23 - Sem

2.4K 153 218
                                    

[WHAAAAAAAAAAAAAAAA 300 votes! WHAAAAAA! ZOVEEL BEDANKT! ❤️❤️ (nieuwe foto van Sem btw)]

*this is what you came for - Calvin Harris ft. Rihanna*

Sems p.o.v.

O. MIJN. GOD!

Ik heb het gewoon gedaan! Ik heb gewoon het lef gehad om Kasper verkering te vragen! Het is me gelukt! Ik heb officieel verkering met Kasper en het maakt me niet meer uit wat anderen ervan denken!

Scheld me maar uit voor homo, jij kunt niet zeggen dat je met Kasper hebt!

Op dit moment voel ik me dolgelukkig!

Ik fiets de fietsenstalling van school in en plaatst mijn fiets in het fietsenrek. Ik doe hem op slot en loop de school in. Daar drop ik mijn jas in mijn kluisje en loop de kantine in. Een paar tafels verderop zie ik Karin en Axel al zitten. Ik loop naar ze toe en schuif bij ze aan.

"So hé, jij ziet er blij uit," zegt Karin. Een glimlach neemt plaats op haar gezicht.
"Ja, klopt," reageer ik daarop.
"En, hoe komt het?" Vraagt ze. Ik denk aan de kus van Kasper. Ik voel dat ik een grijnsje op mijn gezicht heb.

"Kasper," is het enige wat ik zeg.
"Oh, die grijns belooft wat," zegt ze. "Wat is er precies gebeurd?" Vraagt ze. Ik kijk voorzichtig om me heen en zie dat Vito bij ons aan de tafel zit.
"Ik denk dat je wel genoeg weet als ik zeg dat we verkering hebben," zeg ik niet al te hard.

"Ja! Yes! Wooow!" Roept ze en begint alle kanten op te springen. Ze trekt me omhoog en sleurt me mee in haar vreugdedansje. Ook Axel trekt ze mee.
"Jaaaaaa! Abudiadbaoakdbapahslskahal," blèrt ze uit. "Sem, ik ben zo blij! Ik ben zo trots op je!" Zegt ze en geeft me een enorme knuffel.

Ze slaat net iets te strak haar armen om mijn nek heen.
"Kguhjll, Karin, ik stik!" Zeg ik en breek haar handen van me los.
"Oh, sorry!" Lacht ze. Ik kijk ongemakkelijk om me heen en zie dat wij het aandachtspunt van de kantine zijn geworden. Ik ga weer zitten en zie Vito me walgend aankijken. Ik negeer het maar, wat bout mij het wat hij van me denkt?

De bel gaat en we staan op om naar de les te gaan. Op onze weg daarheen krijg ik een duw in mijn rug: het is Vito.
"Vuile flikker!" Zegt hij en loopt weg. Ik kijk hem na en haal dan een keer mijn schouders op. 'Het bout je niet, oké Sem?!' maak ik mezelf wijs.

Zoekend kijk ik de gangen rond in de hoop Kasper ergens te vinden maar hij is er niet. Ik ga maar naar de les.

*

We hebben er al vijf lessen op zitten en ik heb Kasper nog niet gezien. Het einde van ons tussenuur nadert en ik weet dat Kasper ook zo pauze heeft. Eindelijk kan ik hem dan weer zien. Het zijn dan maar een paar uren geweest dat ik hem niet heb gezien, toch ik heb hem een soort van gemist.

Ik sta op en ga naar het toilet. Eenmaal daar aangekomen leeg ik mijn blaas in een pisbak.

Een jongen komt het toilet in. Hij glimlacht een keer naar me en gaat dan pissen in de pisbak twee plaatsen verderop. De jongen heeft zijn haar in een warrig model. Zijn gespierde bovenlichaam is omhuld in een fel oranje shirt met een v-hals. Zijn gezicht lijkt een permanente gloed te hebben. Lelijk is hij niet, hij mag er wel zijn.

"Hé, jij bent toch die jongen die door Vito in elkaar geslagen is omdat je homo bent?" Vraagt hij. Ik spoel mijn wc door. Ik denk na voordat ik antwoord, wie weet is hij zelf ook wel een homofoob.

"Ik ben bi, though," zeg ik en loop naar de wasbakken om mijn handen te wassen. Ook de jongen spoelt nu zijn wc door en wast zijn handen. De bel gaat. Hij steekt zijn hand naar me uit. Voorzichtig pak ik hem vast en schud hem.

OFDWID [bxb] || De 'Het Gayft Niet'-SerieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu