het misschien beter is als jij eerst even mee naar de EHBO gaat," zegt Axel. Stil kijk ik hem aan.
"Nee, dat i-is niet nodig," breng ik daarop tegenin.
"Sem, je neus bloedt als een gekke en je lip is kapot, nog niet eens over je dikke oog gesproken. Wij gaan nu naar de EHBO-afdeling," zegt Axel en pakt me bij mijn schouders. Nog even kijk ik hem aan voordat ik knik. Hij haakt zijn arm onder mijn oksels en helpt me omhoog. Samen lopen we zo naar de EHBO-afdeling en kloppen aan. De deur wordt open gedaan.

OFDWID [bxb] || De 'Het Gayft Niet'-SerieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu