10. časť ...Zayn...

9.1K 415 4
                                    

Naštvane som mu pozerala do tváre a myslela som, že moja taktika, že ho vyplaším pohľadom zaberie, no nie. On tam stál a škeril sa na mňa.

„Ty si taký...!“ chcela som mu uštedriť niečo štipľavé, no vtedy sa do izby dovalil Niall.

„Prišla Dan a El!!“ zvrieskol no potom sa zarazil. „A ty tu čo robíš?“otázka smerovala rozhodne na Stylesa keďže sme boli v mojej izbe.

„Ja....chcel som sa len niečo spýtať.“ Pozrel sa na mňa a venoval mi škaredý pohľad. Potom sa pozrel na Nialla a odišiel. Vydýchla som si.

„Čo chce?“ opýtal sa Niall.

„Ale...nič dôležité.. to je jedno.“ Hodila som rukou a šla som k nemu.

„Poď, prišli baby. Konečne sa s nimi zoznámiš.“ Usmial sa na mňa.

Došli sme dole, kde už bola veľká vrava. Uvidela som tam dve neznáme dievčatá.

„Ehm..ehm!“ odkašľal si Niall aby sa pozornosť upriamila na nás. Všetci sa na nás pozreli a Styles si ma iba premeral pohľadom. Debil.

„Baby, toto je Sam. Moja sestra. Sam, toto je Eleanor, Louisova frajerka.“Povedal a ukázal na vysokú hnedovlásku, ktorá bola až prekvapivo veľmi pekná. Žeby aj taký magor ako Louis mohol mať také pekné dievča? „Ahoj.. môžeš ma volať El.“ prihrnula sa ku mne a objala ma. Prekvapivo som zdvihla obočie. „Ehm.. ja som Sam...a...volaj ma Sam.“ Povedala som keď sa odtiahla.

„Niall nám o tebe veľa rozprával.“ Povedala a ja som počula iba smiech. Ten smiech šiel iba od jedného človeka a to od Stylesa. Nechápavo som sa naňho pozrela.

„že spomínal.. pff... ok som ticho.“ Povedal a zakryl si ústa. Iba som prevrátila oči a pohľadom som zablúdila k druhej babe. Tak táto baba bola viac než nádherná. Bože tie vlasy!!!! S úžasom som na ňu pozerala.

„Ahoj ja som Danielle ale volaj ma Dan.“ Milo sa usmiala.

„Sam.“ Povedala som a ona ma objala. „Máš brutálne vlasy!“ povedala soma ona sa zasmiala.

„ďakujem.“

„Dobre... nemusíš sa im vtierať aby si si získala kamarátky.“ Styles! Bože zabijem ho!

„Mohol by si si už zavreť hubu?“ vykríkla som naňho.

„Čo majú medzi sebou?“ opýtala sa potichu Dan Liama.

„nechcú si priznať, že sa jeden druhému páčia.“ Povedal Liam a my sme sa s Haroldom naňho nepríčetne pozreli.

„Akože si myslíš že toto...“ rukou som ukázala na Stylesa. „...by sa mi snáď mohlo páčiť?“ povedala som nechápavo.

„Ako vidím, konečne tu bude nejaká sranda!“ uchechtla sa El.

„A ty si snáď myslíš, že by som mohol mať niečo s tebou? Veď keby som ťa bozkával, asi by som sa pri tom dovracal.“ Odvrkol.

„Tss.. sa ozval ten pravý! Ja aspoň nemám na každom milimetri tváre jebáky jak sviňa!“ začali sme po sebe vykrikovať a hádať sa. Vykrikovali sme na seba všemožné nadávky.

„Ale to už by fakt stačilo!“ zakričal Zayn. Obaja sme zostali ticho a pozreli naňho. „Už mi to fakt lezie na nervy. Spamätaj sa Styles!“ ako povedal jeho meno, tak som sa zaškerila. Obránil si ma a jeho nikto! HA!

„Čože? A tuto slečna Horan nič? Veď ona robí ako nepríčetná!“ zakričal.

„Pozri! Mám svoje problémy a nemienim riešiť tie vaše! Mám nahovno náladu tak prosím...TICHO!“ povedal a odišiel. A s ním aj ostatní. Zostali sme tam iba so Stylesom.

„Aké ma problémy?“ povedala som potichu.

„A viem ja?“ vykríkol a tiež odišiel. Ešte som tam chvíľku a potom som sa aj ja pobrala do svojej izby. Celý deň ubehol nejako rýchlo.S babami som sa zoznámila a zistila som, že sú super. Harold celý deň hundral, že či im to bolo treba do domu ďalšie tri ženské. Samozrejme sme ho rýchlo odpískali a on nás nechal. Zayn celý deň nevybehol z izby.A keď už, behal po dome ako bez života. Čo mu je? Celý deň sa mi zdal nejaký čudný. Rozhodla som sa ísť za ním. Šla som ku jeho izbe a zaklopala som. Nikto neotváral. Ešte chvíľku som klopala a keďže neodpovedal,rozhodla som sa vstúpiť.

„Zayn?“ zakričala som no nikto sa neozýval. Mal veľmi peknú izbu. Síce bola zladená do tmavších farieb ale veĺmi pekná. Nechcela som mu tu lašovať tak som vyšla von. Zišla som dole. V obývačke sedela Dan s Liamom a horlivo sa bozkávali. Ako som ich zbadala,narazila som do lampy, ktorá skoro spadla. Na to sa rýchlo pozreli na mňa.

„Prepáčte... nechcela som rušiť.“ Povedala som a bolo vidieť, ako sa obaja začervenali. Rýchlo som okolo nich prebehla na terasu. Ešte som is to tu ani moc neobzrela. Iba keď sme tadiaľto prebehli keď mi to tu Niall ukazoval. Majú tu nový bazén. Dosť veľký. Juchú. Už viem čo zajtra budem robiť. A majú aj nádhernú záhradu. Na kraji nej bola hojdačka na ktorej niekto sedel. Keďže bola už tma, nevedela som identifikovať, kto to je. Preto som šla bližšie a v tej tme som uvidela iba malé červené svetielko a dym. Šla som až ku hojdačke aby som toho dotyčného poriadne videla.

„Zayn?“ opýtala som sa a bolo vidieť, ako sa zľakol. Pretože sa začal dusiť.

„Čo tu robíš?“ hovoril medzi kašľaním.

„Prepáč. Nechcela som ťa vystrašiť.“

„Nevystrašila si ma.“ Povedal rázne.

„Jasné.“ Povedala som a prešla som k nemu. Rukou som mu naznačila aby sa posunul a sadla som si k nemu.

„Čo tu chceš? Chcem byť sám.“ Povedal a potiahol si z cigarety.

„Nevedela som že fajčíš.“ Odbočila som od témy.

„Tak už vieš...“ odbil ma.

„Čo ti je Zayn? Mne to môžeš povedať!“

„Nechcem sa o tom baviť.“ Odvrátil zrak.

„Pamätáš si ako si ty pomohol mne? Síce som sa z toho ešte celkom nedostala ale je to omnoho lepšie. Vďaka tebe. A teraz chcem pomôcť ja tebe.“ Chytila som ho za ruku. Pozrel sa na mňa. Aj v tej tme som v jeho očiach videla bolesť.

„má...má iného.“ Povedal a sklonil hlavu. Bez váhania som sa k nemu nahla a objala som ho. Najsilnejšie ako som vedela. Potreboval to. Síce zozačiatku bol prekvapený, no potom ma aj on tuho objal.

„Určite to bola krava keď nechala tak super chalana ako si ty Zayn. Ver mi.“Hladkala som ho po chrbte a tíšila som ho.

„Naozaj?“ potiahol nosom.

„Sto percentne.“ Usmiala som sa naňho. Odtiahol sa odo mňa no stále ma držal za pás a pozeral mi do očí.

„Si úžasná.“ Usmial sa.

Začala som sa smiať. „Tak to teda poriadne Stylesovi protirečíš!“

„Styles je debil!“ nadvihol obočie a tiež sa zasmial. Ani som si neuvedomila, že aj ja ho stále držím okolo krku. No zrazu sa nečakane nahol ku mne a ja som zostala v šoku. Zayn ma pobozkal!......

Teach Me To Love {Harry Styles SK}حيث تعيش القصص. اكتشف الآن