19. časť Never more...

9K 362 11
                                    

Stála som oproti nemu a pozerala mu do tváre.

„A..o čom?“ prehrabol si vlasy prstami. Čo? On sa ešte pýta?

„Ako to myslíš o čom?“ zvýšila som hlas.

„Prosím ťa nehuč na mňa bolí ma hlava!“ ruku si položil na čelo a zavrel oči.

„Ty si hajzel! Len som ti chcela povedať, že toho maca si môžeš napchať do riti! Nestojím o žiadne odškodné a už vôbec nie od teba! Je mi z teba zle!“ povedala som mu všetko čo som mala na srdci a on na mňa nechápavo pozrel.

„Čo? Aký maco?“ zamračil sa.

„To sa mi snáď len zdá! Nerob že nevieš o čom hovorím ty úbožiak! Bože že som za tebou vôbec chodila!“ skríkla som a šla som do svopjej izby. To je debil debilný! eŠte bude robiť že o ničom nevie! Tresla som za sebou dverami. Zbadala som na zemi toho prekliatého maca. Zodvihla som ho zo zeme a vtedy sa otvorili dvere.

„O čom si to tam mlela?“ zakričal na mňa a zavrel dvere.

„O čom? Akože si myslíš že len tak sa u mňa zjavil tento plyšák a odkaz od teba? Si trápny!“  hodila som ho doňho. On sa stále nechápavo pozeral.

„Čo to kurva je! Ja som ti nič nedal!“ zakričal.

„Neser ma ty debil!“ zakričala som a prešla som k stolíku na ktorom som mala položený pokrčený jeho odkaz. „A toto je čo?“ hodila som to po ňom. Začal to čítať a potom sa s otvorenou pusou na mňa pozrel.

„To som naozaj písal ja. Ale ja si to nepamätám. Kedy som ti to dal?“ povedal a ja som onemela. To ako fakt?!

„Hneď po tom ako si ma chcel pretiahnuť ti špina!“ povedala som a jemu sa zastavil dych. Videla som to.

„Čo-čo som?“ koktal.

„Prestaň sa vyhovárať na to že si zabudol! Už nikdy ti to neodpustím, nikdy viac a teraz vypadni! Okamžite padaj!“ sácala som ho smerom ku dverám a on sa na mňa vyjavene pozeral. Ani som si to neuvedomila že po lícach mi stekajú slzy. Rýchlo som ho sotila von z izby a zabuchla dvere. Následne som sa o ne oprela a zošuchla sa dole. Ja ho nenávidím! Nenávidím!

Harry

Neveriaco som stál a pozeral som sa na jej zatvorené dvere. Do riti čo sa to tam dialo? Ja som ju chcel pretiahnúť? Do riti veď ja si zo včerajška nič nepamätám! Viem že som to chcel, aj som sa jej s tým vyhrážal, ale neurobil by som to! Do faka! Išiel som do svojej izby a zvalil som sa na posteľ.

„Už nikdy ti to neodpustím, nikdy viac.“ Jej slová sa mi v hlave opakovali ako nejaké pokazené rádio. Prečo som sa len opil? Do riti. Čo teraz? Teraz by som mal byť na ňu naštvaný! Čo ak to nie je vôbec pravda? Možno si zo mňa iba uťahuje. Je to iba drzá debilka. Ale prečo som potom na ňu neni nahnevaný? Prečo Harold, prečo? Ty magor, máš ju nenávidieť nie mať ju rád! Prečo ma jej slzy tak ranili? Mal by som sa jej vysmiať nie?! Bože sám v sebe sa nevyznám. A najhoršie na tom je, že neviem čo mám teraz robiť.

O pár dní.

Sam ma oblukom obchádza. Snažím sa jej prihovoriť, porozprávať sa o tom, no ona vždy utečie. Keď idem za ňu a uvidí ma Dan, prepaľuje ma nenávistným pohľadom. Čo ona s tým má??!

Sedeli sme v obývačke a pozerali sme film. Ako skoro každý večer. Fakt sa tu dusím. Rozmýšľam že pôjdem do Holmes Chapel aspoň na týždeň.

Zrazu došla Sam.

„Ehm.. Niall?“ povedala nervózne. Všetky oči pristali na nej. Prečo je taká pekná?

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now