65. časť THE END

9.7K 495 93
                                    

Tak, dnes tu máme THE END... Ďakujem vám naozaj krásne za všetko. Za vaše Vote aj Komentáre.. vždy ma veľmi tešili a keď som si ich čítala, usmievala som sa ako idiot.. Som strašne ale strašne rada, že sa vám tato poviedka páčila, vôbec som nedúfala, že bude mať taký úspech, že dosiahne 53,000 videní. Nedúfala som v to, naozaj. Ste najužasnejšie čitateľky EVER! :3 Užite si túto časť, pretože je možno posledná :) Chcela by som vás veľmi poprosiť, aby ste sledovali môj profil, lebo možno tam objavíte Teach Me To Love...Again 2 :))) ale to záleží od vás a vašich komentárov.. zaslúžili by ste si ju, to je jasné, no ja chcem vedieť, či by ste chceli, aby som v tom pokračovala :) Takže prosím, hľavne vela, vela vašich komentárov, ktoré zbožňujem :33 Strašne moc vás ľúbim lásky moje :3 Takže táto časť je venovaná každému z vás osobne :) Dúfam, že sa vám TMTLA páčilo, a dúfam, že budete aj naďalej čítať moje story :)

with BIG Love- Domie <3

Sam

Šokovane som zostala stáť na mieste, keď som v našej kuchyni uvidela sedieť Harryho s čajom v ruke a ako uprene na mňa hľadí. Pohľadom som behala z Harryho na Bayle a tá sa tvárila neutrálne.

„ Asi vás nechám.“ Povedala a so šálkou v ruke odišla. Zostalo medzi nami ticho. Harry svoj pohľad uprel do šálky a mne to ticho už prekážalo. Aj s taškami som sa pohla smerom do kuchyne a vyložila som ich na linku.

„Čo tu robíš?“ opýtala som sa ho a svoje ruky som zamestnávala vykladaním vecí z tašiek. Snažila som sa ignorovať ten nepríjemný pocit, že sa na mňa pozerá. Dúfala som, že po tom našom...rozhovore sa už neozve a nechá to tak. Bolo by to najlepšie.

„Prišiel som sa porozprávať.“ Odvetil pokojným hlasom a moje srdce sa rozbúchalo o niečo rýchlejšie ako normálne. Zase to robí! Zase ma privádza do úzkych iba tým, že prehovoril!

„A..a o čom?“ povedala som a ruky sa mi roztriasli. Stále som nemohla pochopiť, čo sa to so mnou deje, keď je v mojej blízkosti.

Počula som, ako sa postavil a následne som počula kroky smerujúce ku mne. Teraz mi moje srdce bilo až v krku. Cítila som jemný dotyk jeho rúk na mojich bokoch a následne jeho horúci dych na krku. Po tele sa mi okamžite rozsypali zimomriavky a zachcela som sa.

„Povedz mi Sam...Prečo si to urobila?“ zašepkal blízko môjho ucha a tým ako hovoril sa jeho pery obtierali o môj ušný lalôčik. Znova mnou prebehla triaška a ja som privrela oči. Nevnímala som nič iné iba jeho ruky, ktoré hladili moje boky a jeho priam spaľujúci dych na mojom krku. Moje ruky silno zvierali okraj pultu a ja som bola úplne stratená. Tento chlapec so mnou robil veci, ktoré si ani sám neuvedomoval.

„Odpovedz.“ Povedal mi znova do ucha, no už nešeptal.

„Už som ti povedala.“ Zavrčala som a pokúsila som sa ho od seba odtlačiť, no nedovolil mi to. Preto som sa mu otočila čelom a zatlačila do jeho hrude. No on sa ani nepohol. Iba na mňa hľadel s vážnou tvárou.

„Ale klamala si.“ Povedal s vážnou tvárou a ja som skrčila obočie. Prestavalo sa mi to páčiť.

„Harry, mal by si to nechať tak a odísť!“ povedala som odvážnym hlasom a pohľadom z jeho očí som neuhla.

„Vieš, že to neurobím. A teraz mi povedz pravdu Samantha. Už mi viac neklam. Klamala si mi skoro dva mesiace. Už to nerob krpec. Už ma to ničí.“ Povedal zúfalým hlasom a ja som zalapala po dychu. Povedal mi práve teraz krpec?

„J-ja neklamem.“ Vykoktala som a na jeho tvári som videla, ako napol sánku, privrel oči a zhlboka sa nadýchol. Jeho ruky opustili moje boky a o krok ustúpil. Zrazu ma ovial chlad, keď pri mne nebolo jeho telo. Znova som sa zachvela a rukami som si objala trup.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now