32. časť Only friends

10.1K 356 14
                                    

Prepáčte baby, že včera nebola časť. Mala som horúčku a celý deň som prespala -.- :( Ale tu máte časť, dosť dlhú...som sa prekonala :D :D :D aj keď nie som poc spokojná, lebo som vôbec nemala fantáziu, ale predsa len som zo seba niečo vypotila :D :D HOPE YOU LIKE IT! :)

Vrátil som sa hore do izby a musel som sa usmiať. Sam ležala u mňa v posteli a mala na sebe moje tričko. Tiež sa na mňa usmiala, ale keď si všimla, že si ju obzerám, prehovorila.

„Nevadí, že som si požičala?“ opýtala sa a ukázala na moje tričko HIPSTA PLEASE, ktoré mala práve na sebe.

„Nie.“ Pokrútil som hlavou a šiel som ku nej. Ľahol som si pri ňu a objal ju. Mala položenú hlavu na mojej hrudi a ja som si to užíval. „môžem ti niečo povedať?“ opýtal som sa po chvíľke ticha.

„Hovor.“ Povedala.

„Toto bol najlepší sex aký som zažil.“ Zaškeril som sa.

„Harold prestaň!“ zasmiala sa.

„Čo?“ s úsmevom som sa na ňu pozrel. Červenala sa. A ja som od nej nemohol odtrhnúť oči.

„Prestaň takto hovoriť...je to trápne!“ zakryla si tvár rukami a ja som sa na nej začal smiať.

„Čo je na tom trápne prosím ťa?“  hovoril som pomedzi smiech.

„všetko.“ Zamumlala do rúk. Ešte chvíľku som ju pozoroval a smial som sa na nej, no ona po chvíľke ruky stiahla a vážne sa na mňa pozrela.

„Harry?“ opýtala sa a hľadela mi do očí. Prestal som sa smiať.

„Áno zlato?“  posadila sa a ja s ňou. Neposlušný pramienok som jej zastrčil za ucho a hladel do jej tváre. Znova som sa strácal v tých jej čokoládových očiach.

„Harry, asi by sme sa mali trochu vážnejšie porozprávať.“ Povedala a potom zrak odvrátila. Niečo nie je dobre. cítim to z nej.

„A o čom?“ Opýtal som sa a ona sa znovu na mňa pozrela. Potom zrak sklopila na jej prsty, s ktorými sa nervózne hrala.

„Keď si to tak vezmeš...Veď ja vlastne za pár týždňov odchádzam.“ Povedala a ja som zostal celkom zaskočený.

„Kam by si šla?“ donútil som ju, aby sa na mňa pozerala. Bol som nervózny. Pred chvíľkou sme tu ešte ležali v objatí a ona mi teraz hovorí že odchádza?

„Asi si zabudol ale...ja mám v Írsku školu. Posledný ročník.“

„Ale veď...môžeš chodiť na školu tu.“ Povedal som rýchlo.

„To nie je také jednoduché Harry...“ pokrútila hlavou.

„Ale áno, je. Môžem ti tu vybaviť školu akú len chceš. Ak nemusíš ani školu dochodiť. Postarám sa o teba.“ Hovoril som vážne. Len aby som ju presvedčil.

„Harry..“ povedala pochybovačne.

„Sam...Nedovolím, aby si mi odišla, rozumieš? Konečne som si ťa získal a ty mi nemôžeš len tak odísť. Až priveľmi by to bolelo.“ Povedal som jej, presne tak, ako som to cítil.  Chvíľku ešte na mňa hľadela.

„Porozprávame sa o tom ráno. Musíme to prebrať aj s Niallom.“ Povedala odmerane. O čo jej zase ide? Bude sa ku mne chovať nepríjemne, len aby som ju pustil? Tak to teda nie!

„Fajn, prediskutujeme to aj s Niallom.“ Prikývol som.

„Fajn.“ Povedala a zhasla nočnú lampičku. Ľahla si do postele a mne sa otočila chrbtom. Povzdychol som si a ľahol som si na svoju stranu postele. Moje oči stále behali k nej. Dlho som takto nevydržal. Prevalil som sa na jej stranu a odzadu som ju objal. Natlačil som sa až úplne pri ňu a vdychoval som jej vôňu. Aj keď je na mňa odporná, nehnevám sa na ňu. Dá sa vôbec hnevať na človeka, ktorého milujete? Neviem, ešte sa mi to nestalo. Ešte viac som si ju pritisol k sebe a pokúsil som sa zaspať.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now