22. časť Toho sa nedočkáš!

9K 376 11
                                    

„Dobré.“ Pozdravil a ja som pohľadom zostala visieť na jeho potetovanom tele. Je pravda že ma kerky vždy priťahovali. Prečo ich má práve on a vyzerá tak sexy? Do riti!

„Ehm.. čau.“ Povedala som polohlasne.

„Hmm... palacinky. To sme dlho nemali.“ Z jeho hlasu som cítila že sa usmieval. no nemala som odvahu sa naňho pozrieť.

„Hmm..“ Prešla som ku špinavému riadu a začala som ho ukladať do umývačky.

„Ehm..nechceš sa porozprávať?“ opýtal sa ma a mne sa hneď zvýšil tep. Stál za mnou. Doslova na mne nalepený, no nedotýkal sa ma. Narovnala som sa a pomaly som sa otočila k nemu.

„Nie.“ Odsekla som a chcela som ho obísť, no to nebolo také jednoduché. Stál mi v ceste. Zamračene som sa mu pozerala do tváre a on sa tváril vážne.

„Prepáč za ten včerajšok. Už sa ťa nepokúsim pobozkať, pokým to sama nebudeš chcieť.“ Povedal a ja som sa zatvárila dosť začudovane. On toto povedal. Neverila som vlastným ušiam. No potom som znova nasadila ten môj pyšný výraz.

„Toho sa ani nedočkáš!“ povedala som a konečne som ho obišla. Moje kroky smerovali do obývačky za spiacim Niallom. Nahla som sa k nemu. „Raňajky!“ skríkla som naňho a on sa ako na povel prebral.

„Čo? Kde?“ zhukol.

„Palacinky v kuchyni tak padaj.“ Prevrátila som očami. On sa zodvihol z gauča a hodil sa na mňa. Teda, malo to byť asi objatie. Skoro sme sa zvalili na zem.

„Ja ťa milujem sestrička!“ chytil moju tvár do dlaní a vtisol mi pusu na líce. Potom sa rozbehol do kuchyne. Bože to je magor. Vybehla som hore na poschodie a zakričala som pri každej izbe. Snáď sa zobudili. Vrátila som sa do kuchyne, kde sa Niall už napchával a Harry naňho pozeral. No keď ma zbadal, zrak premiestnil na mňa. Ignorovala som to a sadla som si vedľa Nialla. Vtedy sa dole dorútil Louis a Zayn a po chvíľke Molly a Tess. Ostatným sa vraj nechcelo vstávať. Všetci s potešením híkali že som poklad a neviem čo. Zdá sa že to všetkým chutí. Preto som sa aj ja pustila do jedla. Mňam. Už som dojedala druhú palacinku keď som sa pozrela na Louisa. V jednej ruke palacinku, ktorú jedol a v druhej mobil, ktorým natáčal Harryho ktorý sedel vedľa neho. Nechápavo som sa naňho pozrela. Styles si to ani nevšímal. Pozrela som sa naňho a on pozeral na mňa, no keď si všimol ako nechápavo sa tvárim otočil sa na Louisa.

„Ti drbe čo robíš?“ vytrhol mu mobil z ruky.

„Ty dobre vieš!“ skríkol naňho Louis a vytrhol mu svoj mobil z ruky.

„Nekrič Louis ešte ma bolí hlava.“ Zahundrala Tess.

„On mi nemá čo brať mobil!“ zakričal Znova Louis.

„Ty ma nemáš čo natáčať!“ zakričal naňho znova Styles. Takto vypukla taká hádka a krik, že sa na to zobudili aj ostatný a prišli dole s tým že ich zažalujú za rušenie spánku. Panebože kde som sa to dostala? S povzdychol som stala od stola. Ich som nechala hádať. Prešla som do svojej izby kde som sa zavrela. Asi mi pukne hlava!

O dva týždne.

S Dereckom som sa ešte pár krát stretla a poviem vám, mala som celkom strach. No Niall si to s ním neviem ako chcel vybavovať. Bože keby ste ho videli, keď sa s ním chcel biť. To som sa už aj ja smiala. Niall sa biť veru nevie! Dereck sa vraj už vrátil do Írska. A čo je najnovšie, je streda a v sobotu má už Greg s Denis svadbu. Tess s Molly pred dvoma dnami už odišli s tým, že sa stretneme na svadbe. Ja idem dnes s El a Dan kupíť nejaké šaty a doplnky. Neskutočne sa teším!

Harry

Už v sobotu je svadba. To znamená, že mi už za takú krátku dobu odíde? Louis ma každý deň otravuje s tým videom že tam na Sam hádžem zaľúbené pohľady, čo je samozrejme blbosť! Ale už sa so mnou aspoň rozpráva. A všíma si ma. Aj to je úspech nie? Dnes som sa rozhodol, že ju zoberiem na bowling. Hneď ako som sa jej to opýtal už pribehla aj El, že s Louisom pôjdu aj Dan s Liamom. Zaynovi s Niallom sa nechcelo. Ako chápete to? Chcem ju niekam zobrať, kde by sme aspoň na chvíľku mohli byť sami a porozprávať sa a oni dolezú. Agrr.

Asi o 4 sa vrátili s nákupov. S nadšením nám ukazovali šatky ktoré si kúpili. Už sa nemôžem dočkať kedy uvidím Sam v tých jej. asi o 6 sme vyrazili z domu. Šiel som mojim autom. Samozrejme som zavolal Sam a ony sa mi do auta vopchali aj Louis s El!! a čo bolo horšie, Louis si sadol do predu a El so Sam vzadu. Ach bože. Konečne sme dorazili na miesto. Louis celú cestu na mňa hučal ze mám pridať, potom že mám spomaliť. Skoro som ho tam zabil.

„Ale ja to neviem.“ Povedala Sam, keď kráčala vedľa mňa.

„Ja ťa to naučím.“ Usmial som sa na ňu a jemne som sa dotkol jej ruky. A ona...ona sa na mňa tiež usmiala! Ona sa na mňa usmiala!! Skoro som od radosti vyskočil z kože! Dorazili sme do vnútra. Bolo to tu prázdne, tak ako som chcel. Hneď sme si niečo objednali a šli sme hrať. Zobral som jednu guľu a prešiel som k Sam a podal som jej ju.

„Strč tam tie prsty.“ Povedal som a ona sa začala smiať.

„To mi ešte doplo Styles!“ prekvapene som sa na ňu pozrel a tiež som sa na ňu usmial. Teraz som si uvedomil že mi ešte nepovedala ani raz Harry. Iba Styles, Styles, Styles. Agrr..

„No tak fajn. Jednoducho s ňou musíš švihnuť a pustiť, chápeš“ pozrel som jej do očí.

„Chápať to chápem, ale neviem či to spravím.“ Stisla pery a mierne sa zamračila bola taká rozkošná.

„Tak poď sem.“ Potiahol som ju za ruku a postavil som ju pred seba. Ja som stál za ňou. Jednou rukou som jej držal pás a tu druku som položil na jej ruku kde držala guľu. Prebehol mnou taký elektrický prúd, ako ešte snáď nikdy. Čo sa to deje? „Ehm... NO a teraz takto...a švih.“ Spravil som s ňou presne čo som hovoril a guľa sa kotúľala po trati. Zostali stáť tri kuželi. „na začiatočníka veľmi dobre.“ usmial som sa na ňu.

„Ďakujem.“ Zaškerila sa na mňa a ja som z nej nemohol odtrhnúť oči.

„Okej hrdličky. Ideme si dať súboj!“ vyškieral sa Louis.

„To prvé si si mohol odpustiť a to druhé...fajn súhlasím!“ povedala Sam a prekrížila si ruky na hrudi.

„Fajn, ale priprav sa na porážku Horanová!“ ukázala na ňu prstom El. ona sa iba zasmiala a začali sme hrať. Ja som skoro vždy dal všetky dole. Ale aj Sam to išlo veľmi dobre. tiež raz dala všetky. A to vtedy tak vrieskala a ja som sa na nej smial. Nakoniec to zostalo o prvé miesto medzi naším tímom a tímom Liama a Dan. Louis už sedel nadurdene v boxe a šomral že sme podvádzali. Zostalo to tak, že šli baby. Ja s Liamom sme dali všetky a zostávalo to na Sam a Dan.

Prvá išla Dan. Zostali stáť dve. „To dáš Horanová!“ zakričal som na ňu a ona sa na mňa zamračila. Venoval som jej úškrn. Rozbehla sa a hodila guľu. Napäto sme čakali a ona.... zhodila všetky!!! Obaja sme začali kričať a skákať a ona sa rozbehla ku mne. Hodila sa mi do náručia a ja som ju zachytil. Stal som tam ako obarený. Samantha ma práve objíma??...

 Nová časť! :) znovám táto časť odosielana od kamarátky!! mam neskutočné nervy už týždeň nám nejde net!! -_- takže časti budem asi pridávať takto že každý druhý deň prepáčte! :// Ale snáď sa vám táto časť páčila :)) potešíte ma ako vždy komentármi a VOTE!! :)) Lúúúbim vás! :))

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now