47. časť ...Môžem si kopnúť?

6.5K 326 17
                                    

Naštvane som skrčil obočie a prešiel som na ďalšie správy. No práve vtedy sa otvorili dvere z kúpeľne a v izbe sa objavila Sam, v mojom tričku. Inokedy by som sa nad týmto pousmial ale teraz som sa mračil.

„Ahoj!“ povedala so širokým úsmevom. Posadil som sa a vážne som na ňu hľadel. Prišla ku mne a pobozkala ma. Keď som jej nijak bozk neopätoval a nedotýkal som sa jej, aj keď som veľmi chcel, nechápavo sa odtiahla.

„Čo je?“ opýtala sa a mierne sa zamračila.,

„Odkedy si píšeš s Ryanom?“ nadvihol som obočie, ale stále som sa hrozivo mračil.  Ona sa na mňa prekvapene pozrela a potom oči upriamila na notebook. Zobrala si ho do rúk a otočila si ho k sebe.

„Ty si odkedy čítaš moje správy?“ zaútočila na mňa.

„Zakazujem ti na ten twitter chodiť Samantha!“ povedal som trochu hlasnejšie a postavil som sa. Mal som nervy. To prečo si s ním akože píše?

„Naozaj? TY mi to zakážeš?“ povedala ironicky. Zaklapla notebook a postavila sa. A do mňa vstúpil ešte väčší hnev.

„Áno predstav si. Si moja priateľka a neželám si, aby si si s niekým iným písala! A ešte si dohadujete aj stretko? Super! O čom je potom toto všetko?“ rozhodil som naštvane rukami a kričal som. To že som bol taký nasratý mi dopomáhala aj únava.

„Naozaj netuším, o čom toto všetko je! Pretože je vidieť, že vo mne nemáš absolútne dôveru! O takýto vzťah nikto nestojí!“ zakričala na mňa a ja som sa poriadne zarazil.

„Takže ty sa chceš rozísť? Naozaj? Aby si mohla ísť za tým tvojim...Ryanom? prosím, môžeš ísť! Lebo tento vzťah je úplne nahovno, keď ma podvádzaš!“ zakričal som jej do tváre a ona na mňa s otvorenou pusou pozrela.

„Čože? Ja ťa podvádzam? Do pekla to si nemôžem písať s mojimi kamarátmi, aby si si nemyslel, že ťa podvádzam?! A ty sa chceš rozísť?“ kričala na mňa z plných plúc, takže som sa vôbec nečudoval, keby to počuli až dole.

„Nie s takými, s ktorými si chodila a ktorý sa ťa pokúša dostať späť! Videl som to na ňom, keď sme sa s ním stretli a vidím to aj na tých správach, ktoré ti píše! Ale ty sa asi chceš rozísť!“ zrýchlene som dýchal a normálne som sa začal potiť z toho, aký som bol nervózny a ako som kričal.

„S Ryanom nič nemám ani nebudem mať! Mal by si sa dať liečiť, lebo toto tvoje správanie je nenormálne! Spamätaj sa. A máš pravdu, že tento vzťah je nahovno. Takže nemá význam v ňom pokračovať! Kľudne sa rozídme!“  kričala a ja som zatínal päste a sánku. Bol som na ňu tak neskutočne naštvaný. Neskutočne!

„Dobre a Áno, máš pravdu. Nemá význam! Pretože tebe je jedno, že sa mi ťa snaží ukradnúť! Kľudne sa necháš!“

„Nesnaží sa mi ťa ukradnúť Harry, lebo ja tvoja nie som! Práve sme sa rozišli, takže si ma môže ukradnúť kto chce!“ posledný krát na mňa zakričala, obišla ma a tresla dverami. Stál som na tom istom mieste a zrýchlene som dýchal. Zavrel som oči a rukami som si začal masírovať spánky. Roztriasli sa mi ruky a začal som sa cítiť hrozne zle.  Zle na duši. Sánku som zatínal tak silno, že ma až bolela. Otvoril som oči a prvé čo mi prišlo pod ruku som kopol. Zhodil som nočný stolík s lampou aj s fotkou, kde som bol ja a Sam. Nezaujímalo ma, že si ničím izbu, potreboval som si to na niečom vybiť. Z posledných síl som si sadol na posteľ a vložil som si hlavu do dlaní. Do riti. Všetko sa mi vymyká z pod kontroly.

„Hazza?“ otvorili sa pomaly dvere. Podľa hlasu som zistil, že tu je Louis. Ale nepozrel som sa naňho.

„Vypadni.“ Zavrčal som.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now