15. časť Niall or amazing sex?

9.1K 394 13
                                    

Sam

Bozky som mu žiadúco opätovala. Z jemných pusiniek sme sa pesunuly na drsné a vášniví bozky, ktoré si pýtali viac. Jeho ruky začali blúdiť po mojich bokoch a bruchu. Naplno som si to užívala. Moje ruky boli zamestnané vyhŕňaním jeho trčika a pri tom som mu hladkala chrbát. Na malý moment sme sa do seba odtiahli a ja som mu tričko prevliekla cez hlavu. Asi nechcel byť pozadu  a moje tričko letelo hneď za ním. Z mojích úst sa premiestnil na môj krk. Nevedomky som vzdychla. Jeho to asi popusilo lebo jeho veľké dlane položil na moje prsia. Práve teraz som vôbec nemyslela na to, čo by si spravil Niall keby ma tu videl. Nemyslela som na to, že sa správam ako štetka, že mu hneď dám, keď som tu ešte ani nie týždeň. Proste túžba bola silnejšia. Rukami som blúdila po jeho bruchu. BOže tie tehličky! Toto zbožňujem! Dostala som sa až k lemu jeho teplákov. Zaťahala som za šnúrku a stiahla mu ich. On bol už iba v boxerkách a ja ešte v podprsene a kraťasoch. Kraťase na mne už dlho nezostali. Leteli do útrob izby. Zayn mi pusinkoval brucho a ja som mu prstami vošla do vlasou. Bolo mi to neskutočne príjemné. Zayn sa na chvíĺku odtiahol a prezrel si poriadne celé moje telo. Urobila som presne to isté čo on. Tie tetovania!!! Znova vyhľadal moje pery.

"Zayn počuj chcel som..." zrazu sa nečakane otvorili dvere a nás oslepilo svetlo z chodby. Zayn nás automaticky rýchlo prikril. No keď som zbadala človeka, ktorý stál vo dverách, chcela som radšej zomrieť na mieste.

"Tak toto sa mi snáď len zdá!!!" zhukol Styles a neveriaco na nás pozeral.

"Kurva Harry! vypadni!" kríkol naňho Zayn a prikril nás až ku brade.

"Toto sa mi snáď len zdá." povedal znova a pokrútil hlavou. Rýchlo som vybehla z postele a začala som sa obliekať. "Takže jemu si dala ale mne si nechcela?"  prepaľoval ma pohľadom.

"Vypadni!" zavrčala som naňho a natiahla som na seba kraťase.

"Hmm.. tak toto bude pekný prúser. " nadvihol obočie.

"Styles ty budeš držať hubu je ti to jasné?!" už sa postavil aj Zayn.

"Uhm.. tak ja tu načapem Niallovu segru ako sa nakladajú a ja mám byť ticho? si zabil!"

Nemohla som sa na to dívať. Rýchlo som vybehla zo Zaynovej izby a utekala som do svojej. Fajn Sam! Toto si pekne dosrala. Zabuchla som za sebou dvere a hodila som sa na posteľ. Takže fajn. Henten debil to určite povie Niallovi. Ten ma pri najmenšom zabije, alebo ma pošle domov kde ma otec s mamou stiahnú z kože za živa. Čo je ten lepší prípad? Sama neviem. Práve teraz by som si priala, aby sa v mojej skrini objavila Narnia. Už by som sa radšej nevrátila.

BOže je mi zo seba zle! Tak ja na Stylesa hovorím, že je sukničkár a ja sama sa právam ako posledná kurva.

Zrazu sa prudko otvorili dvere a následne zavreli. A to už v mojej izbe stál Styles. Neprekvapovalo ma to. Dokonca som ani neprotestovala. Iba som sedela na posteli a pozerala sa naňho.

"Takže ty si taká malá kurvička hej? Niall nebude mať z teba radosť." pokrútil hlavou a priblížil sa.

"Strať sa!" povedala som potichu.

"To sama nechceš." zasmial sa. "Pretože prvá moja zastávka by bola u Nialla. To chceš?"

"Prišiel si ma vydierať?" postavila som sa.

"Možno trošičku." zaškeril sa.

"Čo chceš?" už som povedala trochu hlasnejšie. Prišiel ku mne a silno si ma pritiahol k sebe.

"Veľmi dobre vieš čo chcem. Už som ti to hovoril." milo sa usmial No ako sa správal vôbec nebolo milé!!

"A ja ti znova odpovedám.. DAJ SA VYPCHAŤ!" trhla som rukou ktorú pevne zvieral no nepustil ma.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now