11. časť Niečo za niečo

9K 404 6
                                    

V tej chvíli, ako sa jeho plné pery prilepili na tie moje som ako šibnutím čarovného prútika skamenela. Rukami mi zvieral pás a ja som ho držala okolo krku. No potom som si to uvedomila a rýchlo som sa odtiahla.„Zayn..“ povedala som prekvapene a odsunula som sa od neho čo najďalej.

„Sam....ja neviem čo..čo to do mňa vošlo.. preboha prepáč mi to prosím ťa...naozaj som nechcel..“ začal sa ospravedlňovať.

„Nie...v pohode.. ehm.. ja už..radšej pôjde do vnútra.“ Povedala soma postavila som sa.  Videla som na ňom, že bol nervózny a celkovo sa tváril dosť divne. Rýchlo som sa otočila a šla som dnu. Počula som ako Zayn zahrešil. Zastavil sa mi dych. Panebože,čo sa to tu stalo? zrýchlila som krok a vošla som dnu. Rovno som zamierila do kuchyne, kde som si nabrala plný pohár vody a vypila som ho.V dome už bolo hrobové ticho. Každý bol zalezený vo svojej izbe. Stále som nemohla predýchať, čo sa tam stalo. Zayn ma pobozkal. Nie že by sa mi nepáčila lebo niečo. Zayn je sexsoš ako fakt! Bože, čo to tu riešim? Veď vravel, že to nechcel! Z jeho strany to nič neznamenalo, nemám sa čo strachovať. Hlavne že to nikto nevidel. Šla som si ešte do chladničky pre jogurt a chcela som s ním ísť do izby. No ako som zatvárala chladničku, objavil sa pri mne Styles. Zvrieskla som a odskočila o päť krokov ďalej.

„no buu!“ povedal a pozeral na mňa z nadvihnutým obočím.

„Čo chceš do pekla!“ chytila som sa za srdce. Nekontrolovateľne rýchlo bilo.

„iba ti chcem jednu maličkosť povedať.“ Zaškeril sa.

„Tak hovor. Nemám na teba čas, ani náladu!“ povedala som naštvane a vyťahovala som si lyžičku.

„Videl som to!“ povedal a ja som zamrzla uprostred pohybu.

„Č-čo si videl?“ ťažko som preglgla.

„Všetko. Ty...Zayn...objatie..pusa.“ povedal a ja som sa naňho pozrela.Celý čas sa tváril vážne. Až priveľmi vážne.

„ne...neviem o čom hovoríš Styles! Daj sa vypchať!“ znervóznela soma rýchlo som okolo neho prebehla. No on ma zachytil za ruku a trhol ňou tak, že som zostala na ňom doslova nalepená.

„Už viem čo sa prvé Niall dozvie keď ráno vstane.“ Stále ten prekliaty bastard hovoril tak vážne.

„To neurobíš!“

„ó.. Vážne?“ nadvihol obočie.

„Styles myslím to vážne. Nikomu to nehovor!“ prosím ťa.“ Už som mu normálne zo zúfalstva povedala „prosím“! hrabe mi!

„Hmm... mohol by som nad tým pouvažovať. Samozrejme..niečo za niečo!“ znova nahodil ten jeho typický úškrn.

„čo?“ zavrčala som.

„Ešte si to rozmyslím...“ povedal a nahol sa k môjmu uchu. „ráno sa to dozvieš.“ Zašepkal a jemne mi zahryzol do ucha. Na tele mi nabehla husia koža a oblial ma studený pot. Bojácne som sa naňho pozrela a rýchlo som odišla do svojej izby. Jemu preskočilo? Nie Sam! Nesmieš sa ho báť!

Harry

Akurát som šiel do obývačky s čakaním že tam bude ta malá, ale nebola tam. Chcel som ju ísť ešte trochu provokovať. Baví ma to sa s ňou hádať. No moje predstavy o tom, ak je taká drzá aj v posteli ako normálne neustupujú. Musím to už zistiť. Keďže som ju nenašiel v obývačke, tak som šiel do kuchyne. Ani tam nebola. Žeby bola vonku. Zhasol som svetlo vo obývačk ea keďže z obývačky máme presklené dvere von, pekne som videl na dvor.Videl som ju. Bola tam. No nebola sama. Bola tam aj so Zaynom. Kurva! Ja som vedel že niečo medzi sebou riešia. Ale to nemôžem len tak nechať. Hádam mi ju len tak Malik nepreberie nie? Stačí keď ju pekne pretiahnem a môže si ju nechať! Sledoval som ich ako sa objímajú. Strašne mi to vadilo. Priznávam, že je pekná, ale neviem si predstaviť s ňou byť. Veď je to iba malá drzá soplaňa. Nič pre mňa. A potom sa pobozkali. Zostal som stáť s otvorenou pusou a zízal som sa nich. No ona sa náhle postavila a smerovala dnu.Rýchlo som sa šiel schovať za gauč. Viem, super úkryt. No nezbadala ma. Šla do kuchyne a ja potichu za ňu. Zavrela chladničku a ja som sa tam zjavil. Pekne sa ma zľakla muhaha!

„no buu.“ Neodpustil som si.

„Čo chceš do pekla!“ chytila sa za srdce. Neodpustil som si pohľad na jej pekný hrudník. Mmm.

„iba ti chcem jednu maličkosť povedať.“ Zaškeril som sa.

„Tak hovor. Nemám na teba čas, ani náladu!“

„Videl som to!“ povedal som a usmial sa.

„Č-čo si videl?“ ťažko preglgla.

„Všetko. Ty...Zayn...objatie..pusa.“ vypočítaval som si to na prstoch a potom som jej venoval pohľad. Tiež na mňa hladela.

„ne...neviem o čom hovoríš Styles! Daj sa vypchať!“ bolo vidieť že bola nervózna. Chytil som ju za ruku a potiahol k sebe.

„Už viem čo sa prvé Niall dozvie keď ráno vstane.“ Povedal som vážne.

„To neurobíš!“ triasla sa.

„ó.. Vážne?“

„Styles myslím to vážne. Nikomu to nehovor!“ prosím ťa.“

„Hmm... mohol by som nad tým pouvažovať. Samozrejme..niečo za niečo!“ usmial som sa nad tou predstavou, čo všetko by som mohol...

„čo?“ zavrčala.

„Ešte si to rozmyslím...“ nahol som sa k nej a zašepkal. „ráno sato dozvieš.“ Neodpustil som si to a jemne jej kusol do lalôčka.. bože keď si predstavím že toto budem môcť robiť celý večer... a aj omnoho lepšie veci. Normálne som začal byť nadržaný!! Rýchlo zdupkala a ja som sa jej pozrel na zadok. Hmm.. Styles, toto si ešte užiješ. Usmial som sa sám pre seba a šiel som do svojej izby.

Sam

Ráno som sa zobudila na to, že som do niečoho narazila. Rýchlo som otvorila oči a zbadala som vedľa mňa ležať vysmiatého Stylesa! Skríkla som a odskočila som tak, že som spadla až z postele. Z hora som počula iba výbuch smiechu. Posadila som sa a pritiahla som k sebe prikrývku.

„Drbe ti? Čo tu chceš?“ zakričala som naňho.

„Už som si to rozmyslel.“ Usmial sa na mňa a ja som si až teraz všimla,že leží v mojej posteli iba v boxerkách.

„Počúvam.“ Zamračila som sa. Preplazil sa až na úplný koniec postele tak,aby bol čo najbližšie pri mne.

„Vyspi sa so mnou.“ Šepol a mne sa doslova zastavil dych...

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now