23. časť Danielle má pravdu!

8.8K 380 14
                                    

Tak hneď na začiatok. Konečne je po dĺĺĺĺĺĺĺhom čase konečne časť!! Nešiel nám doma net, ako som už spomínala :DDD A dnes nám už konečne idééééé!! IM SO HAPPY!! :D Okey, tu máte časť! :) snáď sa vám bude páčiť, snažila som sa trochu dlhšiu, ale nedalo sa :DDD vždy je to tak na 1200-1300 slov  :D No nič, koniec slov.. Užite si časť Lásky! Len dúfam že z vás neubudlo, keď tak dlho nebola :/  ALEEEE... prosím komentáre a samozrejme VOTES! Ale vééľa komentov ok? :DDD chcem vedieť názor úplne na všetko :D :*** :) vaša Domie :** <3

Sam

Až po zamračenom pohľade Dan som si uvedomila čo vlastne robím. Rýchlo som sa od neho odtiahla. Do kelu. Sam ovládaj sa. Ale keď... do riti veď ja ho začínam mať rada!

„Sam.. poď sem!“ prišla za mnou so smiechom Dan. Odtiahla ma do prázdneho boxu a potom sa zatvárila vážne až prísne.

„Čo sa deje?“ nechápavo som sa na ňu pozrela.

„To čo je s tým Stylesom? Prečo si ho objímala?“ zamračila sa.

„NO ja...ono to prišlo tak spontánne. Veď sme vyhrali a on bol dnes na mňa celý deň milý a je taký zlatý a...“ rozhovorila som sa no Danielle ma stopla.

„Samantha, počúvaš sa čo rozprávaš?“ zatriasla so mnou. „neskoč mu na tú pretvárku čo na teba hrá.“ Hľadela mi do očí a ja som zostala aj trochu zaskočená. O čom to hovorí? Tvárila sa tak vážne.

„Podľa mňa sa nepretvaruje. Možno som konečne spoznala pravého Harryho.“ Povedala som a uhla som pohľadom. Táto téma sa mi naozaj nepáčila.

„A ty si už nepamätáš čo ti spravil?“ povedala a ja som sa zarazila. Prečo to tu teraz vyťahuje? Je to zabudnuté. Chcela som niečo povedať, no predbehla ma. „Čo ak to chce dokončiť. Čo ak chce dokončiť to čo začal Sam? Styles vždy dostane to čo chce, ak sa to týka báb. Už si zabudla?“ sklopila som zrak. Zrazu mi to všetko prišlo tak..reálne. „Prepáč že ti to takto hovorím, ale je to pravda zlato. Nenechaj sa namotať. Iba to využije.“ Pohladila ma po líci, ešte mi venovala dlhý pohľad, zdvihla sa a odišla. Zostala som tam sedieť sama. Celé som si to spracovávala v hlave. Všetko čo hovorila. Dávalo to zmysel. A veľký. Predtým bol na mňa Styles jak sviňa a teraz je sladký ako cukrík. Prečo by to inak robil? Dan ma pravdu. Iba ma využije tak, ako to robil aj s tými predomnou. Prečo by sa mal práve pri mne meniť? Tss.. samozrejme že sa nezmenil. Dan mi otvorila oči. Tá jeho sladkosť, alebo ako to nazvať mi zalepila oči.  Nemôžem mu podľahnúť. Budem iba ďalší Stylesov splnený bod a odfajknutá v jeho zozname.  Toto nedovolím. Od Stylesa si držím odstup!

Harry

S chalanmi a El sme sedeli v boxe a ja som pohľadom hladal Sam. Nevidel som ju. Po chvíľke prišla Dan.

„Kde je Sam?“ opýtal som sa jej hneď ako si sadla.

„Je na toalete.. prečo ťa to zaujíma?“ pozrela sa na mňa takým divným výrazom až som zostal zaskočený.

„No..lebo tu bola a už nie je.“ Odpovedal som a nadvihol som obočie. Dan si ma premerala pohľadom a potom zrak dovrátila. Čo to do pekla je? Odkedy je ku mne taká?

Prišla Sam. Usmial som sa na ňu, no ona mi nevenovala ani jeden jediný pohľad. Dokonca si sadla čo najďalej odo mňa. Zamračil som sa. To čo je? Ešte pred desiatimi minútami sa so mnou normálne rozprávala a smiala, dokonca objímala a teraz sa správa, akoby ma ani nepoznala. Bol som z toho celý nesvoj. Ani jeden jediný raz sa na mňa nepozrela. Asi o nejakej pol 9 sme šli domov. Vychádzali sme von z budovy a ja som sa k nej konečne dostal.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Onde histórias criam vida. Descubra agora