8. časť Is she sassy? I love it!

10.1K 423 5
                                    

So Zaynom sme dopozerali film.Vtedy sa do obývačky dovalili aj chalani.

„Pozerali ste horor? Šibe vám?Večer?“ povedal Louis.

„To si taký posratý?“ nadvihla som obočie.

„Nie som!“ zamračil sa.

„Okey, nehádajte sa. Sam, zajtra príde El s Dan. Dan je moja frajerka a El je Louisova. Bývajú tu s nami len teraz mali nejaké povinnosti takže tu neboli. Zoznámiš sa s nimi.“Povedal Liam. (btw- Liam bude s Dan. Sorry baby, ale ja chcem mať v poviedke Payzer... bez ohľadu na skutočnosť ;) )

Iba som mykla plecom. Potom som sa pozrela na Harolda. Pamätám si, ako si zo mňa robieval srandu, a že som ho neznášala. Žeby sa zmenil? Ani som si to neuvedomila, že som sa naňho celú dobu pozerala a on si môj pohľad všimol. Rýchlo som dovrátila zrak.

„To sa ti tak páčim že Si zo mňa tak vykolajená?“ nahodil frajerský úškrn. Iba som sa zamračila a chalani sa na mňa nechápavo pozreli.

„Hej.. som vykoľajená z tvojej debility.“ Usmiala som sa naňho a Louis vybuchol do smiechu. Potom sak nemu pridali aj ostatný.

„To je moja sestra.“ Povedal hrdo Niall.. „No nič.. nejako som vyhladol.“ Povedal a odpochodoval do kuchyne.

„Takže s tichého utiahnutého dievčatka sa stala drzá kočka...hmm..neuveriteľné.“ pokrútil hlavou ten pán„dokonalý“.

„A z debilného úchyla sa stal ešte debilnejší magor..neuveriteľné!“ nadvihla som obočie. Postavila som sa a šla som do miestnosti, kde bol veľký gauč, biliard a teké somariny.Neviem na čo to tu všetko majú.

„Čo máš za problém?“ dobehol ku mne. Vo dverách som uvidela iba hlavy chalanov.

„Fuj Styles nepribližuj sa. Umýva si si ty vôbec zuby?“ povedala som s odporom a chalani sa začali od smiechu až váľať po zemi. Presne tak Styles. Budem ťa ponižovať tak, ako si ty kedysi ponižoval mňa!

Silno ma chytil za zápästie. „Tak ma počúvaj. Zo mňa si tu nikto nebude strielať a už vôbec nie taká chudera ako ty!“ povedal medzi zuby.

„Aha... povedal pridrbaný debil ktorému smrdí z huby. uhm..tlieskam!“ vytrhla som mu ruku z tej jeho a šla som do svojej izby. Debil jeden debilný! Hneď z príchodu ma nasral! Ale veď on ešte uvidí! Uvidí kto je pravá Sam!

Harry

„tá ti teda naložila starec!“prišiel ku mne Louis a potľapal ma po ramene.

„Tss.. prosím ťa. Je vidieť ako sa jej páčim. Iba to zakrýva tým že ma uráža. Inak je zo mňa totálne paf!“ hodil som rukou. NO aj tak som bol z toho vedľa. Práve teraz mi naložila tá mala soplaňa! Do pekla Styles, rob so sebou niečo!

„Nevyzeralo to, že by po tebe túžila Harry.“ Povedal Zayn.

„Nestaraj sa Malik! No ty si sa s ňou nejako začal veľmi kamarátiť!“ prižmúril som oči. „nezabudni sa do nej buchnúť!“prevrátil som očami.

„To už nie je tvoja starosť.“ Žmurkol na mňa a odišiel preč.

„Harry ale naozaj. Nechaj ju na pokoji!“povedal Liam a vystrčil ukazovák.

„Čo vám všetkým do pekla je! Ja ju nechcem! Nie som na také malé soplane! A keď už tak ona ide po mne!“

„Nechce ťa ty debíííííl! A aj keby mala desať by si ju pretiahol. Veď je to baba Styles!“ povedal Louisa zasmial sa.

„Snáď sa ti páči Tommo! Len aby sity nepretiahol ju!“ zazrel som naňho.

„Viem, že ty nevieš čo to znamená,ale ja som verný El takže nie ďakujem.“ Povedal. Iba som prevrátil očami a šiel som do svojej izby. Moje izba je hneď vedľa tej jej takže som musel prejsť okolo. Zastavil som pri jej dverách a počul som ako telefonuje.

„Ten Styles je debil! Myslí si o sebe neviem čo. Bože ja ho tak neznášam. Nech si len na mňa niečo skúsi a odrežem mu gule a napchám do krku debilovi!“ Prevrátil som očami. Ona je úplne retardovaná! Preboha Niall,čo si to do tohto domu doniesol? Pokrútil som hlavou a šiel som do svojej izby. Zvalil som sa na posteľ a začal som relaxovať. Predstavoval som si,ako ležím na pláži a okolo mňa pobehujú sexy baby iba v mini bikinách.Bože! No potom som medzi nimi zazrel aj tu kravu. Bože, to už aj do predstáv sami musí pliesť? Je tu iba jeden deň a už tu narušila všetok pokoj. A to tu mám s ňou vydržať ešte mesiac? Ak mňa nejebne tak potom neviem! Je taká drzá! Ale zase...na druhú stranu, keď je drzá takto, môže byť drzá aj v posteli.A to ja mám rád! Pristihol som sa pri tom, ako rozmýšľam nad tým, aké by to bolo. A to ma môj kamarát už mierne tlačil v nohaviciach. No,musím s tým niečo urobiť!.. (:DDDDDDDDDDDDDDDD musela soom!!!! :DDDDDD)

Sam

Zavolala som Tess. To mi prišlo ako najlepší nápad. Ona ma aspoň vypočuje. Mohla som zavolať aj Molly ale tá, ako ju poznám by si robila zo mňa srandu. Všetko som jej pekne porozprávala. Aspoň trochu sa mi uľavilo.

„Kiež by si tu aspoň ty mohla byť.“Povedala som smutne.

„Neboj.. snáď ťa niekedy dojdem pozrieť.“

„Dúfam...“

„Ale neboj. To prejde. Nebudete sasnáď neznášať a hučať po sebe celý mesiac. Nie?“

„pochybujem. Taký debil to je. Bože!A to som tu iba prvý deň. Ak prežijem noc a nezadusím sa od toho jeho smradu tak som dobrá. Má totižto vedľa mňa izbu vieš?“ povedala som a ona sa začala strašne smiať. „ to nie je smiešne!“ povedala som no tiež som sa začala smiať. Aspoň niekto mi zdvihol náladu.

Po asi hodinovom telefonáte som sa rozhodla vísť z izby. Chcela som ešte hodiť reč s Niallom a tak.Ako som vychádzala z izby, narazila som do niekoho. Skoro som sa zhukala,takže bolo asi automatické že som sa toho dotyčného pridržala. No keď som uvidela, že je to ten Debil, rýchlo som od neho odskočila.

„čo si slepá?!“  zhukol na mňa.

„Sama sa čudujem, že som takého veľkého debila prehliadla.“ Povedala som a on zúžil pery.

„Toto si nemala!“ povedal a približoval sa. Ja som sa rýchlo rozbehla a utekala som dolu schodmi. Počula som že uteká za mnou. Vletela som do kuchyne kde bol našťastie Zayn a Liam. Rýchlo som sa schovala za Zayna.

„Ty malá krava. Toto si odpustím aby si mi takto hovorila.“ Dobehol do kuchyne.

„Čo sa zase deje?“ rozhodil rukami Liam.

„táto tu je moc drzá!“ povedal a ukázal na mňa prstom.

„A keby si bol aspoň trochu vychovaný vedel by si, že prstom sa neukazuje.“ Nadvihla som obočie a pozrela som sa naňho ako na úplneho debila.

„neser ma malá!“ zavrčal.

„Preboha. Keď sa okúpeš nemal by si vychádzať medzi ľudí.“ Pokrútila som hlavou. Všetci sa pozreli na Styles a a on sa iba nechápavo pozeral na mňa. „Vyzeráš ako z toho hororu MAMA.“ Povedala som a Zayn s Liamom sa začali nekontrolovateľne smiať.

„Tak fajn, teraz si ma nasrala!“povedal a šiel ku mne....

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now