40. časť -Keď vás dobehne minulosť-

7.1K 337 9
                                    

40 čááááásť!!!!! Ou yeaaah bitch!!! (Sorry, nechala som sa uniesť :D)

Nechápavo som jej hľadel do očí. Čo mi nepovedala?  

"Čo si mi zamlčala Sam?" opýtal som sa jej podráždeným hlasom. Mal som zlú náladu už len z toho, že sa tu ten idiot vôbec ukázal. A povedal Sam 'zlato'!!! MOJEJ Sam!!!

"Harry ja... Nechcem o tom teraz hovoriť." odvrátila zrak.

"Ale ja chcem Sam, takže mi to teraz pekne povedz!" povedal som a naliehavo som jej hľadel do tváre.

"Prečo si chceš pokaziť večer?" opýtala sa sklamane, no ja som si na tvári stále držal ten istý pohľad, ktorý neznesie odpor.

"Už ho pokazil ten popiercingovany kretén." povedal som nahnevane a pohľadom som strelil na miesto, kde som ho naposledy videl.

"Nevolaj ho tak, Harry." napomenula ma a tvárila sa vážne.

"Prečo by som nemal? Je to moja vec, ako budem ostatných volať, nie?" povedal som bez záujmu.

"Ryan je môj...kamarát, takže by som bola rada, keby si ho neurážal!" no ona sa bude ešte hnevať!

"Samantha, láskavo mi povedz, čo si mi zamlčala!" hodil som na ňu varovný pohľad. Chvíľku na mňa pozerala a nervôzne si hrýzla spodnú peru.

"Tu?" opýtala sa potichu.

"A prečo nie?" nadvihol som obočie a pokrčil plecami.

"Fajn." povedala a sadla si do piesku ďalej od mora. Už sa zotmelo, takže na nás svietil iba mesiac. Šiel som za ňou a sadol som si vedľa nej.

"Počúvam." popostrčil som ju k rozprávaniu. Ešte chvíľku bola ticho a obaja sme sa pozerali na nádherný spln, ktorý sa odrážal od hladiny mora. Okrem nás tu nebol nikto. Boli sme už dosť ďaleko.

"Začalo to, keď som nastúpila na strednú školu." začala a ja som ju pozorne počúval. "Ako asi každý, som sa snažila dostať do najlepšej partie. A podarilo sa. Bola som v najpopulárnejšej partie na škole. Bolo to super byť niekto. Aspoň v škole. Ale malo to aj svoje následky. Najskôr sme robili problémy v škole, takže mama s otcom museli chodiť často do školy, čo už len to bol prúser, ale my sme potom začali chodiť aj za školu. Nechcela som byť taká, ale veľkú rolu v tom zahral aj ten Niallov odchod. Vždy sme boli na seba naviazaní a on jednoducho odišiel. Cítila som sa príšerne a keď som sa dostala na strednú, všetko som to zo seba vypustila. Prvý ročník bol asi najhorší. Samozrejme z pohľadu učiteľov a našich rodičou. Ďalší ročník sme už aspoň nechodili za školu, ale chodili sme skoro každý večer von piť. Proste sme si usporiadávali párty a podobne. Jednoducho sme na všetko kašlali. A vtedy som si začala s Ryanom." povedala a ja som sa na ňu pozrel. Nevychádzal som z úžasu. Nevedel som si predstaviť, že Sam niekedy takáto bola. No vedel som, že toto ešte nie je všetko, preto som ju nechal rozprávať ďalej.  

"Vždy sa mi páčil. Už len týmm že bol taký drzý, mal náušnice, fajčil, mal tetovania. Proste ma vtedy taký chalani priťahovali a Ryan bol pre mňa ideálny. S ním som dokonca prišla o panenstvo. Mala som Čerstvých šestnásť a keby som mohla, hneď by som to vrátila. No bola som mladá a buchnutá do chalana, ktorý nemyslel na nič iné ako na sex."

"Počkaj, ale keď sme sa s ním stretli, hovoril niečo o tom, že odkedy si na vzťahy. Vy ste spolu nechodili?" opýtal som sa. Jej minulosť ma začala čím ďalej tým viac zaujímať.

Pokrútila hlavou. "Nie. Keď som s nim trávila časť, uvedomila som si, že s ním vlastne vôbec nie som nejako...šťastná. Celé to bolo vlastne o tom, že sme sa pred kamarátmi olizovali a raz za čas som mu dala. Proste skm takýto vzťah nechcela. Ale on hej. Stále mi hučal do hlavy, kedy sa už konečne dáme oficiálne dokopy, ale keď som mu povedala, že s ním chodiť nechcem, tak ho to zlomilo. Bola pravda, že po mne išiel každý chalan z našej partie a ešte sa nestalo, žeby ho nejaká odmietla. Prestal sa so mnou stretávať a prestali sme sa aj baviť. No po čase sme znova začali normálne komunikovať a uznali sme, že môzeme byť kamaráti. A boli sme. Najlepší. A potom sa začal ten kolotoč. Znova problémy v škole a vyvrcholilo to tým, že ma na konci druhého ročníka vyhodili zo školy. Niekto mi do skrinky podstrčil drogy. Nikdy v živote som s tým svinstvom nemala nič spoločné, ale neverili mi. To mojich rodičou úplne rozsekalo. Ani oni mi neverili. Myslím, že si to myslia do dnes, že je to pravda. Mama s otcom ma poslali do školy úplne na opačnom konci Írska, kde bola moja pôvodná škola. Dokonca sme sa aj presťahovali, aby som to nemala ďaleko. A tým sa zrušil celý kontakt s mojimi kamarátmi a Ryanom. Matka mi zakázala sa s nimi stretávať a po niakom čase sme prestali aj komunikovať." dokončila a ja som na ňu neveriaco pozeral.

"A ďalej? Chcem vedieť všetko." povedal som a pozoroval ju. Povzdychla si a začala.

"Ako som prestúpila na druhú školu, stretla som tam Molly a Tess. Oni vlastne bývali iba pár domov od toho môjho, takže sme sa vlastne spoznali tak. Spoločne sme chodili do školy a oni ma učili, ako to tam chodí. Síce boli obe o rok staršie, ja som bola tretiačka a oni štvrtácky, hneď sme si sačali skvelo rozumieť. V triede som nemala veľa kamarátov. Vždy som bola iba s babami. A tým, že som tu nikoho nemala, som nerobila ani hlúposti. Rodičia boli spokojní a ja som si začínala zvykať. A potom ma Molly zoznámila s Dereckom. Bol to zlatý chalan z jej triedy a vraj som sa mu páčila." povedala a ja som si všimol, že sa usmieva. A to ma znepokojilo. Má ho ešte rada? 

"Zoznámila ma s ním a občas sme si spolu vyšli. Potom sme začali spolu normálne chodiť a ja som sa doňho postupne zamilovávala viac a viac. Bol to prvy chalan, s ktorým som oficiálne chodila a ktorého so tak ľúbila." vôbec sa mi tieto slová ľahko nepočúvali. No chcel som vedieť o nej všetko. 

"Chodili sme spolu rok a potom...ma podviedol, čo už vieš. Rozišli sme sa a vo mne sa niečo zlomilo. Akoby sa vo mne prebudila stará Sam. S babami sme šli večer von a ja som sa opila do nepríčetnosti. A to bola posledná kvapka. Mama ma posadila do lietadla a poslala ma sem do Londýna za mojim bratčekom. This is all. Ostatné už všetko vieš." dokončila a pozrela sa na mňa. Asi sa chcela ujistiť, čo som vyčítal z jej výrazu, či sa teraz nezoberiem a neutečiem. No ja som na ňu so záujmom pozeral. Naozaj som bol prekvapený, čo všetko sa v jej živote odohralo.

"Takže ty si taká rebelka?" povedal som. Chvíľku na mňa pozerala a potom sa rozosmiala.

"Už nie...dúfam." povedala a usmievala sa na mňa. "Len dúfam, že som ťa týmto neodstrašila." povedala a úsmev jej zmizol z tváre. Posunul som sa k nej až úplne blízko a spojil som naše pery.

"Páči sa mi, keď si takáto zlá." usmial som sa na ňu a ona sa tiež zasmiala. "Ale chcem ešte niečo vedieť Sam. Nemusím sa báť, ze mi ťa Ryan ukradne?" zahľadel som sa jen do očí a moja ruka spočinula na jej brade.

"Samozrejme že nemusíš zlato. Milujem teba!" usmiala sa a pobozkala ma. "Poďme už." povedala a postavila sa, natiahla ku mne ruky a ja som sa tiež postavil. Preplietla si so mnou prsty a spoločne sme sa vracali späť.

"Ale vlastne by som mal Dereckovi poďakovať." povedal som a ona sa nechápavo zatvárila. "Keby sa s tebou nerozišiel, teraz by sme tu spolu neboli." povedal som a ona sa zasmiala.

"To máš pravdu. Ešte že je taký hajzel." zasmiala sa a ja s ňou. Rukou som jej ovinul plecia a spoločne sme pokračovali cestou po pláži až na hotel...

NOvá časť!  :) tak ste sa dozvedeli niečo o Samanthinej minulosti. Čo vy na to? čakali ste niečo takéto? Toto ma napadlo inak ale 3 dni dozadu :D vôbec som to sem neplánovala :D a prepáčte, že časť je krátka, ale nevedela som, čo tam mám dopísať. Táto časť je čisto iba o jej minulosti a písať ta menajé debiliny by sa podľa mňa nehodilo. A inak som zistila, že vy ste inak perverzné dušičky. :DDD Ok, zlatíčka, prosím píšte komentáre, lebo nejako ste prestali :/ už vás to začína nudiť? :( *Domie*

Teach Me To Love {Harry Styles SK}जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें