37. časť -I Promise-

9K 359 21
                                    

Otočila som sa k nemu tvárou a nechápavo som sa naňho pozrela. „tebe ten chalan musel dať poriadnu ranu.“ Povedala som vážne. Aj on sa tváril dosť vážne. Prečo sa nezasmeje?

„Myslím to vážne Sam.“ Povedal a stále mi pevne hľadel do očí.

„Zlato, samozrejme že ťa milujem.“ Rukou som mu prešla po vlasoch a on privrel oči. „Myslíš, že keby som ťa nemilovala, tak by som tu s tebou po tom všetkom ešte ležala? Ja myslím, že určite nie.“ Povedala som a dala som mu bozk na nos. Usmieval sa. Milovala som keď sa usmieval. hľadela som do jeho tváre a potom som sa nahla k jeho líčku, a tam, kde mal jamku som ho pobozkala. „Milujem ťa.“ Povedala som a pozrela som mu do očí. Ešte som to utvrdila bozkom a hlavu som položila na vankúš.

„Aj ja ťa milujem Sam. Nechcem o teba prísť. Nikdy. Prepáč mi, že som aj predtým bol na teba odporný a nepovedal som ti o tých správach. Mrzí ma to. Ja...som ťa len nechcel stratiť. Veľa pre mňa znamenáš Sam.“ Povedal a ja som ucítila, ako ma začali štípať oči. Moje pery sa okamžite zvlnili do úsmevu a následne sa nalepili na tie jeho. Aj keď som si uvedomovala, že je vlastne ešte stále opitý a možno si ani neuvedomuje, keď niečo hovorí.

„Takéto mi môžeš hovoriť zajtra, keď sa vyspíš.“ Povedala som.

„Keď som opitý, vždy hovorím pravdu.“ Povedal s vážnou tvárou.

„Dobre, dobre, ty môj hrdina. Poďme už spať.“ Povedala som a prišpendlila som sa k jeho telu. On ma obmotal jeho mocnými pažami a ja som si hlavu položila na jeho hruď.

„Sam?“ opýtal sa znova a mňa tým opäť vyrušil z polospánku.

„No..“ zamumlala som.

„Sľubuješ, že so mnou budeš stále?“ povedal, a ja som sa znova ako zázrakom prebrala. A opäť som sa zarazila nad jeho otázkou. Prečo si dáva takéto otázky? Akoby sa bál, že sa s ním budem každú chvíľu rozchádzať, alebo ja neviem. No bolo to čudné.

„Harry, o takýchto veciach sa porozprávame, keď vytriezvieš.“ Povedala som mu a dúfala som, že už bude konečne spať. Samozrejme, to by nebol Harry.

„Prosím, sľúb mi to.“ Zašepkal. Zdvihla som k nemu zrak a uvidela som, ako na mňa sústredene hľadí. V tých jeho zelených očiach som sa strácala.

„Sľubujem.“ Povedala som a usmiala som sa. Úsmev mi opätoval a ja som sa znova uložila na jeho hrudi. Cítila som, ako ma pobozkal do vlasou. Pousmiala som sa nad tým a konečne som sa ponorila do ríše snov.

*********

Ráno som sa zobudila na dosť nezvyčajný pocit. A to na taký, že sa mi ťažko dýchalo. Otvorila som oči a prvé čo som uvidela bola Harryho hlava na mojom hrudníku. Spokojne si odfukoval a rukou pevne držal môj pás. Trochu som sa pomrvila, ale s ním to ani nehlo. Jeho hlavu som zodvihla a položila na vankúš. Hneď sa dostavil pocit úľavy a ja som sa konečne poriadne nadýchla. On iba niečo nesúhlasne zamumlal, ale myslím, že spal ďalej. Potichu som vstala z postele a po špičkách som šla do kúpeľne. Spravila som, všetko čo bolo treba a rozhodla som sa, že si dám sprchu. Hľadala som uteráky, no nikde som ich nemohla nájsť. Ktorý normálny človek nemá v kúpeľni uteráky? Vyšla som von z kúpeľne a otvorila som prvú skriňu ktorú som videla. Snáď budú tam.

„Čo hľadáš.“ Počula som jeho ospalý hlas pri mojom uchu a ja som sa poriadne trhla.

„Preboha Harry, vyľakal si ma!“ povedala som a otočila som sa k nemu. On ruky položil na moje boky, pritiahol si ma k nemu a pobozkal ma.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now