36. časť ...Do you love me?...

8.1K 348 34
                                    

Harry prosím ťa.." počul som za sebou som, no to už som pristúpil k tomu chalanovi a jednu som mu vrazil. Počul som, ako Sam na mňa kričala a všimol som si, že sa blížia aj chalani. Ten chalan sa otriasol a vrazil mi späť. Normálne mi to vrátil! Rovno do nosa. Zvraštil som tvár od bolesti, no hneď na to som sa proti nemu postavil a znova som ho udrel tak, že spadol na zem. Okamžite som po ňom vyštartoval. Sedel som na ňom a mlátil som ho. Pár úderov som schytal aj ja, ale určite by na tom skončil horšie, keby nás chalani od seba nerozdelili.

„Ešte raz sa jej dotkneš a zabijem ťa!“ vrčal som naňho a chalani ma pevne držali. Vôbec ma nezaujímalo, že sa všetci ľudia na nás pozerajú. Keby som mohol, vrazím mu ešte jednu.

„Harry už klud!“ hovoril mi Liam. Zhlboka som dýchal a pozeral som na toho hajzla, ako sa zdvíhal zo zeme a jeho kamaráti ho odnášajú preč.

„Poď Harry...ideme odtiaľto preč.“ Povedal Niall, ktorý ma držal z opačnej strany ako Liam.

„K-kde je Sam?“ všade som sa obzeral, no nevidel som ju. Bolela ma hlava, nos, vedel som, že mam zakrvavenú tvár, tak isto aj ruky a mám pocit že za chvíľku hodím tyčku.

„Už je vonku s ostatnými poď už.“ Ťahali ma von a ja som sa nechal nimi viesť. Sám by som tam asi nedošiel. Nejako ma vyviedli von z klubu.

Sam

Videla som, ako vyši von z klubu. My s babami sme nervózne stáli pri autách a čakali na nich. Zayn už spal v aute. Ten bol totálne ožratý. A čo sa týka Harolda... Teraz ma akože fakt naštval!

„Hádže tyčku.“ Povedal na Liam, ktorý k nám prichádzal a povzdychol si. Pokrútila som hlavou a zhlboka som sa nadýchla. 1...2..3...4...5.

„Sam!“ počula som, ako na mňa kričí. S otáznikmi v očiach som sa pozrela na baby a tie mi naznačili, aby som tam za ním šla. Povzdychla som si a vykročila som smerom k budove, o ktorú sa Harold opieral chrbtom a Niall stál oproti nemu. Pomaly som sa k nim blížila a pohľadom som skenovala Harryho. Videla som, ako mu ten chalan vrazil a dúfala som, že to nedopadlo moc zle. Postavila som sa vedľa Nialla a obaja sme naňho pozerali.

„Sam?“ počula som ako šepol. Konečne som mu videla do tváre. Celý čas mal hlavu sklonenú. No keď som jeho tvár uvidela, zarazila som sa. V momente môj hnev naňho prešiel. Mal rozťaté obočie, šla mu z nosa krv a tak tiež aj z pery.

„Preboha Harry.“ Povedala som a prešla som k nemu. Tvár som mu chytila do dlaní a poriadne som si ju obzrela. Vyzeral hrozne.

„Hneváš sa...na mňa láska?“ vykoktal zo seba. Vyzeral tak zničene. Ako by ho to celé mrzelo. Iba som pokrútila hlavou.

„Poď domov Harry. Pokým ťa niekto nezbadá.“ Prehodila som si cez seba jeho ruku a tak som ho podopierala. Niall hneď pribehol a podoprel ho z druhej strany. Nejakým spôsobom sme ho odvliekli do Liamovho auta, kde už spal Zayn. Vďaka bohu, že Liam nepil. Sadla som si dozadu vedľa neho. Dan si sadla dopredu a ostatní čo pili museli ísť taxíkom. Liam vyštartoval a my sme z tadiaľ odišli. Harryho hlava padla na moje rameno a ruku položil na moju nohu.

„hneváš sa na mňa?“ opýtal sa znova a ja som zavrela oči. 1...2..3..4..5. len klud. Všimla som si, ako nás Liam pozoroval cez spätné zrkadielko.  „Saaam!“ zamumlal, keď som neodpovedala.

„Áno Harold hnevám sa! A ak nechceš, aby som sa naštvala ešte viac, drž ústa dobre?!“ povedala som trošku hlasnejšie ako som chcela, lebo až Zayn niečo zamumlal.

„nehnevaj sa.“ Šepol a chytil moju ruku do tej jeho. Povzdychla som si a oprela som si hlavu o tú jeho. Bože, bolo mi toto treba. Až doplaču mi bolo, keď som videla jeho tvár. Tak ma bolel pohľad naňho. Ale zase to bola moja vina. Nemala som ho tam s chalanmi nechávať samého. Mala som ho kontrolovať, nemala som sa nechať babami presvedčiť a ísť s nimi tancovať a nemala som nechať toho chalana, aby sa ma dotýkal. Je to moja vina.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now