6.časť Som Sam!

10.1K 457 5
                                    

Držala som sa pri Niallovi a s nadvihnutým obočím som sa na nich pozerala, ako sa hrnú k nám a vzájomne do seba narážajú. No potom sa postavili pred nás a skúmavo si ma pozorovali. No niečo mi tu nesedelo. Boli iba traja.

„Ehm.. Niall?“ opýtal sa..tuším Louis.

„No?“

„To je ako...tvoja sestra?“ povedala ja som sa neveriaco naňho pozerala.

„Áno ty magor! Kto iný?“ povedal. Chvíľku sa na mňa zase iba pozerali a potom všetci vybuchli do smiechu. Nechápavo som sa pozrela na Nialla a ten sa tváril rovnako. Zrazu sa dole schodmi rútil niekto iný.

„Čo sa tu rehníte?“ zhukol ten chalan. No keď prišiel k nám, zistila som že to je ten..Harry. zase aj on si ma začal obzerať a nahodil úsmev pri ktorom si olízol vrchnú peru. S odporom som sa naňho pozerala.

„Harry!!! Vieš čo Niall trepol??“hovoril pomedzi smiech Louis. „Že táto tu je...je Sam!“ povedal a znova vybuchol do smiechu.

„Drbe vám! Som Sam!“ zhukla som a oni sa konečne prestali smiať. Už am to fakt štvalo.

„Nie nie si!“ povedal ten čiernovlasý, tuším Zayn a znova si ma obzrel.

„Sam nemala kozy!“ znova vykríkol Louis a začal sa rehotať.

„Hej chalani... podľa mňa to jeo na!“ povedal Liam.

„Vám už drbe alebo čo? Je to Sam!“vykríkol Niall. Ja som sa na to všetko iba s otvorenou pusou a nechápavým pohľadom pozerala.

„Ou... naozaj?“ Louis sa pozrel na Nialla.

„Nemýlila som sa. Stále ste taký magori ako kedysi.“ Zahundrala som si popod nos.

„Tak poď seem!“ povedal Liam,načiahol sa ku mne a objal ma. Nechápavo som mu objatie opätovala. Potom sa na mňa vrhol aj Louis. Vôbec im nevadilo, že ma tu pred chvíľkou urážali a teraz sa mi hádžu okolo krku. Takto som sa v objatí prestriedala u každého.

„Ehm.. poď, radšej ti ukážem izbu.“Povedal Niall a ťahal ma za ruku na horné poschodie. Ešte som si stihla do ruky zobrať jeden kufor a šla som za ním.

„Sam!“ zakričal na mňa Liam. Zastavila som sa a otočila. „Keď sa vybalíš, príď na večeru.“ Usmial sa na mňa. Iba som prikývla a šla som hore.

Harry

Akurát som sa sprchoval, keď som započul ako mi Niall vbehol do izby a zakričal, že dnes príde tá jeho sestra. No...neteším sa. Iba tu bude zbytočne zavadzať ako naposledy. Iba malá soplaňa. Ani užiť si s ňou nemôžem ani nič. Proste je to nahovno. No uvidíme...Nechám sa prekvapiť či sa aspoň trochu zmenila.

Bol som vo svojej izbe keď som iba počul dupotanie po schodoch. Iba som pretočil očami. Asi Louis ukradol Zaynovi zase hrebeň a naháňajú sa. Znova som sa pustil do surfovania po internete,keď ma zase vyrušil Louisov prenikavý smiech. No potom sa začal smiať aj Zayn a Liam.Bolo mi to divné. Prečo by sa mal Zayn smiať, keď mu Louis robí zle? Odložil som notebook a otvoril som dvere. Smiech stále neustupoval. Rozhodol som sa že pôjdem dole. Niekto tam stál, ale chalani tam boli tak natlačený, že som tam nevidel.

„Čo sa tu rehníte?“ zhukol som a pribeholk nim. Vtedy mi do očí vbehol obraz dosť pekného dievčaťa. Pohľadom som prebehol po celom jej tele a úsmev sa mi rozlial po tvári. Bola viac než sexy! Ta krátka sukňa odhalovala jej dokonalé nohy!

„Harry!!! Vieš čo Niall trepol?? Že tato tu je...je Sam!“ povedal a začal sa rehotať. No potom som sa jej lepšie prizrel do tváre a zistil som, že som ju už niekedy videl. Žeby to bola naozaj ona?

„Drbe vám! Som Sam!“ prehovorila tá„neznáma“.

„Nie, nie si!“ „Sam mala kozy!“vykríkol niekto a mne oči okamžite zamierili k jej prsiam. No, nemá sa za čo hanbiť dievča. Bože, čo to tu trepem? Veď ona je dokonalá!!

Potom si šla zaniesť hore veci a jasom si neodpustil pohľad na jej zadoček. Mmm...

„Hej chalani, toto som asi dosral.“Povedal Louis a sadol si do kuchyne na barovú stoličku.

„Ja tiež. Určite je to ona nemali sme trepať tie debiliny a smiať sa!“ pridal sa Zayn.

„Do riti! Ale je kus!“ povedal soma oprel som sa o stenu.

„To máš pravdu.“ Povedal zasnene Zayn.

„Hej chalani! Počúvate sa? Je to Niallova sestra!!“ napomenul nás Liam.

„Jasné, jasné.“ Hodil som rukou.

„Tak mi poďte pomôcť prichystať taniere!“ povedal Liam a na to všetci zázračne zmizli. Zostal som tam a obzeral som sa dookola. Aj ja som chcel zmiznúť, no Liam mi to prekazil.

„Len pekne poď Harry a pomôž mi!“povedal a zahnal ma do kuchyne.

Sam

Niall mi ukázal moju izbu. Bola pekná,nesťažovala som si. A najlepšie na tom bolo že mám vlastnú kúpeľňu! Jupí! Vybalila som si iba jeden kufor a obliekla som sa do teplákov a tielka. Zišla som dole a už som cítila tú úžasnú vôňu. Bol tam iba Niall, Harry a Liam.Usmiala som sa na ňuch a sadla som si vedľa Nialla k stolu.

„Čo to bude?“ opýtala som sa.

„Špagety.“ Usmial sa Liam.

„Mňááám. Už sa teším.“ Usmiala som sa a už sme iba čakali na Zayna a Louisa. Všetci si sadli za stôl a Liam nám naložil na taniere špagety, ktoré mimochodom vyzerali úžasne. A aj tak chytili! Hneď som sa do nich pustila. V tomto sme s Niallom jedine rovnaký. Zbožňujeme jesť! S Niallom sme mali asi najväčšie porcie zo všetkých. Ladovala som to ako by som dva dni nejedla. Bolo ticho, no bolo počuť iba mňa a Nialla ako horlivo prežúvame. Zdvihla som zrak od taniera a pozrela som sa na ostatných. Skoro nikto nejedol a pozerali na mňa.

„Čo je?“ povedala som s plnou pusou.

„Nemožné ako si sa zmenila!“zalomil Louis rukami. Prevrátila som očami.

„Noa? Každý sa mení nie?“  prehĺtla som svoje sústo a snažila som sa nevšímať si Harryho prepaľujúci pohľad, ktorý mieril do môjho výstrihu.

„Veď hej..“ povedal Zayn a konečne sa začal venovať svojmu jedlo. Chvíľku bolo znova konečne ticho.

„Harold!! Nečum mojej sestre na koz...prsia lebo ti rozkopem riť!“ zakričal Niall a mnou až trhlo. Pozrela som sa na Harryho ktorý len očervenel a sklopil zrak. Panebože.. za čo ma trestáš?...

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt