46. časť TWITTER

6.6K 320 8
                                    

@SamHoran

Ďakujem že sa zaujímaš. Snažím sa to všetko ignorovať :). Nehnevám sa na teba. Dúfam, že budeme kamaráti ako predtým. A ak budem niečo potrebovať, určite sa ozvem :).

Ešte pár krát som si túto správu prečítala, predtým, než som sa ju chystala odoslať. Neviem čo si o tom mám myslieť. Iba som si povzdychla a klikla som na odoslať. Postavila som sa z postele a šla som dole. Ako som aj očakávala, každý sa tam na seba lepil a pozerali nejakú romantiku.

„Nejdeš pozerať?“ opýtal sa ma Niall. Iba som pokrútila hlavou a šla som do kuchyne, z kadiaľ som si zobrala nejaký balíček čipsov a kalu. Pozriem si film radšej hore, sama.

„Sam, Si okey?“ počula som za sebou hlas. Otočila som sa a dívala som sa na Niallove krásne, modré oči.

„Jasné.“ Povedala som a nabrala som si to jedlo do rúk.

„mrzí ma, že ťa fanúšičky berú takto.“ Povedal smutne a zamračil sa. „nechcem aby si bola smutná.“ Povedal a povzdychol si.

„Niall, nie som smutná. Ignorujem to. Bude aj horšie.“ Mykla som plecom.

„Fajn, som rád, že to berieš takto.“ Prikývol.

„No...idem hore.“ Povedala som a on mi ustúpil z cesty. Venovala som mu jeden úsmev a šla som do svojej izby.

Hneď, ako som sa pohodlne posadila s notebookom predo mnou na posteli mi začal zvoniť mobil. Usmiala som sa, keď som uvidela svietiace meno na mojom mobile.

„Ahoj.“ Hovorila som a usmievala som sa.

„Ahoj krpec.“ Z Harryho hlasu bolo počuť, že sa usmieva, rovnako ako ja. „Už sa pomaly chystám domov. Je to tu bez teba na nevydržanie. Nabudúce ideš so mnou!“ oznámil mi a ja som sa nad tým pousmiala. Znova som si otvorila twitter.

„Samozrejme že pôjdem. Za chvíľku sa tu bez teba scvoknem.“ Povedala som smutne.

„Milujem ťa.“ V mojom uchu sa ozval jeho sladký hlas. Po tvári sa mi rozlial slastný úsmev.

„Aj ja teba.“ Stále som sa usmievala. „Akurát som sa chystala si pustiť film. Mám ťa počkať?“ opýtala som sa a mobil som si zasekla medzi plecom a uchom a otvorila som si balíček čipsov.

„Vrátim sa tak maximálne za hodinu. Neviem či sa ti chce čakať.“

„A že už sa chystáš domov.“ Povedala som ironicky a zasmiala som sa.

„veď hovorím že sa...chystám.“ znovu som počula jeho chrapľavý smiech.

„Okey. Idem si to teda pustiť.“ Všimla som si blikajúcu správu na mojom profile. Klikla som na ňu a keď som uvidela odosielateľa, mierne som sa pousmiala.

„Dobre pusinka. Čakaj ma.“ Ja ho asi zožerem!

„Dobre cukrík. Ahoj.“ Vrátila som mu a z druhej strany linky sa ozval rehot.

„Ahoj.“ Povedal, keď sa dosmial. Cmukla som mu do telefónu a zložila som. S úsmevom som mobil odložila a nedočkavo som otvorila správu od Ryana.

@Ryan_

To je dobré, že to neriešiš. Tie suky ti za to nestoja. Som rád, že si zostala trochu ako tá stará Sam, ktorú nič nesralo :D. Nevyrazili by sme si niekam? Budúci týždeň prídem do Londýna. Potrebujem si tam niečo vybaviť, budem tam u tety. Hneď by som ťa mohol zoznámiť s mojim bratrancom a sesterkov. Minule nám to nevyšlo :D Pamätáš na nich ešte? A môžeš so sebou zobrať aj Harryho. Aby si nemyslel, že ťa mu chcem prebrať. ;D

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now