51. časť Broken Heart

6.8K 315 16
                                    

Harry

Rozhodne sa mi tie veci, čo o mne píšu nečítaju ľahko. Ale rozplakať sa? A ešte pred Sam? Preboha Styles, môžeš sa hanbiť! Síče som bol neskutočne rád, že tu je Sam so mnou a objíma ma, ale príde mi to trápne. Ale, môzem to kaslať, potrebujem ju. Hladila ma po vlasoch a upokojovala ma. A darilo sa jej to.

"Však tomu...neveríš." povedal som trhane.

"Samozrejme že nie. Sú to magori." povedala a ja som ju objal ešte pevnejšie.

"Bude to fajn...netráp sa tým. Ľúbim ťa." dodala a ja som sa jej pozrel do tváre.

"Aj ja ťa ľúbim. Viac než čokoľvek na svete." povedal som úprimne a jej to vyčarilo úsmev na tvári, zbožňujem, keď sa usmieva. Znovy som sa jej pritúlil na hruď. Vdychol som jej krásnu vôňu a zavrel som oči. "Nikdy ma neopustíš, však?" zamumlal som a čakal som čo povie. Potreboval som vedieť jej odpoveď. Nikdy nechcem byť bez nej.

"Nie, ak mi na to nedáš dôvod." povedala a ja som sa mierne zarazil. Čakal som inú odpoveď. Ako napríklad- Nie Harry, nikdy ťa neopustím, milujem ťa. Ale toto som nečakal.

"Nedám." pokrutil som hlavou.

"Fajn, pôjdem sa obliecť. Si v pohohode? Chceš tam ešte ísť?" opýtala sa a ja som sa okamžite posadil.

"Som v pohode. Samozrejme že ideme. Sľúbil som ti to." povedal som a postavil som sa. "Idem sa tiež obliecť." usmial som sa na ňu a opustil som jen izbu. Ešte stále som mal mokré oči, ktoré som si okamžite pretrel. Zhodil som zo seba mikinu a tepláky a navliekol som sa do mojich obľúbených čierných džínov a dal som si čiernu košeľu, ktorú som si zapol až po krk. Pozrel som sa do zrkalda a usúdil som, že to vyzerá celkom dobre. Máš proste vkus Styles, to sa nezaprie. Ešte som sa trochu nastriekal voňavkou, vlasy som si prešiel rukou a opustil som moju izbu. Chcel som ísť za Sam, ale na chodbe ma zastihol Niall.

"Ale,ale. Kam že, kam?" opýtal sa ma a ja som pretočil očami.

"Ideme so Sam na večeru." povedal som jednoducho. Chcel som ho obísť, no vošiel mi do cesty.

"S Tess sme čítali ten nový článok o tebe." povedal a ja som sa zamračil. "Viem, že sa s ňou nezahrávaš, vidim to na tebe." povedal a povzdychol si. Zamračene som naňho hľadel. "Ale s tým...že je moja sestra maju pravdu." povedal a pozrel mi do očí.

"Čo tým chceš povedať?" zasyčal som.

"Ja len že...podla pravidiel by ste spolu nemali byť." povedal a ja som sa zamračil ešte viac.

"Seriem na pravidlá. Hádam si nemyslíš, že by som ju kvôli tomu opustil!" povedal som naštvane a vtedy sa otvorili dvere a pred nami stála Sam. Hneď ma hnev prešiel, keď som ju uvidel. Usmial som sa nad tým, aká bola krásna. Zbožňujem, keď nosí šaty.

"Deje sa niečo?" opýtala sa ustarane.

"Nie, všetko je v poriadku." usmial som sa na ňu a podal som jej ruku. Preplietla si so mnou prsty a ja som jej dal pusu na líce.

"Užite si to." povedal Niall a odišiel do svojej izby.

"Naozaj sa nič nestalo?" opýtala sa znova, keď zrak obrátila na mňa.

"Nič, čím by si sa mala zaťažovať. Poď, ideme." pobozkal som ju znovu, no teraz na čelo. Usmiala sa a obaja sme zišli dole.

*******

"Mňam! Toto je moja najobľúbenejšia reštaurácia, od teraz. Povedala, keď začala jesť jedlo, ktoré som nám objednal. Zasmial som sa nad tým.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now