25. časť You said...Harry?

8.6K 385 14
                                    

Nadýchla som sa a zaklopala. Čakala som pokým niekto otvorí, no nič. No po chvíľke sa z vnútra ozval hlas.

„Choď preč, nech si kto chceš.“ Počula som z vnútra. Nadvihla som obočie. Bože chová sa ako dieťa. Prevrátila som očami a otvorila. Keď môže on prečo nie ja že?  Ležal v posteli zakrytý perinou až po uši a bol mi otočený chrbtom. No ako počul, že niekto vošiel otočil sa.

„Ty čo tu chceš?“ opýtal sa ma zamračene.

„Prišla som si kecnúť.“ Zabuchla som dvere a otočila sa mu tvárou.

„Aha... a o čom?“ posadil sa a perina z neho skĺzla a naskytla mi pohľad na jeho hruď posiatu kerkami. Normálne mi začalo biť rýchlejšie srdce a zastavil sa mi dych.

„ehm...no chcela som iba....Soráč za to tam.. ehm..to je celé.“ Povedala som rýchlo a otočila som sa na odchod.

„Počkaj.“ Povedal a ja som sa k nemu otočila. Vstal z postele a perinu si obmotal okolo pása.

„Ou.. ehm.. ty..si nahý?“ povedala som s priškrteným hlasom.. tá predstava že tu stojí predo mnou podstate nahý...panebože.

„Chystal som sa už spať.“ Povedal na svoju obranu.

„Aha...“ povedala som a radšej som odvrátila zrak.

„Tak... o čom si to chcela...kecnúť?“ opýtal sa a ja som sa naňho pozrela.

„Ehm... iba som sa ti chcela ospravedlniť.“

„Aha... a...to prečo tak zrazu?“ podišiel ku mne bližšie. Síce to s tou perinou vyzeralo ťažšie a smiešne, ale nejako to zvládol.

„Poďakuj sa El.“ povedala som ťažko. Jeho blízkosť ma úplne vyvádzala z miery.

„To určite spravím.“ Povedal s vážnou tvárou. „Takže...už je to zase okey?“ mierne sa usmial.

„Myslím že hej.“ Tiež som sa usmiala. Zostalo ticho. Z mojej strany to bolo veľmi...trápne ticho. Iba sme si hľadeli do očí a ani sa nepohli. No potom, úplne bez rozmýšľania som sa k nemu nahla a pevne ho objala. Cítila som. Že zostal zaskočený, no potom ma aj on pevne objal. A to spôsobilo, že jediná vec, ktorá zakrývala jeho nahé telo spadla na zem.

„Áááá! Harold!“ vykríkla som zo smiechom a rýchlo som si zakryla oči. On sa začal strašne rehotať.

„Ježiši!“ povedal medzi smiechom a rýchlo si prikrývky znova dal na správne miesto.

„Asi pôjdem... lebo toto ešte zle dopadne.“ Povedala som keď som si ruky stiahla z očí.

„Nemusíš.“ Zvážnel. Znova sa tak na mňa pozeral.

„Ešte ma maš rád?“ opýtala som sa. Ani neviem ako to zo mňa vypadlo. No ako som to povedala som sa zarazila. Mne šibe. Načo sa ho to vôbec pýtam? Nadýchol sa že ide niečo povedať, no stopla som ho. „Nie, nemusíš odpovedať. Blbá otázka ja viem. Sprostosť.“ Pokrčila som obočie a odvrátila pohľad.

„Mám ťa rád Sam.“ Usmial sa na mňa a znova pristúpil o krok bližšie. Bol odo mňa iba kúsok. „A..a ty mňa?“ opýtal sa a hľadel mi priamo do očí. Pohľadom som mu obkreslovala kontúry tváre a bola som ticho. No on bol trpezlivý. Čakal na moju odpoveď.

„A..aj ja ťa mám rada Harry.“ Usmiala som sa. Jeho pery sa roztiahli do širokého úsmevu a na jeho tvári sa vytvorili tie najrozkošnejšie jamky.

„Povedala si mi Harry.“ Povedal ohromene.

„Ou...vážne Styles?“ nadvihla som obočie a snažila som sa vyzerať vážne. On sa iba na mňa zamračil. Začala som sa samiať. „Robím si srandu..HARRY.“ jeho meno som zvýraznila.

„To je lepšie.“ Spokojne sa usmial.

„Idem ja...“ usmiala som sa naňho keď som prešla ku dverám.

„Dobre...sladké sny.“ Tiež podišiel ku dverám. Znova sa na mňa zahľadel. Radšej som rýchlo vyšla z jeho izby.

„Dobrú noc Harry.“ Venovala som mu posledný pohľad a potom som sa stratila v útrobách mojej izby.

Svadba

A je to tu. Deň, keď sa môj najstarší bratček žení a ja na ďalší deň pravdepodobne odchádzal do Írska. No, je to tak. S Harrym sme sa konečne...skamarátili a ja odchádzam. Aj keď ma Niall aj s ostatnými stále presviedčajú, no ja sa neviem rozhodnúť. Jedna polovica môjho ja chce zostať s tými debilmi a byť šťastná a druhá časť chce odísť z toho dôvodu, že moje city k Harrymu stále silnejú. A ja s tým neviem nič robiť. A nechcem do otho spadnúť. Aj keď je Harry ku mne dobrý a zlatý... ale.. Ja neviem. Danielle je na mňa naštvaná. Teda už moc nie. Ako sa dozvedela že sa na Harolda hnevať nebudem a nebudem ho od seba odstrkovať sa mi normálne vyhýbala.

Z Londýna sme leteli súkromným lietadlom do Írska kde sa svadba konala. Niall mi vyslovene zakázal si brať moje veci, že si to mám určite ešte rozmyslieť. Mala som na sebe oblečené oranžové šaty bez ramienok ktoré vypadali že sú cez prsia viazané a od pŕs padala sukňa do polky stehien. Obuté som mala k tomu oranžové lodičky s mašličkou. Vlasy som mala vyžehlené a rozpustené. O môj make-up sa postarala El, ktorý bol super. Aj tak ma najviac potešilo, ako mi Harry povedal že som nádherná. Skoro som sa roztopila. Dosť Sam... snažíš sa tomu podľahnúť tak...

Svadba sa začínala o 3 a o 2 sme boli už v Írsku.

**********

Už bol večer. Svadobná hostina v plnom prúde. Akurát som sa s babami vrtela na parkete keď ku mne pribehol Niall. „Sam... viem že je to nevhodné teraz že ti to hovorím až teraz ale my sme chceli aby ste s Harrym zaspievali Gregovi a Denis!“

„Čože? Ďakujem že mi to hovoríš takto skoro? A prečo s Harrym? A čo budem smievať?“ sypala som naňho otázky.

„Harry ti povie, on s tým súhlasil a už je nachystaný... a Prečo s ním? Ja neviem.. ponúkol sa.“ Pokrčil ramenami. Jasné, to mi mohlo napadnúť. Takú debilinu len Styles vymyslí!...

 Časť krááátka... viem prepáčte ale ja sa tak strašne teším na SOML že sa neviem sústrediť!!! :DDDD Spravila som na píbeh Video! :) Takže bude vedľa časti, snáď to tam uvidíte! :)

KOMENTÁRE A VOTES! :)))

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang