52. časť I don't love you.

5.8K 335 16
                                    

Sam

*FLASHBACK*

"Už teraz mi chýbaš." hovoril mi Harry a pusinkoval mi celú tvár.

"Bože Harry..." smiala som sa. "Ideš iba na skúšku. Večer si späť." hovorila som mu a pobozkala som ho.

"Ty ma vyháňaš?" zatváril sa smutne.

"Nie, nevyháňam, ale chalani ťa už čakajú a o pár hodín sa vidíme“ zasmiala som sa. Povzdychol si a znova ma pobozkal.

"Fajn, idem." usmial sa na mňa a spoločne sme šli dolu. Chalani na nas už pohoršene pozerali.

"Konečne." povedal nepríjemne Zayn. Celý čas je nepríjemný. Chcela som sa s ním o tom baviť, ale nechcel sa so mnou rozprávať. Harry si ma k sebe ešte raz pritiahol a pobozkal.

"Myslím, že už ste sa dosť pocukrovali." pretočil Niall očami. "Vieš že nemám rád, keď sa predo mnou olizujete tak poď, lebo schytáš." povedal naštvane a ja som naňho škaredo pozrela. Harry mi venoval ešte úsmev a potom odišli.

"Máme voľný dom, čo budeme robiť?" opýtala sa Danielle.

"Neviem, najradšej by som si niečo pozrela." mykla som pkecom a hodila som sa na gauč. El sa hneď hodila za mnou.

"Babyyy! Že si pustime Twilight?! Prosím, prosím." hovorila Tess a ja som sa zasmiala. Je to jej najobľúbenejší film.

"Jasné." povedala veselo Danielle a šla to pustiť.

"Idem spraviť popcorn!" vykríkla som a postavila som sa z gauča. Utekala som do kuchyne, z políčky som sáčok popcornu a hodila som ho do miktovlnky. Pokým sa robil popcor, napísala som Harrymu správu, že mi chýba a že ideme pozerať film. Usmiala som sa, keď mi poslal esemesku, že ma ľúbi. S úsmevom som pozerala do mobilu a vtedy miktovlnka oznámila, že je popcorn hotový. Vybrala som ho a nasypala do misky. Potom som sa hodila za babami a pustili sme si film.

Vyrušilo nás klopanie na dvere. Všetky sme boli ticho. Boli sme plne zažraté do sexy Edwarda. "To nikto nepôjde?" opýtala sa El po druhom klopaní. Nikto sa neozýval, tak si povzdychla a šla.

"Je, ahoj Paul, čo ty tu?" počuli sme, ako vykríkla, no jeho odpoveď som už nezachytila. Po chvíľke sa v obývačke objavila mohútna Paulova postava.

"Ahoj." povedali sme naraz.

"Ahojte. Sam, potrebujem sa s tebou porozprávať." povedal s vážnou tvárou a posadil sa na sedačku oproti nám. Pohľadom prešiel na baby a prosil ich, aby odišli.

"Aj my chceme vedieť." povedala Eleanor tvrdohlavo. Paul si povzdychol a ja som naňho vystresovane hľadela. Čo mi chce povedať?

"Fajn...ale..musíte jednoducho držať jazyk za zubami. Nechcem aby chalani vedeli, že som tu bol. No, to je vlastne jedno. Sam, musíš sa rozísť s Haroldom." povedal a zabodol do mňa jeho pohľad. Zastavil sa mi dych.

"Čo?" vykoktala som. Baby sa nechápavo pozerali.

"Viem že je to ťažké ale... Do kelu baby chodte preč, potrebujem si s ňou pohovoriť!" povedal a ja som stále naňho nechápavo a vystrašene hľadela. Baby sa zodvihli a šli do kuchyne, čo bolo samozrejme, že nás budú počuť.

"O-o čom to hovoríš Paul?" povedala som a v hrdle sa mi vytvorila guča.

"Zavolali si ma z manažmentu. Nie len že porušujete zmluvu, ale dokonca strácame fanúšikov a to si nemôžeme dovoliť. O Harrym všade píšu, že je sukničkár a všetci urážajú aj teba." povedal a mne sa pomaly slzy nahrnuli do očí.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora